Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ یهو غافلگیرم کنی و من دهنم وا بمونه و با تعجب زل بزنم به تو... 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ نقاشی بی دلیل...وقتی ذهنم شلوغه... 6 لینک به دیدگاه
baranobarf 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ زیر بارون و برف راه برم... بدون چتر... 6 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ خوراکی غافلگیر کننده اونم از نوع چیپس و ماست عاشقتم:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ داشتن بعضی دوستا به آدم ثابت میکنه که وجود خدا رو راحت تر از چیزی که فکر میکنی،میشه حس کرد لذت بزرگیه داشتنشون مرسی که هستی برایsaghar... 2 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ ساعتها قدم زدن و نفهمی چند ساعت گذشت ... 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ خوندن نوشته های سام... من و نوشته هام... 5 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ اینکه واسه مامانم چیزی بخرم و خوشش بیاد 6 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ وقتی هرکدوم از اعضای خانواده ات بفهمن داره بارون یا برف میاد، اول از همه ب تو میگن تا بری پشت پنجره و از دیدن نعمتای الهی لذت ببری و حال خوشتو برای اونا تعریف کنی 8 لینک به دیدگاه
rande-shode 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ پیدا کرد دوست واقعی تا حالا لذتشو نچشیدم هر کی دورمه مگسانند گرد شیرینی 6 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ یکی ازلذتهای بزرگمه اینکه بیام سایت با دوستای خوب ومهربونم حرف بزنم اینکه فراموش نشدم خیلی خوشحالم میکنه خیلییییییییییییییییییییییییییییی 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ بعئاز کلی تلاش واسه کشیدن هزاربار خراب کردن بالاخره درس بکشی و یه جیغ بنفشم بکشی که تموم شد اما عالی بعداز 2 روز و کمک یه دوست خووووووووب..ممنونم ازش 6 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ روزها رو بشمارم تا بیایی :) اینکه خیلی دوستش داره... . . . +خوندن ِ مکالمات +قراضه+... +شُکر... 5 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ وقتی خوابم و حس میکنم اون بیداره داره نگام می کنه 14 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ یه پروزه دسته جمعی تو یونی انجام بدیم... 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده