.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ هی ده امتیاز ده امتیاز مسابقه عادل رو ببرم ینی بنزه مال خودمه 8 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ وقتی که بدونم مهمون نداریم (بدون استرس زنگ خوردن تلفن و در و موبایل) دو دقیقه با خونواده بشینیم دور هم ، بشرطیکه بعدا از دماغم در نیاد 7 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ برم تاپیک صندلی داغمو بخونــــــــــــم چه زود 9 ماه گذشت از اون تاپیک 13 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ از شیخ بهایی پرسیدند؟ ای شیخ !! خدا را كجا یافتی؟ فرمود: من خدا را در قلب كسانی دیدم كه بی هیچ توقعی ، مهربانند .... 15 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ رفتن به کوه تو یه صبح زیبا 12 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ کمک کردن به دوستت،بخاطرش تا ظهر تو گرما بمونی پیشش یه صفایی میده 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ شنیدن حرفای یه دوست خوووووووب تو همین انجمن... شایدم بشه اسمشو گذاشت نصیحت... عااااااالیه... ممنونم دوستم... 9 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ یه لیوان اب یخ .. ضلع گرما..آخیش 7 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ کمک کردن به دوستم و کلی تشکر شنیدن و دعا کردن 6 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ خواهر حوصله نداشته باشه اما اونقدر برم این ور اون ور هی سربه سرش بذارم هی..... آخرش بخنده:hapydancsmil: 10 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ من چی بنویسم ...؟ یاد و خاطرات دوست ... دوست داشتن دوستام ... 11 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ اینکه بیام اینجا و ببینم خدارشکر همه خوبن... 11 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ دیدن دوست هایی که با دیدنت لبخند میزنن...نه از اون لبخند هایی که از سر عادت هست... از اون خنده هایی که تو ازشون میفهمی که تنها نیستی 9 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ وقتی یه مسئله رو حل میکنم درست! :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ این بار میخوام سنت شکنی کنم و از لذت های یک نفر دیگه بگم و اون کسی نیست جز Mohammad Aref از بهترین لذهاتی ممد اینه به تنظیمات سایت دست بزنه و همه چیو بهم بریزه 8 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ این بار میخوام سنت شکنی کنم و از لذت های یک نفر دیگه بگمو اون کسی نیست جز Mohammad Aref از بهترین لذهاتی ممد اینه به تنظیمات سایت دست بزنه و همه چیو بهم بریزه آره دیگه تفریح جمعه ش این بود.:ws28: 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده