رفتن به مطلب

آیا با اعدام قاتل داداشی موافقید؟

آیا قاتل داداشی باید اعدام بشه؟  

59 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا قاتل داداشی باید اعدام بشه؟

• 35
    • 17
    • 7

ارسال های توصیه شده

فعلا جو عمومی جامعه هم اعدام رو میطلبه و هم همزمان همه متعجب هستند که از این همه اتفاقات چطور میشه جلو گیری کرد . در چنین شرایطی فکر نمیکنم خانواده افرادیکه به اینصورت کشته میشن جز به اعدام رضایت بدن . اگر چه من شخصا با اعدام مخالفم ولی نمیدونم اگر این اتفاق برای یکی از نزدیکانم رخ میداد بازم بصورت موردی مخالفت میکردم یا نه . در هر صورت اعدام راه مقابله عمومی و اجتماعی با این بزهکاری های روز افزون نیست .

گویا در ایران قانونی وجود ندارد که حمل اسلحه سرد را ممنوع کنه. ما معمولا پس از جرم شاهد دستگیری مجرم میشویم و هیچ کار پیشگیرانه ای اصولا در حطیه قانون وجود ندارد دستگیری افرادی به اسم اراذل و اوباش هم بخاطر مزاحمت های اونا توجیه میشه نه به خاطر اینکه این افراد همیشه مسلح به سلاح سرد هستند .

اسید پاشی هم مد شده .همه هم ناله و فغان میکنن .

این اسید از کجا میاد؟ فروشنده اون کیه؟ ایا تا به حال پلیس دنبال یک اسید فروش رفته و احیانا شریک جرمی هم در این رابطه معلوم شده ؟

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 122
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

این طفل معصوم چاقو ک نزد با قمه زده

وقتیم با خودش قمه میاره برون ینی منتظره دعواست از رو جنون آنی و این چیزام نبوده

ب نظر من اعدام واقعا واسش کمه

• Like 9
لینک به دیدگاه
اگه کشتن یه انسان جزاش اعدام هست الان باید خیلی ها رو اعدامشون میکردند. این بچه از ترسش اینکارو کرده. منم ببینم یه آدم گنده داره میاد طرفم همین کار رو میکنم. داداشی اونا رو دنبالشون کرده و تو چراغ قرمز گرفته تا بزنه. ترسی که تو این زمان به اون بچه دست داده باعث شده همون کار رو انجام بده. من با اعدامش مخالفم.

دوست عزیز فکر کنم اشتباهی متوجه شدی این قاتلا بودن که تو چراغ قرمز زدن به ماشین داداشی.

وماجرا از اینجا شروع شده که بعدا اونها با ماشین پیچیدن جلوی ماشین داداشی و خواستن با اون درگیر بشن.

بنطرم شما در جریان اتفاقات نبودین یا اینکه اطلاعات اشتباه به شما دادن.

• Like 4
لینک به دیدگاه
دوست عزیز فکر کنم اشتباهی متوجه شدی این قاتلا بودن که تو چراغ قرمز زدن به ماشین داداشی.

وماجرا از اینجا شروع شده که بعدا اونها با ماشین پیچیدن جلوی ماشین داداشی و خواستن با اون درگیر بشن.

بنطرم شما در جریان اتفاقات نبودین یا اینکه اطلاعات اشتباه به شما دادن.

خود اون خبرنگاره که تو ماشین داداشی بوده اینجوری گفته. من اینو تو خبری که تو سایت آینده نیوز بود خوندم. کل اعترافات اون خبرنگار رو اونجا نوشته. بله اولش آینه ماشین اون جوونا خورده به ماشین داداشی و بعد درگیری کلامی و فحش دادن جوونا به مادر مرحوم داداشی و در رفتن و دنبال کردن داداشی تا چراغ قرمز واقع در خیابون پونه و از ماشین پیاده شدن و کتک کاری و بعد ماجرا.

اون قمه هم تو داشبورد ماشین بوده که ورداشتن.

پسر نانوا هم که یکی از اون سه نفر بود اصلا از ماشین بیرون نیومده و همونجا بوده. یکی از جوونا با داداشی درگیر شده یکیش هم با اون خبرنگار.

• Like 1
لینک به دیدگاه
فعلا جو عمومی جامعه هم اعدام رو میطلبه و هم همزمان همه متعجب هستند که از این همه اتفاقات چطور میشه جلو گیری کرد . در چنین شرایطی فکر نمیکنم خانواده افرادیکه به اینصورت کشته میشن جز به اعدام رضایت بدن . اگر چه من شخصا با اعدام مخالفم ولی نمیدونم اگر این اتفاق برای یکی از نزدیکانم رخ میداد بازم بصورت موردی مخالفت میکردم یا نه . در هر صورت اعدام راه مقابله عمومی و اجتماعی با این بزهکاری های روز افزون نیست .

گویا در ایران قانونی وجود ندارد که حمل اسلحه سرد را ممنوع کنه. ما معمولا پس از جرم شاهد دستگیری مجرم میشویم و هیچ کار پیشگیرانه ای اصولا در حطیه قانون وجود ندارد دستگیری افرادی به اسم اراذل و اوباش هم بخاطر مزاحمت های اونا توجیه میشه نه به خاطر اینکه این افراد همیشه مسلح به سلاح سرد هستند .

اسید پاشی هم مد شده .همه هم ناله و فغان میکنن .

این اسید از کجا میاد؟ فروشنده اون کیه؟ ایا تا به حال پلیس دنبال یک اسید فروش رفته و احیانا شریک جرمی هم در این رابطه معلوم شده ؟

این کشور سوئد نیست که بشه با وضع قوانین اوضاشو اصلاح کرد. کسی به قانون اهمیتی نمیده. هر چند که خیلی چیز ها هم که براش قانون وضع میشه دیگه پی گیری هم نمیشه.

قانون مال اون مردم و کشوری است که فرهنگشون اونو ایجاب بکنه.

تو این مملکت با قانون و بی قانون هر کاری ممکنه.

• Like 1
لینک به دیدگاه
خوب دیگه... اینها اختلاف نظر ها هستند... بنده بر عکس شما با اعدام مخالفم...

در اردوگاه کار اجباری کسی توان و قدرت این رو نداره که بزنه کسی رو ناکار کنه... اگر هم بکنه زیاد اهمیتی نداره... از اونجا هم بیرون نمیاد که بخواد کاری ازش سر بزنه... اونجا که رفت دیگه بیرون نمیاد...

ما هیچوقت نمیتونیم جامعه رو پاکسازی کنیم دوست عزیز...

مگر اینکه اینقدر سطح فرهنگی بالا بره و اینقدر مردم از نظر اقتصادی در وضعیت خوبی باشند که دیگه کسی دست به چنین کاری نزنه و اونوقت فقط با بیماران روانی رو به رو باشیم... که اینها همه خواب و خیالی بیش نیست...

مهم نیست فردی که در اون حالت هست و چنین شکی بهش وارد شده چی فکر میکنه عزیز من... اگر قرار بود که جامعه رو براساس نظر افرادی که در چنین شرایطی هستند اداره میکردیم که وضعمون خیلی از این بدتر میشد...

خب اختلاف نظر که همه جا هست و کسی هم پی تحمیل عقیده نیست و فایده ای هم نداره.

در مورد کار در اردوگاه ، اولین چیزی که باید متذکر شد اینه که به قول خودت راه فراری نداره و باید تمام عمرش رو کار کنه. خب ، کسی که اینطوری مشکل روانی داره و از کشتن لذت میبره ، پس باز هم همچین بلایی رو ممکنه سر افراد دیگه ای در بیاره. در نتیجه ارودگاه کار ، یه محیط نا امن میشه و موضل جدیدی بوجود میاد!

در مورد اهمیت نداشتنش اتفاقا از نظر من اهمیت داره چون به هر حال جون این افراد لااقل تضمین شده هست و باید کار کنن ولی در محیطی که هرکسی ، هرکس دیگه ای رو بکشه که دیگه میشه قانون جنگل! شما در نظر بگیر در یه اردوگاه کار 1000 نفره ، باز هم همون آدم کش و قاتل پیدا بشه و هر شب سر یکی رو زیر آب کنه!! این موضل جدیدی نیست!؟

درسته ما هیچ وقت نمیتونیم جامعه رو پاکسازی کنیم ولی لااقل میتونیم کسانی که در ملا عام هنجار شکنی میکنن رو شناسایی کنیم و جامعه رو از وجود اونا پاک کنیم.

همونطوری که وقتی یه کلیه دچار سنگ میشه ، اول سنگ رو از بین میبرن و بعد عامل سنگ ساز رو شناسایی میکنن.

به هر حال هر کسی نظری داره.

من به شخصه نمیتونم تحمل کنم کسی به عمد و این مدلی یکی از نزدیکان من رو بکشه و من سکوت کنم و به زنده موندن اون راضی باشم!

• Like 3
لینک به دیدگاه
خود اون خبرنگاره که تو ماشین داداشی بوده اینجوری گفته. من اینو تو خبری که تو سایت آینده نیوز بود خوندم. کل اعترافات اون خبرنگار رو اونجا نوشته. بله اولش آینه ماشین اون جوونا خورده به ماشین داداشی و بعد درگیری کلامی و فحش دادن جوونا به مادر مرحوم داداشی و در رفتن و دنبال کردن داداشی تا چراغ قرمز واقع در خیابون پونه و از ماشین پیاده شدن و کتک کاری و بعد ماجرا.

اون قمه هم تو داشبورد ماشین بوده که ورداشتن.

پسر نانوا هم که یکی از اون سه نفر بود اصلا از ماشین بیرون نیومده و همونجا بوده. یکی از جوونا با داداشی درگیر شده یکیش هم با اون خبرنگار.

http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=62042

//www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=61734

سعی می کنم منابع معتبر دیگری هم پیدا کنم.

• Like 2
لینک به دیدگاه
من میگم اون ترسیده و مرتکب این جنایت شده. به عمد نبوده.

آخه مشکل اینجاست که اگه ترسیده چرا دوبار ضربه زده!

وقتی شاهرگ قطع بشه ، خون به طرز وحشتناکی می پاشه بیرون و این بیشتر ترس ایجاد میکنه! چطور با دیدن این صحنه نترسیده!؟ بعد دوباره دومین ضربه رو هم به داخل سینه زده!!!

تمام اینا به کنار!!

چرا حمله کرده به سرنشین دوم خودروی روح الله داداشی؟!

چرا سوییج ماشین رو برداشت که نیم ساعت طول بکشه یه ماشین ترمز کنه و مقتول رو برسونه بیمارستان!؟

من فکر نمیکنم ترسی در کار بوده باشه خصوصا اینکه اگه بنا به ترس بوده باشه از همون اول کار که قد و هیکل مقتول رو دیده باید پا به فرار میذاشته! :ws52:

• Like 7
لینک به دیدگاه

همه این ابهامات بعد اینکه مطالب و اعترافات اون جوون رو خوندیم حل میشه. هر چند که همان موقع هم ممکنه خیلیا بگن اون دروغ میگه. خلاصه اینکه هر تلاشی هم بکنیم که این پهلوان پنبه ها رو معاف از اشتباه بدونیم و تبرئه شون بکنیم بیشتر ضرر خواهیم کرد. از من گفتن بود.

• Like 1
لینک به دیدگاه
چند روز پیش سه نفرو اعدام کردن که منو خیلی خوشحال کرد.

سه نفر که یه دختر 16 ساله رو مورد آزار جنسی قرار داده بودن و ازش فیلم گرفتن...

به نظرم کسانی که با خونسردی جنایت میکنن مرگشون بهتر از زندگی کردنشونه

ولی حکم اعدام برا یه درگیری که توش جنون آنی وجود داره ...

اونم یه بچه کوچیک...

وقتي نظرخواهي گذاشتي ، عادلانه اينه كه نظرتو القا نكني:167:

• Like 2
لینک به دیدگاه
وقتي نظرخواهي گذاشتي ، عادلانه اينه كه نظرتو القا نكني:167:

نظر سنجی بر اساس عرف جمهور اسلامی ایران برگزار شد :ws3:

لینک به دیدگاه
........

.....

ولی حکم اعدام برا یه درگیری که توش جنون آنی وجود داره ...

اونم یه بچه کوچیک...

يه بچه ي كوچيك خيلي بيجا ميكنه با سلاح سرد ميره تو خيابون تو يه كشور اسلامي شب ميلاد مشروب زهر ميكنه و ميافته دنبال مزاحمت

ما تو فاميل يه پسري داريم كه چون خخيلي قوي و نسبتا درشت هيكل نسبت به بقيه ي همسنهاش بود همش بهش ميگفتن تو نزن تو دعوا نكن تو خوب باش تو مرد باش

پهلوان مرحوم هم مثل اين پسر فاميل ما بود كه اگه نبود الان تيكه هاي بدن اين بچه هاي كوچولوي بي گناه ِ آخي طفلكي:w00: رو بايد با پنس از كف خيابون جدا ميكردن

كشورهاي ديگه قهرمانانشون رو چطوري هواداري ميكنن و مردهاي ما چطوري پرپر ميشن:ws44:

اعدام براش كمه با همونجا همونجوري سلاخي بشه

• Like 6
لینک به دیدگاه
این طفل معصوم چاقو ک نزد با قمه زده

وقتیم با خودش قمه میاره برون ینی منتظره دعواست از رو جنون آنی و این چیزام نبوده

ب نظر من اعدام واقعا واسش کمه

ممنونم از اين حرفت منم دنبال اين كلمات بودم كه متاسفانه نتونستم خودم بيانش كنم

هيچ دقت كردي ؟ بيشتر مزاحمها براي خانمها مخصوصا همين نوجوونايي هستن كه به پشتباني چاقو ميان تو خيابون؟:icon_pf (34):

• Like 7
لینک به دیدگاه

كشورهاي ديگه قهرمانانشون رو چطوري هواداري ميكنن و مردهاي ما چطوري پرپر ميشن:ws44:

اعدام براش كمه با همونجا همونجوري سلاخي بشه

درست یادم نمیاد ولی چند سال پیش یه شنیدم از یه جوون بیچاره نخبه و جز اولیای کنکور کشور که یکی زد کشتش و هیچ کسم خم به ابرو نیاورد...

کشورای دیگه به دانشمنداشون بیشتر میرسن تا قهرماناشون ولی اینجا به ما یاد دادن افتخار یعنی ورزش...

ینی نشستن پشت تلوزیون و دنبال کردن توپ...

ینی اگر اتوبوس نخبه ها جهان رفت تو دره و یه سری مردن و یه سری هم کشورای دیگه بردن کسی اهمیت نده ولی اگه یه فوتبالیست یا بدن ساز بمیره کل کشور عزادار باشه...

برا همینه که انیشتنو خوب میشناسیم ولی از پروفسور حسابی فقط یه اسم شنیدیم

ای کاش وقتی مریم میرزاخانی از کشور رفت قد داداشی براش غصه میخوردیم...

:sigh:

• Like 3
لینک به دیدگاه
كاش شما هم يه كوچولو عرف رو درك ميكرديد:ws46:

بخاطر ارادتی که به تو و بچه های انجمن دارم لحن بدتو نادیده میگیرم

شاید ایران زندگی نمیکنی

اینجا عرف نظرسنجی بر همین اساسه

اول یک هفته شبانه روز تبلیغات و برنامه و مصاحبه و خبر تلوزیونی و رادیویی

بعد نظرسنجی از طبقه و قشر خاص

بعد اصلاح ! آمار بر اساس مصالح کشور

البته امکانات کم بود نشد مورد 2 و 3 رو اجرا کنم :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اگه کشتن یه انسان جزاش اعدام هست الان باید خیلی ها رو اعدامشون میکردند. این بچه از ترسش اینکارو کرده. منم ببینم یه آدم گنده داره میاد طرفم همین کار رو میکنم. داداشی اونا رو دنبالشون کرده و تو چراغ قرمز گرفته تا بزنه. ترسی که تو این زمان به اون بچه دست داده باعث شده همون کار رو انجام بده. من با اعدامش مخالفم.

بله ديگه من همه ي نوشته هاي بچه ها رو از اول خوندم تا به اينجا برسم

چون شما از كساني هستيد كه ممكنه از اين اعمال انجام بديد البته خداي نكرده و دور از جونتون

پس كارش درست بوده

اين نظر همه ي كساني ميتونه باشه كه اهل دعوا هستن يا ممكنه كسي رو كه تو جيبش چاقو يا مثل اون داره رو بشناسن و واسه همين ميگن كه اعدام درست نيست

با احترام به قلب مهربون كساني كه نميخوان كسي بميره و اعدام بشه

ولي دوستاني كه براي زندگي همه احترام قائلند و معتقد هستن كه جان و خون و جووني كسي پاي مال نشه ، نميتونن بي صدا بشينن و البته كساني كه معتقدن ناجوان مردانه كسي كشته شده و البته كساني كه خودشون رو جاي خانواده ي مرحوم ميذارن و كساني كه ميخوان عدالت برقرار بشه و حكمش جاري بشه كساني كه مخالف حرمت شكني و مزاحمت هستن كساني كه نميخوان باز هم قرباني ببينن و......

هر زماني كه با اين آدمها برخورد بشه يه عده عبرت ميگيرن

چند وقته كه cdخصوصي و خانوادگي كسي كمتر لو رفته كمتر و ...... اگه با قاطعيت جلوي مجرم وايستن جرم كمتر ميشه:ws37:

ولي خداييش پسر هاي ترسو با خودشون سلاح حمل ميكنن حالا هر سلاحي

چون تیغ به دست آری مردم نتوان کشت

نزدیک خداوند بدی نیست فرامشت

این تیغ نه از بهر ستمگاران کردند

انگور نه از بهر نبیدست به چرخشت

عیسی به رهی دید یکی کشته فتاده

حیران شدو بگرفت به دندان سر انگشت

گفتا که «کرا کشتی تا کشته شدی زار؟

تا باز که او را بکشد آنکه تو را کشت؟»

انگشت مکن رنجه به در کوفتن کس

تا کس نکند رنجه به در کوفتنت مشت

• Like 3
لینک به دیدگاه

مرسی از rezanassimi بابت تاپیک خوبش:icon_gol:

بنظرمن اعدام حقشه...

بعضی از جرایم واقعا مستحق مجازات اعدام هستن...

در ضمن مجرم خیلی هم بچه نبوده...چون من شنیدم 17 سالش بوده....

و اگر اعدام نشه خون مقتول هدر شده...بخصوص الان ک این خبر همه جا پیچیده و اعدام نکردنش باعث جریحه دار کردن اذهان عمومی هم خواهد شد...

• Like 7
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...