تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۵ خداجونمممممم ممنونتم ..........:hapydancsmil: 13 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۵ دنبال کردن مسیر حرکت زنبورهای عسل موقع برداشت شهد از گلها تو این فصل فرصت دیدنش زیاد پیش میاد 13 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۵ وقتایی که حوصله ی کارای حاشیه ای رو ندارم خواهرم عین بتمن به دادم میرسهوقتاییم که تبریز نیستم اصلا بتمنِ جلوش به زانو در میاد از خریدن کفشایی که خوشم اومده اما راش دور بود نرفتم بخرم بگیر تا کپی کردن مدارک و پیدا کردن یه موضوع تو نت وقتی خیلی سرم شلوغ میشه و خودم نمیرسم کارش 4برابره منه اما هیچ وقت نه تو کارش نیست.....همینه که همه شیفته اش میشن(خواهرم واقعا هدیه اس برا ما)خدایا حفظش کن :hapydancsmil: 13 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۵ غافلگیر شدن… وقتی که یه چیزیو محال میبینی ولی از ته قلبت بهش ایمان داری! و اتفاق میفته…! 14 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۵ آرزوی از ته ته دل، برای سلامتی، شادی و موفقیت بیش از پیشش :icon_gol: 13 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۵ پیدا کردن یک گمشده.. . . . پ.ن: اولین نوشته ام رو که تو یک برگ کاغذ کاهی نوشته بودم رو پیدا کردم... می بینم که تو اولین نوشته هم غلط املایی داشتم... اصلا چیزی نیست که بشه به کسی نشونش داد ولی جالبه تهش این نوشتم: من دنبال آنم که بیداری های شبانه ام خواب شوند... من دنبال اَلِفِ آرامشم... . . . پیداش کردم...تا میم ش رو پیدا کردم... این جمله جَدِ بزرگ تکه کلام پایانی این روهای منه... آرامش پیشکش لحظه هاتون 13 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۵ این روزها لذتهای زندگی من کوچیک نیست خیلی هم بزرگه چون بعد از چند سال سختی بدست اومده 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۵ آرامش...آرامش از ته قلب.... 6 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۵ مرور پیامهای قدیمی که بهم حس خوبی رو میده 7 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۵ دیدن ارامش عزیزانم …! و دعای همیشگی براشون … دعای سلامتی,شادی,ارامش و خیر و برکت… 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۵ یه استراحت....یه آنتراک وسط زندگی... 6 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ دلم میخواد برگردم به گذشته......یا از اول نداشتمت یا الان هم پیشم بودی 6 لینک به دیدگاه
melijooon 723 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ رفاقتی که از اول دبستان باشه 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۵ وقتی روز معمار تبریک میگه وقتی با گل میاد خونه و میگه ب میریم بیرون گردش و شام...شام نزار درستو بخون... داداشی دنیامی♥ ---- وقتی 3تایی تو ماشینیم.... ---- وقتی 3روز مونده مادر پدرم بیان♥♥♥♥♥ :hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۵ خوردن یه کباب داغ زغالی مامان پز، زیر درخت بزرگ گردو تو حیاط خونه 7 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۵ بودن کنار مادرشوهر و پدرشوهرم 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده