Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ کارای فردا شب تموم بشه.... اینکه احیاس خونمون. 8 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ تنظیم کانالای تلویزیون پدربزرگم..قربونش برم دکمه ها رو اشتباه میزنه بعد زنگ میزنه برم درستش کنم تا میرسمم میگه نمیدونم چیشد خراب شد..عزیززززم:hapydancsmil: 12 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ خواهرم زیاد لباس میخره یکی از لذتا اینه که وقتی برا خودش میره خرید اول یه چیزی برا من میخرهمث امروز 7 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ در جمع رفقا.خوشحال.خندون.:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
behr002 82 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ کارت جوری باشه که وقتی صبح خواب میمونی ساعت ۱۲:۳۰ میفهمی چه ضرری کردی! ولی از اونجایی که کارتو بلدی. به امید فردا:ws28: 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ با بهترین دوستم تو انجمن صحبت میکنم.... بخاطرش میام انجمن.... ازت ممنونم که هستی... ♥♥♥ 7 لینک به دیدگاه
itgirl70 545 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ همینکه خدایی هست ک گاهی باهاش دردودل کنم و او ارامم کنه... لذتی کوچکی نیست! 8 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ غزل میخونم کاریم به هیچی ندارم:icon_razz: 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ آهنگ پروف.... متنای پروفم میخونم.... لذت بزرگیه....♥♥♥♥ 4 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ غذاهای جدید و خوشمزه درست کنم,همه خوششون بیاد,و تعریف کنن 9 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ دیدن علی مکانیک البته بزرگتری لذت امروز بود.... 9 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ دوش اب سرد. خیلی دیگه هوا داره گرم میشه . 7 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ کلی نشستم عکسایی ک تو نظرسنجی سری اول "بفرمایید شاام نواندیشان" بودو نگاه کردم و نمره هاشونو سبک سنگین کردم، رفتم پاسخ ب موضوعو بزنم دیدم نوشته " موضوع بسته شد" :ws28: خدایا این شادی هارو از ما نگیر 9 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ از لذتهای کوچک زندگی همین باشد که : وسط کلاس کد نویسی بیام انجمن سر ب سر دوستام بذارم 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ دوستام بیان سوغاتیشون بگیرن از دمه در....داخلم نیان سوغاتی لذت بزرگیه...هم خریدنش هم دادنش.... 5 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ کلی نشستم عکسایی ک تو نظرسنجی سری اول "بفرمایید شاام نواندیشان" بودو نگاه کردم و نمره هاشونو سبک سنگین کردم، رفتم پاسخ ب موضوعو بزنم دیدم نوشته " موضوع بسته شد" :ws28: خدایا این شادی هارو از ما نگیر این بلا سر منم اومد! پی دی افشم پانلود کرده بودم. عادلانه و وجدانانه نشستم نمره بدم .. دیدم بستن:icon_razz: دفعه بعد ناعادلانه ترین نمراتو میدم حالا هر مسابقه ای باشه! اصلا میرم داور تمام مسابقات میشم! 5 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ واسه همسرت پفک لوسی بخری و شادی صادقانشو ببینی ... 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده