Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ اس ام اسی از یه فرشته که دو روزه زمینی شده 8 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ دیدن و بوییدن یک نوزاد ک تازه به دنیا اومده .... 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ تولد یکی از بچه های یونی و گرفتن کلی خوراکی ازش...:hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ هیچ... شاید تنها لذتم از زندگی سکوتی ست که به اجبار بر لبانم نقش بسته 9 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ واقعا لذت داره جایی هستی که نه زادگاهت است و نه همزبانی نه هم کیشی ، اما میدونی تا بخوای همدل داری ، یه تعلق خاطر 8 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ از لذت های زندگیم اینه که مامانم رو بغل کنم و ببوسمش 7 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ اینکه بابات بدون تو به هیجای این کره خاکی سفر نکنه... 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ گل بخرم...بی دلیل...واسه همه... 7 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ یه سورپرایز از طرف دوست جونم.... 6 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ با سما بشینیم درو دل کنیم:hapydancsmil: یه دوست گل و مهربونی هم مثل عاطفه داشته باشی....:hapydancsmil: دوستتون دارمممممم 5 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۳ واسه صبحونه یک نون سنگک تازه بخورم 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ شال گردن رنگی رنگی پیدا کنم و بخرم 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ با دوستم درباره سیگار صحبت کنیم و قرار بذاریم یه روز حداقل یه نخ بکشیم :) + الان اینو بهت بگم،چیکار میکنی؟ :)) 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ یه صحنه دیدم دوتا خانوم کوچولو یکی یه سالی ازون یکی کوچیکتر دو خواهر داشت بزرگتره بند کفش خواهر کوچیکشو میبست اونم اخرش یه بوش صدا داراز خواهر بزرگش گرفت اینقدر کیفول شدم که نگو اخیششششششششششششش:hapydancsmil: 13 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ سفر بری...جایی که دلت پر میکشه براش:hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده