Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ میری دکتر داروی درست حسابی بده:icon_razz: خوب شی نه اینکه یه قرص سرماخوردگی:icon_razz: 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ یه نسکافه داغ تو حیاط زیره آسمون تاریک و نوره ماه... 8 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ امروز خیلی عجله داشتم خیلی سریع رفتم تو سوپر مارکت و با عجله گفتم سلام آقا آب معدنی دارید؟ و وقتی که لبخند مهربون اون آقا و آرامشش رو دیدم،خیلی از رفتار خودم خجالت کشیدم اما اون لبخند و اون آرامشی که توی لحنش بود،واقعا برام لذت بخش بود 9 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ ..... یکم تنهایی و سکوت ..... 12 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ کنار دوستام...ولی سکوت کنم.... 6 لینک به دیدگاه
ali jaafari 1206 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ خوشي يعني: شاد زيستن در عين سادگي 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ یه لیوان چای داغ...کناره پنجره...به رفت و آمد سریع مردم زیره بارون نگاه کنم... 8 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ خوشی یعنی لحظه - همین الان بخندی ایجوری ببین بخند بخند بخند دیگه زندگی در لحظه 4 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ خوشی یعنی لذت بردن از تک تک چیزهای کوچک اما قشنگ 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ دندونام رو با ی گیاه سفید کنم و برق بندازم 7 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ اینکه ندونم دوستم برام تولد بگیره کلی کلی یه دنیا ذوق میکنم الهی فدای تو بشم دل مانده :hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ اینکه ندونم دوستم برام تولد بگیره کلی کلی یه دنیا ذوق میکنم الهی فدای تو بشم دل مانده :hapydancsmil: جیجرتو:hapydancsmil: دوتا دوتا انار قرمز دون کنم بخورم ترش هم باشه:gnugghender: ترجیحا شریک هم پیدا نکنم 9 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ جیجرتو:hapydancsmil: دوتا دوتا انار قرمز دون کنم بخورم ترش هم باشه:gnugghender: ترجیحا شریک هم پیدا نکنم اما منم شریکنم منم انار دوست دارم خیلی هاااااااااااااااااااااااا حرف زدن با مرضیه جونم بزرگترین دلخوشیمه 9 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ با یه دل پر از غم بشینم قرآن بخونم اشکم بریزه... 13 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۳ کارت عروسی بنویسم...:hapydancsmil::hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۳ کارت عروسی بنویسم...:hapydancsmil::hapydancsmil: كارتامو ميدم برام بنويس ديگه چي ؟ فقط خرچنگ قورباغه ننويسا 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده