soha1410 1551 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ خونه مادر بزرگ..4تا نوه...آب بازی تو حیاط... در مصرف آب صرفه جویی کنید. 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ خونه مادر بزرگ..4تا نوه...آب بازی تو حیاط... :icon_pf (34):با استخره صرف جویی میکنییییییییییییییییییییییییییم 5 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ در مصرف آب صرفه جویی کنید. در مصرف همه چیز صرفه جویی کنیم .همه مون لطفا رفاقت آدم ها، نجابت و سکوت آدمها ، بزرگواری و گذشت و محبت آدم ها و ... لطفا و خواهشا :icon_gol: 10 لینک به دیدگاه
soha1410 1551 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ در مصرف همه چیز صرفه جویی کنیم .همه مون لطفا رفاقت آدم ها، نجابت و سکوت آدمها ، بزرگواری و گذشت و محبت آدم ها و ... لطفا و خواهشا :icon_gol: خدایی من نفهمیدم در مورد اینا چه جوری صرفه جویی کنم. لطف کنید با رسم شکل بیشتر توضیح بدید. 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ گوشی 2 نفر عوض کنم بلکه آدم بشن هرچیزشون شبیه هم نباشه....:vahidrk: لذت بزرگیه دور بمونن از گوشیشون این 2 نفر خواهر و برادر عزیزتراز جانم 6 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ در حال حاضر هیچ لذتی تو زندگیم ندارم.... خندیدن برام سخت شده 8 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ کارنامه عالی امین اولین کارنامه امین ..... 10 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ خوب که فکر میکنم ... میبینم خیلی بی انصافیو نا شکریه که بگم هیچ لذتی توی زندگیم نیس. چرا خیلی نعمتای خوب خدا بهم داده که لذتهای بزرگن.... این ما آدم ها هستیم که بعضی وقتا این لذتهارو یا نمیبینم یا احساسمون انقدر از دست رفته که حسش نمیکینم. 9 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ 'گریه ..... اشک ریختن وقتی داری خفه میشی خیلی لذت داره 7 لینک به دیدگاه
h.tajalli 226 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ پرونده امتحانام به خوشی خوبی بسته شه .... فردا start ش زده می شه 7 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ مادر فرزندی خلوت کردیم رفتیم گشتیم خجالت میکشیدم از قد و قواره ام... اما دلم خواست مثل بچگیام دست مامانمو بگیرم و راه برم...خوب باشی خوشتیپ باشی مهندس باشی دکتر باشی پولدار و بی پول باشی هر چی که باشی خاک زیر پای پدر مادری... 10 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ فردا اردوی 4 روزه به شمال اما نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت دوستم ناراحته و من چجور میتونم خوشحالی کنم شاید جزء لذتهای کوچیک ثبت شه شایدم نشه نمیدونم 6 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ دخنرداییم امروز بدنیا اومد نینی کوچولو دوست مامانم پیششونه و خونه لنگ میزنه 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ لاک بخری.... از همه رنگش خریدم....ولی کاش عین بعضیا همیشه لاک میزدم.... ولی ذوق خریدش خیلییییییی خوبهههههه 7 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ کتاب خریدن واسم لذت زیادی داره :hapydancsmil: ولی خیلی کم مطالعه میکنم! طوری ک اکثر کتابای کتابخونم دست نزده هست از رو هم نمیرم ! بعد ی مدت دوباره میرم پشت ویترین کتابفزوشی دنبال ی کتاب جدید میگردم 9 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ اینکه یکی رو آروم کنم با این امروز 1ساعت رفتم بیرون کسایی رو دیدم که عذابه برام...داغونم. الان دارم دوستم اروم میکنم لذت بزرگیه وقتی خودم حصوله ندارم حرف بزنم دارم با حرفام ارومش میکنم.... انقدر دلم میخواد فقططططط حرف بزنم یکیییییی فقط گوووووش کنه و لذت ببرم...هیچکس پیدانمیکنم و نخواهم کرد جز خدا... 8 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ تو جیب لباسی ک خیلی وقته نپوشیدم.....پول پیدا کنم....... 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده