شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۳ نگاه کردنش وقتی که از خستگی خوابش برده 9 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ با بچه ها برم سالن و بعد از چند سال فوتسال بازی کنم 11 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ وقتی که بهم گیر میده تا هرچی تو دلمه بگم بهش ولی منم اذیتش کنم و نگم 6 لینک به دیدگاه
negareen 66 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ پر کردن تنهاییهام با یه عالمه دوست که همشون همیشه در دسترسن منظورم دوستای مجازین:texc5lhcbtrocnmvtp8 8 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ بعد حدود چهارسال برگردم و یک دوست قدیمی ، من رو یاادش باشه...(لذت خوبی بود...) 10 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ دیدن نمره های خوووووبم... باوجود اینکه همش اینجا بودم... 9 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ محبت های استادم که چقدر بهم لطف داره و برای من که یه دانشجو هستم احترام می ذاره 7 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ یه لذتی هست حقیقتش نمیدونم چطور بگم... روم نمیشه .. بیخیال اصرار نکنید.. نمیگم ... نه دیگه... اخه یه جوریه ... چطور بگم... 12 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ من راحت میگم میلاد میلاد دوماد شده لذتبخشه دوستم دوماد شده میلاد شیرینیشو بیار بده واگرنه بقیه ماجرا رو هم لو میدم 7 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ یه لذتی هست حقیقتش نمیدونم چطور بگم... روم نمیشه .. بیخیال اصرار نکنید.. نمیگم ... نه دیگه... اخه یه جوریه ... چطور بگم... نه بابا حالا چجوري شيريني بگيريم ازت ؟؟؟ اقا لذت بخش تر خوردن اين شيريني وجود نداره افطاري بده .... كله پاچه با برنج اضافي :w58::w58: 6 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ یه لذتی هست حقیقتش نمیدونم چطور بگم... روم نمیشه .. بیخیال اصرار نکنید.. نمیگم ... نه دیگه... اخه یه جوریه ... چطور بگم... شیرینی گرفتن از کسی که خودش خدای شیرینی گرفتنه اونم از نوع شیرینی دومادی 9 لینک به دیدگاه
آقای دکتر 319 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ یه لذتی هست حقیقتش نمیدونم چطور بگم... روم نمیشه .. بیخیال اصرار نکنید.. نمیگم ... نه دیگه... اخه یه جوریه ... چطور بگم... خخخخخخخ:ws28: آورین آورین ...... شیرینی شم بده دبگه بالاخره هر کی خربزه میخوره........ 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ یه لذتی هست حقیقتش نمیدونم چطور بگم... روم نمیشه .. بیخیال اصرار نکنید.. نمیگم ... نه دیگه... اخه یه جوریه ... چطور بگم... من راحت میگم میلاد میلاد دوماد شده لذتبخشه دوستم دوماد شده میلاد شیرینیشو بیار بده واگرنه بقیه ماجرا رو هم لو میدم نه بابا حالا چجوري شيريني بگيريم ازت ؟؟؟ اقا لذت بخش تر خوردن اين شيريني وجود نداره افطاري بده .... كله پاچه با برنج اضافي :w58::w58: شیرینی گرفتن از کسی که خودش خدای شیرینی گرفتنه اونم از نوع شیرینی دومادی اوه اوه اوه یعنی بیبین چه شیرینی ازت بیگیرم من!!! حالت جا بیاد میلاد خان:167: مبارک باشه 10 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ شنیدن خبری که چند روزه منتظری و مطمئنی خبر خوش میشنوی و سر آمدن انتظار با خبر خوش:hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ خوردن یه پارچ شربت ابلیمو واسه افطار دیگه هیچی.... 9 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ یه لذتی هست حقیقتش نمیدونم چطور بگم... روم نمیشه .. بیخیال اصرار نکنید.. نمیگم ... نه دیگه... اخه یه جوریه ... چطور بگم... من راحت میگم میلاد میلاد دوماد شده لذتبخشه دوستم دوماد شده میلاد شیرینیشو بیار بده واگرنه بقیه ماجرا رو هم لو میدم شرکت در مراسم عروسی میلاد شنیدن خبر عروسی میلاااااااااااد. 8 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ من راحت میگم میلاد میلاد دوماد شده لذتبخشه دوستم دوماد شده میلاد شیرینیشو بیار بده واگرنه بقیه ماجرا رو هم لو میدم نه بابا حالا چجوري شيريني بگيريم ازت ؟؟؟ اقا لذت بخش تر خوردن اين شيريني وجود نداره افطاري بده .... كله پاچه با برنج اضافي :w58::w58: شیرینی گرفتن از کسی که خودش خدای شیرینی گرفتنه اونم از نوع شیرینی دومادی خخخخخخخ:ws28:آورین آورین ...... شیرینی شم بده دبگه بالاخره هر کی خربزه میخوره........ اوه اوه اوهیعنی بیبین چه شیرینی ازت بیگیرم من!!! حالت جا بیاد میلاد خان:167: مبارک باشه شرکت در مراسم عروسی میلاد شنیدن خبر عروسی میلاااااااااااد. :ws28::ws28: خیلی باحال بود.... خداییش از خوندن اینا خیلی لذت بردم... دمتون گرم... منظورم از اون خوردن کیک کشمشی با اون کاغذش بود شرمنده دوماد نشدم .. ولی شیرنی بخواین بهتون میدم بچه ها 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده