رفتن به مطلب

کمک برای ارتقا کامپیوتر

Cannibal

ارسال های توصیه شده

سلام به کسی که اومده.

اداره ی بابام یه سری لپتاپ آورده قسطی ( سری F , Z و اینا) بابام VPCF136 رو انتخاب کرد که حدود 1.500.000 قیمت داشت. من راضیش کردم که این پول یا حداقل نصفشو بده تا PC رو ارتقا بده( که بنظرم کار عاقلانه ایه)

حالا من بین 3 تا CPU موندم.

AM3 Phenom II X6 1100T

یا

Intel Core i7-990X Extreme Edition

یا

Intel Core i7 2600K

این مورد رو به من یکم راهنمایی کنید. بعدا میریم سراغ Gpu و مادربرد.

تو بعضی سایتا گشتم و همه گفتن بغیر از قیمت و کاربری جزئی، خیلی با هم فرق ندارن.

نظر شما چیه؟

• Like 4
لینک به دیدگاه

سلام

برای اینکه بهتر بشه راهنمایی کرد اول از همه ماکسیمم بودجه رو مشخص کن.

موارد کاربری سیستم رو مشخص کن که برای چه کاری میخوای.

بطور کلی که شما گفتی نمیشه پردازنده ی مناسب رو برای کارت انتخاب کرد.

ولی چیزی که معلومه اینه که من فکر نمیکنم با قیمت حداکثر 1500$ بتونی سیستمی بر پایه ی 990x انتخاب کنی!

• Like 3
لینک به دیدگاه

درسته. منم بیشتر رو amd فکر میکنم. ماکسیمم بودجه رو هم حالا که 990 رفت کنار، میشه حدود 900 تومن. کاربری هم شخصا بازی ولی میخوام کامپیوترم یه چیز شاخ باشه و بتونم هر کاربری رو که میخوام داشته باشم.

• Like 2
لینک به دیدگاه
درسته. منم بیشتر رو amd فکر میکنم. ماکسیمم بودجه رو هم حالا که 990 رفت کنار، میشه حدود 900 تومن. کاربری هم شخصا بازی ولی میخوام کامپیوترم یه چیز شاخ باشه و بتونم هر کاربری رو که میخوام داشته باشم.

مونیتور هم میخوای یا داری؟

با 900 تومن میشه کامپیوترای خوبی بست ولی خب اونقدر شاخ نیست که از پس هر کاری بر بیاد.

• Like 2
لینک به دیدگاه
آره w2261v سامسونگ.

فقط میخوام رو کیس(رم-cpu-gpu-mb) کار کنم

اهان حالا بهتر شد.

پس :

MB : Asus P8P67 ==> 220T

CPU : Intel Core i7 2600K ==> 360T

RAM : Corsair 2*2GB Dual Channel 1600 CL9 ==> 75T

VGA : Radeon HD 6850 ==> 220T

Power : Green 585B ==> 120T

All=995

سریع ترین سیستمی که میشه بست با این قیمت اینه.

البته میتونی از یه پردازنده و مادربورد ضعیف تر استفاده کنی و در عوض کارت گرافیک قوی تری داشته باشی .

البته با این سیستم ، میتونی اکثر بازی ها رو با سرعت فریم قابل قبول و در رزولوشن بالای 1920*1080 اجرا کنی.

• Like 3
لینک به دیدگاه

هیچ کدوم از این ها (Comparable) دارن؟

من الان هم رمم 4 گیگه و پاور هم فکر نمیکنم نیاز باشه.

در ضمن، میشه یه سیستم هم با AMD بگید؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
هیچ کدوم از این ها (Comparable) دارن؟

من الان هم رمم 4 گیگه و پاور هم فکر نمیکنم نیاز باشه.

در ضمن، میشه یه سیستم هم با AMD بگید؟

منظورت از comparable همون هماهنگی و مچ شدنه؟ بله دارن.

شما اول مشخصات دقیق سیستم فعلیت رو بگو ببینم مدل رم چی هست.

این سیستم بخاطر مادربورد حرفه ای که داره نیاز به خروجی 8 پین EATX داره و فقط پاور های حرفه ای همچین خروجی ای رو دارن.

در مورد نوع پردازنده ی انتخابی هم باید بگم من به چند دلیل این پردازنده رو انتخاب کردم :

اولین دلیلش 32 نانومتری بودن این پردازنده هست که باعث کاهش مصرف انرژی و کاهش سایز پردازنده میشه و گرمای کمی رو ایجاد میکنه.

دومین دلیل تکنولوژی Hyper threading هست که به کمک این تکنولوژی پردازنده قادر خواهد بود با تقسیم زمان و قدرت در هر هسته ی پردازشی ، عملا 4 هسته ی فیزیکی این پردازنده رو به 8 هسته ی مجازی تبدیل کنه که در باعث افزایش کارایی پردازنده و سرعت میشه.

دلیل سوم تکنولوژی Turbo boost هست که به نوعی باعث overclock شدن خودبخودی پردازنده تا سطح تنظیم شده ای میشه. بطوری که اگه پردازنده ، درگیر برنامه ای باشه که تنها از یک هسته ی پردازشی استفاده میکنه ، پردازنده بطور اتوماتیک برای کاهش مصرف انرژی ، 3 هسته ی باقی مونده رو غیر فعال میکنه و با افزایش فرکانس هسته ی درگیر تا حد مشخصی ، باعث افزایش سرعت میشه. البته این تکنولوژی در زمانی که هر چهار هسته هم درگیر باشن ، قابل فعال شدن هست .

دلیل چهارم این هست که این پردازنده از معماری جدید و پیشرفته ی sandy bridge استفاده میکنه که نسبت به پردازنده های نسل قبلی ، به گفته ی خود شرکت اینتل تا 50% موثر تر عمل میکنن.

دلیل آخر هم بخاطر قابلیت اورکلاک بالای پردازنده های سری K هست که درکنار یه مادربورد حرفه ای با چیپ P67 ، به راحتی اورکلاک میشه و عملکرد و سرعت پردازش رو چندین برابر میکنه.

در مورد پردازنده ی 6 هسته ای AMD باید بگم که بطور تئوری نمیشه مقایسه ای انجام داد و باید در عمل مورد بررسی قرار بگیره اما بطور کل میتونم در موردش بگم :

اولا که هیچ کدوم از خصوصیات بالا رو نداره.

ثانیا بسیاری از بازی های موجود ، قابلیت استفاده از هر 6 هسته ی پردازنده رو ندارن و در این مورد ، بخاطر فرکانس کاری پایین تر و هسته های ضعیف تر ، AMD عملکرد خوبی در بازی ها نسبت به 2600K نخواهد داشت.

ثالثا تنها در بررسی عملی که در نمایشگاه الکامپ در تهران انجام شد ، در پردازش های سه بعدی ، پردازنده های 6 هسته ای AMD بطور محسوسی ضعیف تر از پردازنده های Sandy bridge اینتل عمل کردن .

بنچ مارک های زیادی در مورد عملکرد پردازنده ها در شرایط یکسان در اینترنت وجوود داره که میتونی با جستجو در اونا به تفاوت عملکرد AMD و Intel ( دو پردازنده ی معرفی شده ) پی ببری.

• Like 2
لینک به دیدگاه

Comparable منظورم قابل قیاس بود. مثل 405 و ال 90.

هم اکنون :

CPU : Intel e7300

GPU:ATI RADEON HD 3400 series

RAM : Corsair 4 GB ??????????

POWER : GREEN GP330A

MB: ASUS P5KPL/1600

• Like 1
لینک به دیدگاه
Comparable منظورم قابل قیاس بود. مثل 405 و ال 90.

هم اکنون :

CPU : Intel e7300

GPU:ATI RADEON HD 3400 series

RAM : Corsair 4 GB ??????????

POWER : GREEN GP330A

MB: ASUS P5KPL/1600

خب آخه قابل قیاس با چی!؟

با این سیستم!؟

معلومه که قابل قیاس نیست و به چند دلیل :

1- پردازنده ی این سیستم از معماری core 2 استفاده میکنه و پردازنده ی معرفی شده از معماری نسل دوم Nehalem! وقتی معماری دو پردازنده با هم تفاوت داشته باشه ، همه چیز اونا با هم تفاوت داره!

2- این پردازنده یه پردازنده ی دو هسته ای هست و پردازنده ی معرفی شده دارای 4 هسته!

3- بسیاری از تکنولوژی های پردازنده ی معرفی شده ، در پردازنده ی این سیستم موجود نیست!

4- این سیستم از سوکت قدیمی LGA 775 استفاده میکنه و سیستم معرفی شده از سوکت و تکنولوژی جدید LGA 1155 !

5- و هزار تا تفاوت دیگه!

