not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ بچه های مازنداران 1سوال: اون سبزی شور که با خیار و گوجه سبز میخورید اسمش چیه؟؟ ترکیباتش چیه و چه جوری تهیه میشه؟ 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ بچه های مازنداران 1سوال:اون سبزی شور که با خیار و گوجه سبز میخورید اسمش چیه؟؟ ترکیباتش چیه و چه جوری تهیه میشه؟ دلال یا به زبان محلی بهش میگن آلد غالب سبزیش نعناع هست، با سیر و نمک ولی نمیگم چی داره توش 1 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۴ مازندرانی نداره انجمن اصلا واقعا؟! چرا؟! مگه میشه؟ مگه داریم؟ 1 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ یعنی من خامه باوم اتا مازنی هم دنیه اینجه ؟ باور باوه ؟!! 1 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ یعنی من خامه باوم اتا مازنی هم دنیه اینجه ؟ باور باوه ؟!! سلام من مازندرانی نیستم اما تقریبا ۴ ساله که مازندران زندگی میکنم و تقریبا از همون موقعی هم که اومدم اینجا دیگه تو انجمن فعالیت نکردم 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ سلاممن مازندرانی نیستم اما تقریبا ۴ ساله که مازندران زندگی میکنم و تقریبا از همون موقعی هم که اومدم اینجا دیگه تو انجمن فعالیت نکردم درود :hapydancsmil: ببین از بس ولایت ما بکر و نابه ، کلا از دنیای مجازی جدات کرد کدوم شهری ؟ 2 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ درود :hapydancsmil:ببین از بس ولایت ما بکر و نابه ، کلا از دنیای مجازی جدات کرد کدوم شهری ؟ بله بله ... شهر دانشجویان... بابلسر کدم شهر مازندران دری؟ 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ hamid_hisystem Hossein.B Arpak mehran rezaeian ماتینا MH.Sayyadi شماها کجایین؟؟ 1 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ بله بله ...شهر دانشجویان... بابلسر کدم شهر مازندران دری؟ همه جاش 1 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ همه جاش خوبه شما تعصبات شرقی غربی ندارین مازندران رو دوست دارمه .... اما من ده ترمه آخرمه 1 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ خوبه شما تعصبات شرقی غربی ندارین مازندران رو دوست دارمه .... اما من ده ترمه آخرمه نه تعصب اینا ندارم من خودم تو این تاپیک معرفی کردم اصالتا شیرازیم سمت جویبار خونمونه بابل درس خوندم شاهی و ساری زندگی کردم چند سال و اینکه محل کارم ساریه بابلسر که عشقه آبجی (کلی خاطرات دو نفره دارم) 1 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ خوبه شما تعصبات شرقی غربی ندارین مازندران رو دوست دارمه .... اما من ده ترمه آخرمه به تاریخ عضویتمون دقت کردی ؟ 1 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۴ به تاریخ عضویتمون دقت کردی ؟ شوما از من قدیمی تری جالب تر میدونی چیه؟ من دو روز بعد تولدم عضو سایت شدم ... و شما دقیقا دو روز قبل من عضو سایت شدی ... یعنی روز تولد من هی یادش بخیر 1 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ شوما از من قدیمی تری جالب تر میدونی چیه؟ من دو روز بعد تولدم عضو سایت شدم ... و شما دقیقا دو روز قبل من عضو سایت شدی ... یعنی روز تولد من هی یادش بخیر :hapydancsmil: :wubpink: 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۴ اگه اااااصفهون نصفههه جهون هست امه مازون کل جهان هسته موزیک بابلسر از گرشا رضایی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۴ اگه اااااصفهون نصفههه جهون هستامه مازون کل جهان هسته موزیک بابلسر از گرشا رضایی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هوای سر :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۴ نه باید قشنگ لهجه ااااصفهونی رو برسنم لذا اینطوری بهتره: اگه اااااااااصفهون نننننصفه جهون هههست 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده