sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۴ سر به سرم میذاره حس حسادتمو تحریک میکنه .... میخندم به شیطنتاش دیوونم کرده!! 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۴ وقتی یه غریبه یهو میاد یهو آشنا میشه یهو حرف نیزنیم و زمان از دستم فرار میکنه... این حرفا... این یهوییا... لذت داره... دوسش دارم... 5 لینک به دیدگاه
mmce 683 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ ساعت3صبح یهوو بیدارمیشی،سردته!پتو نرم رو تاگلو میکشی روخودتو،باز غرق در چرت سحرگاه...... فرستاده شده از LT22iِ من با Tapatalk 6 لینک به دیدگاه
mmce 683 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ دوش آبگرم،بعداز تلاش جسمی فراوان برای ساخت دیوار کارگاه،از معمار تا ملاط سیمان وماسه.... فرستاده شده از LT22iِ من با Tapatalk 4 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ اینکه یکساعت تیک های عصبی رو یادم بره اینکه یکساعت فکرم در آرامش باشه برای خودش بچرخه 7 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ با اومدن بارونه یاد پارسال این موقع افتادم روزای بارونیه خیلیییییییییییییی قشنگی بود. برام لذت بخش بود... دلم تکرارشو میخاد خدایا..! 2 لینک به دیدگاه
مهشید رازدار مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ مردم ازاری بچه های نواندیشان خیلی فاز میده.. لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ ... یه اتیش و چایی قوری و هوای سرد پاییزی .... 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ با سمانه حرف زدنم...لذت بزرگ زندگیم.... 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۴ کارام وقتی استاد تایید میکنه و نمونه کلاس میشم....لذت بزرگیه...♥♥♥♥ 5 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ برادرزاده عزیزم ... دوستت دارم کیارش .. شرمندتم عموی خوبی نبودم برات وقت نذاشتم ... چاکرتم به مولا 5 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ اینکه انقد گذشت داشته باشی که یکی برگرده بهت بگه تا کی میخوای ناراحت نشی از دست کسی... دل بزرگ داشتنم نعمته...حوصله ناراحت شدن ندارم...چون خدارو دارمناراحت نشدن اسونتر از فهموندن اوناست پس میخندیم کور شود آن که نتواند دید 5 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ اینکه بشینی برای برادرزادت نقاشی بکشی...اونم هی ذوق کنه و بخنده 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده