ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ لذتها دیگه به دهنم شیرین نمییاد یا زبونم تلخ شده یا دنیا شیرینیشو از دست داده 11 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ روز خیلی تلخی بود.خیلی ناراحتم تنها خبر خوب امروز این بود که لازم نیست اپاندیسمو عمل کنم البته فعلا این یه لذت کوچیک بود امروز وسط یه عالمه تلخی 12 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ اه اه اه چه لذتی؟؟؟؟؟ خدایا این استادایی که نمره رو با معیارای خودشون میدن نه به نوشته و فعالیت از رو زمین بردار اصلا محو کن الهی آمین 11 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ شنیدن " هر چی تو بخوای " خیلی لذتبخشه 14 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ منتظرش باشم و بمونم تاعمر دارم... ولی وقتی دیدمش حتی جرات نگاه کردن بهش نداشته باشم... ولی با حس بودن اون خووووووووبه خوووووووووب باشم... ""لذت بزرگ زندگیمه"" 8 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ یه مدتی بود هی میخواستم برم دامن بخرم اما نشد امروز رفته بودم پیش دوستم بعد واسه هدیه تولدم یه دامن بهم داد با اینکه نمیدونست من چقدر دامن دوس دارم:hapydancsmil: راضی جونی مرسیییی:hapydancsmil: 10 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ تو اوج تنهاییه نیمه شب که همه خوابن... اس بیاد برام... 8 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ ارامشی که امروز خدابهم داد.. خدایا شکرت.. خیلی شکر... 8 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ یکی از لذت هام اینه که برم تو پروفایل علی و به آهنگ پروفش گوش کنم حتی با اینکه خود آهنگ رو دارم ولی هر وقت انجمن میام پروفایل علی رو باز میکنم و آهنگش رو گوش میدم Ali.Fatemi4 14 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ از روی حس کنجکاوی برم پروفایلAli.Fatemi4 بعدش آهنگشو گوش بدم:icon_pf (34): 13 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ از لذتهای کوچیک زندگیم.. سنگدل نباشم.. 11 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ برم به Ali.Fatemi4 بگم رتبه نجومی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 11 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ تو اوج دلتنگیم دعا کنم براش... نگران نباش هنوز یه زنده متحرکم با کلی تظاهر به هرچیز این دنیا... میگن غیرممکنه "ما"بشیم...ولی خودت یادم دادی امیدم به خدا باشه... دارم لذت میبرم از این دلتنگی و انتظار... 7 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ تو اوج دلتنگیم دعا کنم براش...نگران نباش هنوز یه زنده متحرکم با کلی تظاهر به هرچیز این دنیا... میگن غیرممکنه "ما"بشیم...ولی خودت یادم دادی امیدم به خدا باشه... دارم لذت میبرم از این دلتنگی و انتظار... منم مزه ی این جملتو چشیدم " دارم لذت میبرم از این دلتنگی و انتظار... " اما الان ازهرچی انتظاره متنفرم :icon_razz: 6 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ وقتی که ... وقتی که نصف شب تنها تو خیابون با یه نخ کنت قدم میزنم و دود سیگارمو شبیه ارزوهام در میارم ! :yawn: 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ وقتی دلم گرفته میفهمی تا میخوام پیام بدم که بگم کجام یا دارم چیکار میکنم همون موقع مسج میدی و همون حرف دلمو ازم میپرسی 10 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ بهترین لذت اینه .. یه مدت استرسی که بهت وارد کردن رو اون استرس رو بهش منتقل کنی.. و زجر کشیدنشو.. باتمام وجود ببینی.. و لذت ببری...:gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده