آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ آرزو برای پیروزی تیم ملی عزیزمون که سر بلندمون کنه 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ گوش دادن به یه آهنگ آروم سرزدن به نواندیشان و دیدن پیام دوستان عزیز نواندیشی 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ گوش دادن به یه آهنگ آرومسرزدن به نواندیشان و دیدن پیام دوستان عزیز نواندیشی همین پیام مهرت رو خوندن[ 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ اینکه فک کنم ساعت 6 شده باید بیدار شم ولی وقتی ساعتو نیگا میکنم هنوز 1 نصف شبه 8 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ با غیرت بازی کردن بچه های تیم ملی یعنی آخر لذت زندگی وقتی میبینی از دل و جون بازی میکنن. 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ اینکه اتوکد کار کنم یه اشکالی مدتها ذهنمو به خودش مشغول کنه و راه حلشو ندونم و ناصر بهم توضیح حبده بعد مدتها متوجه شم :hapydancsmil: مرسی ناصر :hapydancsmil: .................... اینکه فکر کنم امروز روز خوبیه و ازش لذت ببر ، شاید فردا روز خوبی نباشه ( ادم چه میدونه) پس لذت امروز رو از دست ندم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ زل زدن به آسمون... امتحان کن حس و حالی بهت میده غیرقابل وصف.... 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ بعد از سه ماه برم خونه ______________________________________ سه ماه نت نیام 7 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ خاطرات قدیمی و تکراری مامان بزرگم که هر دفعه با شور و شوق تعریف میکنه انگار اولین دفعه اس و من با لذت گوش بدم تا برق و تو چشاش ببینم 7 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ منتمو بکشه با اینکه هیچ کار بدی نکرده حتی کوتاهیم نکرده خیلیم خوبه اصلا هم احساس گناه ندارم اصلا لازمه والاااااااا :icon_razz: 8 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ اذیت و ازار بچه ها اذیت کومار ... اصلا کلا اذیت و شیطونی ... 12 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ تو هوای گرم بری بیرون یه بطری اب یخ بگیری بخوری جیگرت حال بیاد:hapydancsmil: 12 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ دیدن همکلاسی ها موقع امتحان هرکدوم یه شکل دارن،یه جوری جو استرسی میدن انگار میخوان برن مذاکرات 5+1 12 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ شنیدن گزارش خیابانی... رو دستش نمیاد کلی شاد میشم 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده