Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ وقتی خودم تنهای تنها یه تصمیم قاطع میگیرم و میخوام که بهش پای بند بمونم خیلی لذت بخشه .... 9 لینک به دیدگاه
fahiT1993 711 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ یه چرت چنددقیقه ایی.... سرت رو میز... رو صندلی بشینی... بعداز کلی خستگی.... 7 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ آخ آخ... فردا شب:hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۴ صدای نویز روی اسپیکر.....وقتی منتظر اس ام اسی...... 6 لینک به دیدگاه
fahiT1993 711 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ وقتی بابام میره مسافرت و همه کاره دفتر میشم.. 5 لینک به دیدگاه
itgirl70 545 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ وقتی سیستم لپ تاپت مشکل داره بعد از کلی کلنجار رفتن بلاخره درستش میکنی....[emoji39] [emoji39] [emoji39] Sent from my SM-T211 3 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ تماشای فیلم تایتانیک برای چندمین بار در سینما 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ دیدن همه حلقه های سریع و خشن الا 7 که نصف بقیشو هنوز نتونستم دوباره ببینم کسی داره لینک بده تو پروفایلم ممنون میشم 5 لینک به دیدگاه
mmce 683 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۴ وقتی یهوآرامش وانرژی حاصل ازتوکل بخدابهم دست میده. فرستاده شده از LT22iِ من با Tapatalk 6 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ دیدن یه اردک کوچولوی شکمو، که بعد از کلی غذا خوردن و کثیف کردن خودش، نشسته و استراحت میکنه 7 لینک به دیدگاه
itgirl70 545 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ خوردن پیتزا کنار خانواده اونم با دست پخت مامان..خیلی خوشمزه بود Sent from my SM-T211 7 لینک به دیدگاه
mmce 683 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ ساعت4_5صبح توخونه باغ،صدای سکوت وبادخنک که چای زغالی وگرمای آتیش. انگار دارن روزی امروزو تقسیم میکنه خدای عالم فرستاده شده از LT22iِ من با Tapatalk 7 لینک به دیدگاه
fahiT1993 711 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ خونه خواهرم حیاط داره دیشب تا صبح تو حیاط خوابیدم.... خسته شدم آز خونه آپارتمانی خودمون.... کاش بتونم واسه همسر خودم خونه ویلایی بخرم.... 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ پوکر بازی کنی با بی حوصلگی ولی ببری 3 لینک به دیدگاه
fahiT1993 711 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ شال گردنی که برام بافت.... اولین هدیه ایی که بی بهونه بود... لذت بزرگیه هروقت نگاش میکنم.... بوش میکنم... قدرتو ندونستم... الان تاوان میدم.... 6 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ وقتی هوا گرمه یه نفر بیاد یه پارچ اب سرد بریزه روت ادا آدم عصبیارو در بیاری اما تو دلت کلی حال کنی 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده