Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ صافکار بگه.....بیرنگ در میاد.... 11 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ بلخره یه هوای افتابی و سوزان 7 لینک به دیدگاه
fahiT1993 711 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ یه خواب عمیق بعد از کلی خستگی.... 6 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ وقتی در اوج ناامیدی و مایوس شدن ببینی خداوند دستتو بگیره و مخارج جور بشه ... شنیده بودم مخارج هر امر خیری رو خدا جور می کنه... ولی باورم از بین رفته بود... طی سه روز پیش باز هم لطف خدا رو دیدم و حس کردم ... خدایا شکرت... بقیشم برسون 10 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ 12 شب بري استخر و بعدش ي دوش و ي ليوان آب آلبالوي خنككككك 9 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ این که بلاخره موفق شدم روغن نارگیل خوراکی پیدا کنم :hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ بهبودی بیماری ک برات خیلی عزیزه.... 8 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ تند تند تو انجمن پست بذارم 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ آش نیکو صفت اون میزه تو طبقه بالا که روبروی کولره 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ درک هوای 13خنک درجه اونم تواین گرماگرم تابستون هورا تبریز هورا بخش ورزقان:hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ کادوهای خاص از ادمای خاص زندگیم.... اینجاس که باید بخونیم..دختر شاخه نبات...دختر عزیزه:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ پدرم .... تکیه گاهم ...... دست های زحمت کشش ....... موهای سپیدش ........ مادرم ...... لبخندش ......... دغدغه هاش ........ 7 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ تبریک گفتن روز دختر وگرفتن یه هدیه غافلگیر کننده خدایا شکرت... 7 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ بعضی ماهی یه بار میان یه خط مینویسن انتظار دارن سپاسم بزنی براشون قرمه سبزی مامانم 6 لینک به دیدگاه
fahiT1993 711 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ تبریک گفتن به دخترای خوب انجمن 4 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ دخترا فک کردن امروز فقط اونا کادو میگیرن؟مردی شدیم واس خودمون اما خو بین بچه های یه خونه که فرق نمیذارن خواهرم کادو گرفت به منم کادو دادن هر سال این روند تکرار میشه جالبه برام 6 لینک به دیدگاه
fahiT1993 711 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ وقتی میرم سر یه ساختمون فک میکنن بابامم...هی مهندس میبندن به ریش من!!!! 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده