Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ یه چای بعد کلی خستگی...با لبخند رو لبش ک برات یه دنیا می ارزه... 3 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ توی هوای سرد بیرون باشم بعد برسم خونه برم کنار بخاری گرم بشم..... 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ تو ترافيك شديد من خونسرد پفك و آب آلبالو بخورم 5 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ دیر برسم سرکار بعد رئیسم بگه چرا دیر کردی در جوابش لبخند بزنم بگم شد دیگه:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ تو ترافيك شديد من خونسرد پفك و آب آلبالو بخورم حالا خوبه پفک و آب آلبالو میخوری..من یکیو دیدم بادوم زمینی سرکه نمکی با آب آلبالو با آب انار (اینو دقیقا یادم نیس) میخورد البته نه تو ترافیکا..1جای دیگه برای جلوگیری از اسپم: یکی از بزرگترین لذتام اینه ک 1نفر بخوره زمین آی میخندم آی میخندم...تازه اگه خودم بیفتم زمین ک دیگه نمیشه جمعم کرد..از خنده تا مرز غش کردن میرم 1 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ بشینم سر کلاس اونایی ک خوابنو دید بزنم. بعد وقتی ک استاد یکم صداشو بلند کرد و اونام از خواب میپرن من بخندم 1 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ فکرکردن به اینکه هربار کارخوبی میکردبرای خودش هدیه میخرید...اونم بستنی... . . . . لذت فکرکردن به برخی ویژگی ها...که همیشه باعث لبخندم میشه. 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ این جمله: تو مژده آزادی هستی از بلندگوی زندان برای محکومی از یاد رفته ... 1 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ فعلا که زندگی و حال و روز ما همه ش ضد حال و داغونیه... کو لذت؟! حتی کوچیک... ویرایش: دیدن خوشحالی مادرت ... خدایا شکر... 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۳ بوی ادکلن داداشم...بخاطرم فردا همونو برام بخره.... 4 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۳ با اینکه دارم از خستگی میمرم بیام انجمن 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۳ به دلخوشیم تاحالا فکر نکردم 4 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۳ روزم رو خوب شروع کنم ..... علاوه بر شروع خوب اگه پایان خوبی هم باشه ک دیگه عالی میشه :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۳ جواب بعضی پسرایی رو که درمورده دخترا بد صحبت میکنن تو کلاس رو بدم و استاد تشویقم کنه.... 4 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۳ پُست کردن هدیه و سورپرایزکردن خواهری برای روزتولدش... +لذت کوچیکی نیست... 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۳ حالمو بپرسن و بگم خوبم.بدونن که دروغ گفتم...بگن مطمءنی خوبی.... ی حسه خوب... 5 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۳ به پایان رساندن سال تحصیلی 2014 و اتمام امتحانات با موفقیت و شروع تعطیلات جدا لذت بخشششششششششششه 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده