helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ گوش کردن به یه موسیقی آروم و قشنگ... 8 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عکس گرفتن... :hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ گاز گرفتن بچه 1 ساله....جای دندوناش درد کنه کبود بشه.... جفت دستام تا آرنج کبوده...نوه خالمهههههه.:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خوردن یه لیوان نسکافه داغ اونم حول حولی و سوختن و خندیدن 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دعای عهد....خوندن با دل پر...صبح زود... 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بابام بخونه و من سنتور بزنم.... 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چندبار اینو گفتم ااما همیشه حس میکنم جا داره بازم بگم از دیدن این شکلک خیلی لذت میبرم اصلا اینو میبینمم خودمم میشم عین خودش 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دعای خیر شنیدن از بزرگترا... 5 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ روشن کردن سیگار با هوا برش البته نصفش میسوزه 7 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نگاه کردن به چشمای پر محبت مادرم..... 9 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ پارک-نیمکتی که مخصوص خودمه رو به کوه - سکوت و تنهایی(تو این سکوت و تنهایی همیشه به عظمت خدا فکر کردم و چقد خودمو در مقابلش کوچک دیدم) 9 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ الان بگم پی سی خاموش بروبچ خونه مامانش من تنها لحاف تشک خواب عصر به به دیشب تا 2 بیدار بودم البته بیکار نه سرکار ... الان رسیدم میخوابم و کیف میکنم ....... 6 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خستگی حس خوبی بهم میده...احساس میکنم ادم مفیدی هستم:hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ قدم قدم ها برایم لذت بخش است 7 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دیدن لبخند عزیزی که مدتهاست لبخندشو ندیدم... 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ وقتی گل میارن واسه عیادت:hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ گرفتن یه هدیه غافلگیرانه از خانواده 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده