The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۳ اگه کارا دیقه 90 انجام نشه اصلا عید نمیچسبه انگار! اوف اوف حالی میده 7 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۳ واسه کسی که همراه نداره تو ایستگاه قطار و پشت شیشه ی واگن با حسرت به دست تکون دادن دیگران ،برای هم نگاه می کنه.... دست تکون بدم... . . . باورتون نمی شه اون لبخندی که یک غریبه از پشت شیشه ی واگن در ادامه دست تکون دادنم بهم زد...با چیزی عوض نمی کنم... نشسته بودم...داشتم کتاب ورق می زدم...یهو سوت قطار بلند شد... سرمو بالا کردم..دیدم همراه ها مسافرا دارن براشون دست تکون می دن و اونا متاقبلا در جواب داشتن همون کارو می کردن... توجهم به یک نفر جلب شد که با حسرت داشت نگاه میکرد به این صحنه... گه گاهی سرش رو اینور و اونور می کرد انگاری منتظر کسی باشه... قطار که حرکت کرد..داشت با حسرت نگاهش رو بر می گردند..که منو دید که دارم براش دست تکون می دم... قطار داشت می رفت...یکم دقیق شد تو صورتم...فک کردم آشنام... با دست اشاره کردم غمگین نباش... لبخند زد و دست تکون داد.... شاید تا آخر عمر همدیگرو باز نبینیم... یک برش بود از یک لحظه از زندگی... همون لبخند برای خوبی حال من بَس... 12 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۳ برم توی طبیعت یا کوه فریاااااااااااااد بزنم. واقعا لذت بخشه!لذت کوچیکی هم نیست. حتما امتحان کنید. 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۳ این گوشی لعنتی یک روز زنگ نخوره و پیام نیاد 7 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ خوشي يعني غم پدرومادرتو نبيني.. لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۳ دیقه نود ساک بستن..مامانمم هی غر بزنه...نمیدونم کی عادت میکنهقربونش برم که غر زدناشم قشنگه 7 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ بلم علوسی... :hapydancsmil: :w330::dancegirl2: 5 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ امروز اولین روزیه که بعد از این چندسال به زندگی امیدی پیدا کردم لذت کوچیکی نیس لحظه لحظه زندگیمو(این چندساعت رو) از ته دل شادم امیدوارم گذرا نباشه و پایدار بمونه 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ دیدن کسایی که سالهاست ندیدم... امسال عالیه.... 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۴ اینکه به منه خرس گنده هنوز عیدی میدن:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ دیدن شکوفه ها عالیههههههههههههههههههه:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ خواهرزادم بغلمه:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده