irxplod 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ درود. این قطعه بستر یک ماشین سنتر عمودی (فرز) هست که در حال طراحی و ساختش هستم . این قطعه باید از چدن خاکستر ریخته بشه . بنده از اصول ریخته گری اطلاعاتی ندارم. سوال من اینه که با چه روشی باید این قطعه رو ریخته گری کرد ؟ و این روش به چه تجهیزاتی نیاز داره؟ در ضمن ایا این طرح استحکام لازم رو داره یا این که باید تیغه های کف و دیواره ها که حدودا 25-20 میلیمتر در نظر گرفته شده رو بیشتر کرد!؟ طول 1750 ، عرض 750 میلیمتر هست ، اگر نیاز بود بفرمایید تا فایل کتیا رو هم قرار بدم تا در جریان کل اندازه ها قرار بگیرید. با سپاس . :icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
aali 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ salam.be emile man pm bezarid ta etelaate kafi dar ekhtiyareton gharar bedam.tamanaye_vesal@hotmail.com 1 لینک به دیدگاه
aali 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ سلام،به ایمیل من پیام بدید تا کامل توضیح بدمtamanaye_vesal@hotmail.com 1 لینک به دیدگاه
khanevari 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۲ سلام. تو صنعت برای تولید بالای این چنین قطعه ای، از روش لاست فوم استفاده میشه. توضیح بیشتر خواستی میتونی ایمیل بزنی بهم. [email]m_khanevari@YAHOO.com[/email] 1 لینک به دیدگاه
کورش کمالی 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۲ با روش co2 میشود قالبگیری کرد اگر مایل بودید با 09131026357تماس بگیرید 1 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۲ ای کاش دوستان میتونستند جواب سوال را با کمی توضیحات بیشتر همین جا بگند تا ما هم یاد بگیریم 1 لینک به دیدگاه
Mohsen Mobin Fard 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۲ بستگی به تعداد قطعه ای که قراره ریخته گری بشه داره و لی در هر صورت باید از طریق سنتی ریخته گری بشه. در ضمن ضخامت زیاد دلیل بر استحکام بالا نیست و فقط هزینه ساخت رو بالا می بره. در مورد تیرک های داخل هم همین موضوع صدق می کنه و فقط هزینه رو افزایش میده. در مورد تجهزات مورد استفاده از خیلی وسایل باید استفاده بشه که برای نمونه میشه از کوره دوار ریخته گری باز هم بستگی به وزن قطعه شما نام برد. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده