آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ از کل کل کردن دوستان نواندیش واسه حذف شدن پست ها،سپاس ها،مدال ها 4 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ این بار میخوام سنت شکنی کنم و از لذت های یک نفر دیگه بگمو اون کسی نیست جز Mohammad Aref از بهترین لذهاتی ممد اینه به تنظیمات سایت دست بزنه و همه چیو بهم بریزه حق حرف زدن به Mohammad Aref ندارین باهاتون برخورد میکنم ها مامور مخصوص حاکم بزرگ(Mohammad Aref) آتیه معماری احترام بگذارید 9 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ یکی از لذت هام اینه .... بعد اینکه محمد تنظیماتو دستکاری میکنه یا سوتی میده اذیتش کنم.:icon_pf (34): 11 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ تو خونه یه خرابکاری بکنم بعد خودمو بزنم به مظلومیت بعد مامانم خندش بگیره بگه فدای سرتآی خنده ی بعدش حال میده 9 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ همه چی تموم بشه فکرم آزاد بشه یه فراموشی _______________________________ داشتن یه دوست خوب اگر باشه 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ برم باغ...باغی که جاده خاکی و تاریک بخاطره توهم رفتگی درختا باشه انقدر راه برم و حرف بزنم وسرم پایین اشک بریزم و... باآهنگ ابی... "این آخرین باره من ازت میخوام برگردی به خونه" مهستی... "شاید اگر دائم بودی کنارم...یه روز میدیدم که دوست ندارم..." 7 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ اينبار ميخوام از يك لذت بزرگ بگم : اينكه وقتي ميام توي سايت همه بچه ها رو خوشحال و شاد ببينم شر و شيطون پر انرژي ! پس براي اينكه من لذت ببرم همه خوچال باچيد 10 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ ببینم امیرسامه خاله شیکم درآورده واااااااااااااااای ذوق مرگ شم براش 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ انرزی دادن به انجمن و از رخوت خارج کردن 8 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ یکی از لذت ها اینه که لذت ببرم 12 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ پیاده روی بعد امتحان تو سایه آروم آروم 12 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ کوچکترین لذت زندگی:hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ این که زندگی همیشه غیرقابل پیش بینیه:w16::w16::w16: 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ یه خنده از ته دل عین دیروز....وااااای چه لذتی بردم... 5 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ وقتی شب میخوابم صبح خودم هروخ بخوام بیدار شم و کسی بیدارم نکنه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده