اندیشه 2345 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ نقاب،چند شخصیتی ،دورویی،پرسونا افرادی رو که به اصطلاح ، چند شخصیتی خطاب می کنیم ، کسانی هستند که هر لحظه به شکلی در آمده و شخصیتی متفاوت را بروز می دهند ! این افراد ، معمولاً ثبات رفتاری و شخصیتی صحیحی نداشته ، و به عبارتی هویت و فردیت شکل گرفته و منسجمی ندارند ! و بنا به جمله " هر چه پیش آید خوش آید " و بدون هیچ دلیلی و یا بنا بر عادات ، الگوهای رفتاری گذشته و عقده ها ، تغییر حالت و موقعیت و شخصیت و رفتار می دهند ! فرد آگاه ، هویت و فردیت منسجم و با ثبات و شکل گرفته ای دارد ، او می داند که شخصیتش و خود حقیقی عمق درون خودش ، حقیقتاً هیچ یک از این نقاب ها و رفتار ها و خصایص نبوده ، و هدف از انتخاب آگاهانه و در لحظه هر کدام از این نقشها و نقابها ، صرفاً برقراری تعامل بهتر و سازنده تر ، برای رسیدن به بالاترین بهره وری ، در راه رسیدن به رسالت شخصی و هدیه الهی اش می باشد . 14 لینک به دیدگاه
اندیشه 2345 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ شاید در ظاهر ، این شخص در هر مکان و تعامل ، به شکلی کاملاً متفاوت از مکان و تعامل دیگر دیده شود ، ولی از آنجایی که، هویت خود را حفظ کرده و صرفاً انتخابگر رفتار و گفتار و نوع تعاملش بوده ، نه تنها چند شخصیتی خطاب نخواهد شد ، بلکه موفق و پیروز و قهرمان به حساب می آید . با توجه به این مطلب ، هیچگاه ، هیچ بودن ، خودمان را فراموش نمی کنیم ، و هر لحظه انتخابگر این خواهیم بود ، که چه رفتار و اعمالی ، سازنده و آگاهانه بوده و همواره مطابق آن عمل می کنیم ، و هیچگاه گوهر و جودی اصیل و الهی خود را فدای این نقش و نقابها و ..... نکرده و حقیقت الهی خود را پی می جوییم ! 10 لینک به دیدگاه
اندیشه 2345 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ دوستانم مرا همین گونه پیدا می کنند و میستایند، حسودان از من متنفرند ولى باز میستایند، دشمنانم کمر به نابودیم بستهاند و همچنان میستایندم، چرا که من اگر قابل ستایش نباشم نه دوستى خواهم داشت، نه حسودى و نه دشمنى و نه حتی رقیبى، من قابل ستایشم، و تو هم. یادت باشد اگر چشمت به این دست نوشته افتاد به خاطر بیاورى که آنهایى که هر روز میبینى و مراوده میکنى همه انسان هستند و داراى خصوصیات یک انسان، با نقابى متفاوت، اما همگى جایزالخطا نامت را انسانى باهوش بگذار اگر انسانها را از پشت نقابهاى متفاوتشان شناختى، و یادت باشد که این ها رموز بهتر زیستن هستند گاندی 8 لینک به دیدگاه
اندیشه 2345 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ نقاب ها پير نمي شوند. نقاب ها هر روز زيباتر، قشنگ تر و رنگارنگ تر مي شوند و هر روز به شکل تازه اي در مي آیند. رنگ، شکل و جنس آن ها هر روز تغيير مي کند و بعضي وقت ها آدم ها نقاب هاي تازه اي مي گیرند تا قشنگ تر شوند. بعضي وقت ها هم نقاب شان را رنگ مي کنند و به آن سرو شکل زيباتري مي دهند تا جوان تر بمانند. تو شهر ما شغل بيشتر آدم ها درست کردن همين نقاب ها ورنگ زدن به آن هااست. 11 لینک به دیدگاه
اندیشه 2345 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ رخداد واقعی فقط برای افراد واقعی روی می دهد. تکیه کلام گورجیف " در جستجوی واقعیت نباش – خودت واقعی شو! " چرا که واقعی فقط برای افراد واقعی اتفاق می افتد. برای افراد غیر واقعی، غیر واقعی رخ می دهد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
اندیشه 2345 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ تمرین چه احساسی نسبت به خودتان دارید؟ آیا این احساس با برچسبهایی كه دردوران كودكی از سوی دیگران، بخصوص پدرو مادر یا معلم خود دریافت كردهاید، ارتباط دارد؟ 8 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ تمرین چه احساسی نسبت به خودتان دارید؟ آیا این احساس با برچسبهایی كه دردوران كودكی از سوی دیگران، بخصوص پدرو مادر یا معلم خود دریافت كردهاید، ارتباط دارد؟ ممنون برای تاپیک فکر کنم موضوع درخواستی خیلی از دوستان بوده اما جواب: اوایل یعنی چند سال پیش تا دقیقا ۱۸ سالگی وقتی شخصیتم داشت شکل اصلی رو می گرفت ناراحت بودم چون فکر می کردم برچسب هایی که بهم می زنند حقیقت داره اما یه اتفاق باعث شد خودم رو پیدا کنم حالا امکان نداره نظر کسی بتونه احساس خوبم رو عوض کنه چون می دونم چی هستم و کی ام! 6 لینک به دیدگاه
اندیشه 2345 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ جواب خودم گاهی احساس غرور میکنم و پیش خودم میگم آفرین به خداوندکه منو آفریده گاهی هم غم گینم زمانهائی که تائید نمیگیرم یا وقتهائی که تلاش میکنم و به جائی که میخوام نمیرسه .... به نظرم همش بر میگرده به همون دوران کودکی و مدرسه چون تو مدرسه برام تکرار میشد این حس ...زمانهائی که بهم دیکته میکردن اگه موفق نباشی پس خوب نیستی 6 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ من که میگم خیلی خوب شد به دنیا اومدم خوب شد که مردم از نعمت هادی بی بهره نموندن 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ جواب خودم گاهی احساس غرور میکنم و پیش خودم میگم آفرین به خداوندکه منو آفریده گاهی هم غم گینم زمانهائی که تائید نمیگیرم یا وقتهائی که تلاش میکنم و به جائی که میخوام نمیرسه .... به نظرم همش بر میگرده به همون دوران کودکی و مدرسه چون تو مدرسه برام تکرار میشد این حس ...زمانهائی که بهم دیکته میکردن اگه موفق نباشی پس خوب نیستی منم همین حس ها رو خیلی وقتا دارم بیشتر اوقات اعتماد به نفس دارم و احساس خوبی دارم ولی بعضی وقتا دچار افراط و تفریط میشم گاهی فک میکنم اعتماد به نفسم کاذب میشه و زیادی از خودم راضیم! و گاهیم دچار احساس خلا میشم و نمیتونم خودم و تایید کنم اعتعماد به نفسم شدیدا میاد پایین وفک میکنم اونی که باید باشم نیستم 3 لینک به دیدگاه
اندیشه 2345 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ من که میگم خیلی خوب شد به دنیا اومدمخوب شد که مردم از نعمت هادی بی بهره نموندن ماشالله از عین خودم از خود راضی 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ ماشالله از عین خودم از خود راضی به دوستامم میگم که خوش به حالتو که دوستی مثل من دارید 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده