not found 16275 ارسال شده در 5 تیر، 2014 بچه های مازنداران 1سوال: اون سبزی شور که با خیار و گوجه سبز میخورید اسمش چیه؟؟ ترکیباتش چیه و چه جوری تهیه میشه؟ 2
*sepid* 9772 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2016 بچه های مازنداران 1سوال:اون سبزی شور که با خیار و گوجه سبز میخورید اسمش چیه؟؟ ترکیباتش چیه و چه جوری تهیه میشه؟ دلال یا به زبان محلی بهش میگن آلد غالب سبزیش نعناع هست، با سیر و نمک ولی نمیگم چی داره توش 1
*sepid* 9772 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2016 مازندرانی نداره انجمن اصلا واقعا؟! چرا؟! مگه میشه؟ مگه داریم؟ 1
*sepid* 9772 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2016 یعنی من خامه باوم اتا مازنی هم دنیه اینجه ؟ باور باوه ؟!! 1
Mitra 1723 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2016 یعنی من خامه باوم اتا مازنی هم دنیه اینجه ؟ باور باوه ؟!! سلام من مازندرانی نیستم اما تقریبا ۴ ساله که مازندران زندگی میکنم و تقریبا از همون موقعی هم که اومدم اینجا دیگه تو انجمن فعالیت نکردم 2
*sepid* 9772 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2016 سلاممن مازندرانی نیستم اما تقریبا ۴ ساله که مازندران زندگی میکنم و تقریبا از همون موقعی هم که اومدم اینجا دیگه تو انجمن فعالیت نکردم درود :hapydancsmil: ببین از بس ولایت ما بکر و نابه ، کلا از دنیای مجازی جدات کرد کدوم شهری ؟ 2
Mitra 1723 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2016 درود :hapydancsmil:ببین از بس ولایت ما بکر و نابه ، کلا از دنیای مجازی جدات کرد کدوم شهری ؟ بله بله ... شهر دانشجویان... بابلسر کدم شهر مازندران دری؟ 2
*sepid* 9772 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2016 hamid_hisystem Hossein.B Arpak mehran rezaeian ماتینا MH.Sayyadi شماها کجایین؟؟ 1
*sepid* 9772 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2016 بله بله ...شهر دانشجویان... بابلسر کدم شهر مازندران دری؟ همه جاش 1
Mitra 1723 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2016 همه جاش خوبه شما تعصبات شرقی غربی ندارین مازندران رو دوست دارمه .... اما من ده ترمه آخرمه 1
*sepid* 9772 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2016 خوبه شما تعصبات شرقی غربی ندارین مازندران رو دوست دارمه .... اما من ده ترمه آخرمه نه تعصب اینا ندارم من خودم تو این تاپیک معرفی کردم اصالتا شیرازیم سمت جویبار خونمونه بابل درس خوندم شاهی و ساری زندگی کردم چند سال و اینکه محل کارم ساریه بابلسر که عشقه آبجی (کلی خاطرات دو نفره دارم) 1
*sepid* 9772 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2016 خوبه شما تعصبات شرقی غربی ندارین مازندران رو دوست دارمه .... اما من ده ترمه آخرمه به تاریخ عضویتمون دقت کردی ؟ 1
Mitra 1723 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2016 به تاریخ عضویتمون دقت کردی ؟ شوما از من قدیمی تری جالب تر میدونی چیه؟ من دو روز بعد تولدم عضو سایت شدم ... و شما دقیقا دو روز قبل من عضو سایت شدی ... یعنی روز تولد من هی یادش بخیر 1
*sepid* 9772 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2016 شوما از من قدیمی تری جالب تر میدونی چیه؟ من دو روز بعد تولدم عضو سایت شدم ... و شما دقیقا دو روز قبل من عضو سایت شدی ... یعنی روز تولد من هی یادش بخیر :hapydancsmil: :wubpink: 1
alimec 23102 ارسال شده در 13 خرداد، 2016 اگه اااااصفهون نصفههه جهون هست امه مازون کل جهان هسته موزیک بابلسر از گرشا رضایی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
*sepid* 9772 ارسال شده در 14 خرداد، 2016 اگه اااااصفهون نصفههه جهون هستامه مازون کل جهان هسته موزیک بابلسر از گرشا رضایی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هوای سر :hapydancsmil: 1
alimec 23102 ارسال شده در 14 خرداد، 2016 نه باید قشنگ لهجه ااااصفهونی رو برسنم لذا اینطوری بهتره: اگه اااااااااصفهون نننننصفه جهون هههست 1
ارسال های توصیه شده