Tamana73 28835 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2016 اینکه بدونم یکی از دوستای مجازیم چه شکلیهبامزست خوشگل بود؟؟؟؟ 5
Tamana73 28835 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2016 چه جوووووووورم خوشگل بود عطی … خوشبحال صاحابش پس.... توام نازی♥♥♥♥♥ به پای تو که نمیرسه هیچکس.... 5
آرتاش 33340 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2016 زحمتم به ثمر نشست:hapydancsmil:اندکی صبر سحر نزدیک است :hapydancsmil:(داخل پارانتز بگم که مرحله اولش خوب پیش رفت و امیدوارم من:hapydancsmil:) 11
Sepandarmaz 1327 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2016 میدونستم که عزیزانی کنارم هستند که از شادیم شاد میشن، اما این که برای چندمین بار در عمل تائیدش کنن لذت دیگه ای داره .... خدا رو شکرررررررررررر 9
sama-sh 6913 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2016 امروز بعد از گذشت پنج ماه از فارغ التحصیلیم ... وقتی از شروع مقطع جدیدم دو ترم میگذره خخخخ تازه برامون جشن فارغ التحصیلی کارشناسی گرفتن امروز لذت بردم ... که مامانم بهم افتخار کرد ، ازینکه اسممو از بین همه دوستام خوندنو بهم تقدیر نامه دادن. باعث شد که مامانم خیلی خوشحال شد. امروز جای خیلی از کسانی که دوسشون دارم در کنارم خالی بود... میخوام اینجا بهشون بگم: دوسشون دارم 7
Tamana73 28835 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2016 وقتی با داداشم صحبت میکنم...یه همراز یه دوست یه رفیق فاب یه داداش کامل...غیرقابل وصفی مهربونم. 4
sam arch 55879 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2016 هر روز باید به ساختمونی برم که آسانسورش طبقه های زوج وا میسه..و من باید یک طبقه از پله ها برم بالا... اصلا ناراحت و عصبانی و خسته نمی شم... چون زمان حضور من...مقارن هست با زدن یک سه تار نواز قهار که تو واحد رو به روی آسانسور تدریس می کنه... فضا کاملا شیشه ای هست و من می تونم در حال سه تار زدن ببینمش... این زمام..زمانی هست که داره آماده می شه که نیم ساعت دیگه شاگردهاش بیان... عاشقم به اینکه همیشه 10 دقیقه زودتر میام که پشت شیشه سه تار زدنش رو ببینم و بشنوم... بعد از چند مدت ایشونم متوجه من شد... ازاون موقع به بعد... وقتی از آسانسور پیاده می شم... شروع می کنه...و بعد از 10 دقیقه با یک لبخند از طرف من که حاکی از لذت بردن هست و از طرف ایشون تشکر بابت تماشا داستان تموم میشه... جالبه هنوز هم با هم همکلام نشدیم... تصویر و صدا و نگاه و لبخند... لذت من از آشنا شدن با یک نفر بدون رد و بدل شدن حتی یک کلام... پ.ن:من آدم نمی شم...همش باید طومار بنویسم...(شکلک مو افشان با نیش باز) 14
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2016 خرید یک جا ی خانم از یک فروشگاه کلا یه جا :hapydancsmil: صدای پای رفتنم نمی اید ... چون از خستگی نمیتونم تکون بخورم 11
Tamana73 28835 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2016 کلی لذت میبرم این روزاااااااااااااا.... نمیخوااااااااااام تموم بشه این روزا.....:5c6ipag2mnshmsf5ju3 7
آرتاش 33340 ارسال شده در 13 خرداد، 2016 شب وقتی خیابونا خلوتن یواشکی با بابام بریم با سرعت ماشین سواریبماند بعدش مامانم منتظرمونه:icon_pf (34): 11
Tamana73 28835 ارسال شده در 13 خرداد، 2016 وقتی مامانم موهامو میبافه....لذت بزرگتر از این مگه هست مادری دست بکشه رو سرت♥♥♥♥♥ 10
masi eng 47044 ارسال شده در 14 خرداد، 2016 بعداز کارت یه ساعتم که شده بری با عضقت صفا سیتی..... و مسخره بازی دراوردنو شاد شدن 9
ارسال های توصیه شده