NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ با تشکر از سارای عزیز :girl_blush2:باید بگم که این میتونه یه تست هم باشه. دختره میخواد ببینه چه قدر مورد علاقه است. میخواد ببینه آیا این پسر به جان معرفیش میکنه یا میگه نه و تو مال منی و از این حرفا! این چه امتحانیه آخه؟ مراسم قهوه قجریه مگه؟ 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها نمی خواستم بگم بهتون ولی نشد.... My name is john:w16: 5 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها نمی خواستم بگم بهتون ولی نشد.... My name is john:w16: کور خوندی!! ما ها منحرف نمی شیم 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ کور خوندی!! ما ها منحرف نمی شیم همه چی دارما!!!!!!!!!! اگر باور نداری از دوستم بپرس 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ همه چی دارما!!!!!!!!!!اگر باور نداری از دوستم بپرس نمی خوام :viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها نمی خواستم بگم بهتون ولی نشد.... My name is john:w16: تشویش اذهان عمومی :167: اونم تو مکان عمومی:167: جایی که دختر جوون رد میشه:167: 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ تشویش اذهان عمومی :167:اونم تو مکان عمومی:167: جایی که دختر جوون رد میشه:167: کیییییییییییییه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کیییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟ چرا منو تو این موقعیت قرار میدین؟ 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ نمی خوام :viannen_38: همون بهتر بری با دوستم..... دیگه هم اصرار نکن:viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ همون بهتر بری با دوستم..... دیگه هم اسرار نکن:viannen_38: اصرار john هم اینقدر بی سواد ایششششششششششششششش:viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ اصرارjohn هم اینقدر بی سواد ایششششششششششششششش:viannen_38: کو؟کجا؟چرا تحریف می کنی پست مردمو؟:w00: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ کو؟کجا؟چرا تحریف می کنی پست مردمو؟:w00: کی ...من؟ کی ... این؟ من ابزار تحریفم کجا بود مردحسابی ما یه کاربر معمولی با ماهی یارانه 40 تومنی هستیم 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ همون بهتر بری با دوستم..... دیگه هم اصرار نکن:viannen_38: حالا کی اصرار کرد؟؟؟ نمی خوام اصلا :viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ هااااااحالا شد قضیه دی شیخ همی گشت گرد شهر و ....... آی گفتی :ws54: این چه امتحانیه آخه؟مراسم قهوه قجریه مگه؟ خب چون شما در مقوله ترو لاو سیر و سلوک نکردی نمیتونی بگیری جریان چیه 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ کی ...من؟کی ... این؟ من ابزار تحریفم کجا بود مردحسابی ما یه کاربر معمولی با ماهی یارانه 40 تومنی هستیم 40 تومانی؟؟؟؟ مگه نشنیدی آقای هاله نور چی گفت؟ گفت ماهانه 40 تومان،4 تا 40 هزار تومان میکنه 700 هزار تومان،حالا 4 دهک ملت رو بهش اضافه کن مازادشم بیاد میکنه 4 میلیون تومان اون 60% هم که دولت بهش اضافه می کنه رو هم اضافه کن میکنه 300 میلیون،400 میلیون تومان:jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ 40 تومانی؟؟؟؟ مگه نشنیدی آقای هاله نور چی گفت؟ گفت ماهانه 40 تومان،4 تا 40 هزار تومان میکنه 700 هزار تومان،حالا 4 دهک ملت رو بهش اضافه کن مازادشم بیاد میکنه 4 میلیون تومان اون 60% هم که دولت بهش اضافه می کنه رو هم اضافه کن میکنه 300 میلیون،400 میلیون تومان:jawdrop: هاااااااااااااااااااا :jawdrop: اینارو با کدوم SUPER PROCESSOR ی پردازش کرده:w58: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ آی گفتی :ws54: خب چون شما در مقوله ترو لاو سیر و سلوک نکردی نمیتونی بگیری جریان چیه حالا اینقد یارانه های باباتو به صورت دستمال کاغذی هدر نده یهویی دیدی همین فردا ترو لاوت پیدا شد بابات نتونست برات جهیزیه بگیره 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ حالا اینقد یارانه های باباتو به صورت دستمال کاغذی هدر ندهیهویی دیدی همین فردا ترو لاوت پیدا شد بابات نتونست برات جهیزیه بگیره نترس یارانه هامونو پس انداز کردیم..بابام میتونه 7 تا دختر رو جهاز بده :dancegirl2: 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ اینا نقششه. این جان احتمالا خواهری چیزی داشته ، دوسته دیده اینا پولدارن گفته من برم خواهرش رو مزدوج شم ، خودشم پیشنهاد میکنم به این( منظورم درخت نیستا ، همون عشقش) . این جوری 2 تا جوون به جایی میرسن . 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها نمی خواستم بگم بهتون ولی نشد.... My name is john:w16: دستاتو نشون بده ببینم واقعا جانی؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده