ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۳ روز تعطیل بیشتر بتونم بخوابم ...... 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۳ تموم شدن پروژه ی درس4واحدی.... 5 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۳ شبا با ماشین دور دور زدن توی خیابونا... مخصوصا اگه از یه جاهایی رد بشی و کلی خاطرات تلخ و شیرین گذشته برات زنده شه... اگه در حال گوش دادن به آهنگای خاطره دار هم باشی که دیگه هیچی... چه لذت قشنگیه... خدایا این دلخوشیا رو ازمون نگیر... 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ ی کادویی که تو کمدمه از کسی که مهمه ی مدت دوباره یادم بیوفته و نگاش کنم و اشکم بریزه. 4 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۳ صبح پاشم ببینم 3 گیگ دانلود شده تو ترافیک رایگان شبانه :hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ سره کلاس باشم و پست بزارم تو انجمن. نیم ساعت دیگه ام امتحان داشته باشم 2 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ دیدن این عکس.... +یک لذت ِدیگه که کوچیک نیست...واسم...، 6 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ بیام پست بزارم توتالار ادبیات آرومم میکنه 3 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ اینکه خاله شم ،روزی که بتونم بچه خواهرمو ببینم بزرگترین چیزیه که میتونه دلمو شادکنه 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ امروز با داداشم بعد مدتها صحبت کردم وااااااااااااااااای چقد خندیدیم چقد ادا در اوردم سر به سرش گذاشتم خندیدیم چقد شاد شدمممممممممممممممم :hapydancsmil: خیلی دوستت دارم داداشی 8 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۳ اینکه هر 4شنبه ساعت 6 غروب، بعد از کلاس طرحی که از 8 صبح شروع شده،در حالی که داری از سرما میلرزی با دوستات بری بیرون بستنی بخوریو کلی الکی بخندی:hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۳ دیدن بارش برف و بارون از پشت پنجره ....... 6 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۳ برنده شدن تو بخت ازماااایی:connie_24::dancegirl2: 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۳ یه خواب کوچووووولووووو بعد از کلی خستگی. 5 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۳ اینکه بیام پستهای حنانه رو بخونم خیلی لذتهای قشنگی داره ،همیشه باعث میشه به زندگی خوب نگاه کنم وخیلی زمانها پستاش آرومم کرده ،درحالی که خودش نمیدونه 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۳ بعداز کلی خستگی خواهرم شیر بیاره برام...:hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده