*Mars* 5292 ارسال شده در 25 مرداد، 2014 دزدین همه آهنگای فافا :gnugghender: چرا بدزدی؟!!؟ می گفتی واست بلوتوث می کردم دختر جان! فکر کردن به خاطرات گذشته 7
pari.v 10304 ارسال شده در 25 مرداد، 2014 چرا بدزدی؟!!؟می گفتی واست بلوتوث می کردم دختر جان! فکر کردن به خاطرات گذشته چون اگه بدزدم تو دیگه نداری گوشیدن به صدای آب... واقعا لذت می برم از صدای آب.. بهم آرامش میده 6
*Mars* 5292 ارسال شده در 25 مرداد، 2014 چون اگه بدزدم تو دیگه نداری گوشیدن به صدای آب... واقعا لذت می برم از صدای آب.. بهم آرامش میده عمرا اگه بذارم :icon_razz: کوه نوردی 7
elh@m_arch 1548 ارسال شده در 25 مرداد، 2014 رفتن زیر بارووووووووووووووووون:hapydancsmil: :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 7
black banner 9103 ارسال شده در 26 مرداد، 2014 رسیدن ماده آزمایشگاهی و رو روال افتادن کارا نبودن ماده يك معزل بزرگه وقتي نيست اصلا ادم پاك ناميد ميشه از ادامه كار آزمايشگاهي 9
sama-sh 6913 ارسال شده در 26 مرداد، 2014 اینکه امروز روز اخر دانشگاهه. 2هفته استراحت میکنم :)) نچ نچ نچ........خجالت نمیکشی؟ فرجه هارو گذاشتن درس بخونی نه استراحت کنی....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . رفتن به خونه دوستم که یه ماهه ندیدمش.... :hapydancsmil: 7
*atefeh* 13017 ارسال شده در 26 مرداد، 2014 نچ نچ نچ........خجالت نمیکشی؟ فرجرو گذاشتن درس بخونی نه استراحت کنی....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . رفتن به خونه دوستم که یه ماهه ندیدمش.... :hapydancsmil: شب امتحان میخونیم دیه. دل خونواده ودوستامو شاد کنم 5
*atefeh* 13017 ارسال شده در 26 مرداد، 2014 رفتن زیر بارووووووووووووووووون بشدت عاااااااااااااااااااااااالیییییییییییییییییههههههههه زیر بارون بودن بالاترین خوشبختیه این روزهای منه :) 7
ارسال های توصیه شده