در واقع این سیستمی که نوشتی تقریبا مال عهد دقیانوسه! :دی

• Like 1
لینک به دیدگاه
در واقع این سیستمی که نوشتی تقریبا مال عهد دقیانوسه! :دی

دقیقا اسه همین میخوام ارتقاش بدم.

نه. منظورم این بود که تو نوع خودش(CPU - GPU - ......) آیا هیچ جایگزینی میتونه تو سیستم پیشنهادی شما قرار بگیره؟ مثل همون 3 تا سی پی یویی که من گفتم یا هر چیز دیگه ای.

سیستم AMD چی شد؟ نمینویسید؟:127fs1601347:

• Like 1
لینک به دیدگاه
دقیقا اسه همین میخوام ارتقاش بدم.

نه. منظورم این بود که تو نوع خودش(CPU - GPU - ......) آیا هیچ جایگزینی میتونه تو سیستم پیشنهادی شما قرار بگیره؟ مثل همون 3 تا سی پی یویی که من گفتم یا هر چیز دیگه ای.

سیستم AMD چی شد؟ نمینویسید؟:127fs1601347:

آهان . نه

پلتفرم سیستم شما LGA 775 هست و سیستمی که معرفی کردم LGA 1155

طبیعیه که بخاطر این تفاوت ، نوع رم و مادربورد هم تغییر خواهد کرد.

مثلا رم های شما دو جفت رم DDR2 هست ولی رم های پلتفرم LGA 1155 بخاطر کنترلر حافظه ی موجود در پردازنده ، از نوع DDR3 هست.

سیستم قدیمی شما هم بخاطر اینکه از مادربورد نسل قدیمی استفاده میکنی سوکت EATX نداره و بنابراین نیاز به تعویض پاور داری.

سیستم AMD . مینویسم ولی خب ارزش نداره برای مصارف گیم.

MB : Gigabyte MA770T UD3 ==> 130T

CPU : AMD Phenom II X6 1100T ==> 250T

RAM : Corsair 4*2GB 1333 CL9 ==> 120T

VGA : EVGA GTX 560Ti ==> 340T

PWR : Green 585B ==> 120T

All = 960T

میتونی از یه مادربورد ارزون قیمت تر AM3 هم استفاده کنی .

مدل هایی مثل Asrock یا Biostar ولی توصیه نمیکنم.

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...

نمیدانم هنوز کسی هست که اینجا را ببیند یا پاسخی بدهد

بهر ترتیب من سوالم را میپرسم اگر ممکن است راهنمائی کنید

کامپیوتر قدیمی من dell dimension 3000 32 Bit است با 256MB RAM میخواستم رم را ارتقا بدهم تا یک یا اگر میسر باشد تا دو گیگابایت. آنچه در اینترنت دیده ام و خیال دارم آنرا بخرم این است:

تصویر:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

1 GB Ram - Dell Dimension 3000 - DDR 400 UDIMM Non-ECC

اما تردید دارم که به کامپیوتر بخورد ـ کار کند بنابر این خواستم اول از کسانی که آگاهند در اینباره استمداد بطلبم. مشخصات سیستم من هست:

تصویر:

سی پی یو

مادربرد

رم

کارت گرافیک

این عکسها را هم از داخل کامپیوترم گرفتم تا پاسخگویی ساده تر باشد:

یک ـ داخل کامپیوتر

دو ـ داخل کامپیوتر

یک ـ تصویری از رم فعلی ام

دو ـ تصویری از رم فعلی ام

اگر ممکن است بفرمائید با توجه به توضیحات و تصاویر این رم به کامپیوتر من میخورد و اگر پاسخ مثبت است آیا کامپیوتر من تا دو گیگابایت (

) جواب میدهد؟

با تشکر فراوان از دوستان نادیده

• Like 1
لینک به دیدگاه

کامپیوتر قدیمی من dell dimension 3000 32 Bit است با 256MB RAM میخواستم رم را ارتقا بدهم تا یک یا اگر میسر باشد تا دو گیگابایت. آنچه در اینترنت دیده ام و خیال دارم آنرا بخرم این است:

تصویر: GB Ram - Dell Dimension 3000 - DDR 400 UDIMM Non-ECC

2gv9fde.png

اما تردید دارم که به کامپیوتر بخورد ـ کار کند بنابر این خواستم اول از کسانی که آگاهند در اینباره استمداد بطلبم. مشخصات سیستم من هست:

تصویر:

سی پی یو

jt9ipt.jpg

مادربرد

o5yp88.jpg

رم

245nfuu.jpg

کارت گرافیک

2u8b78n.jpg

یک ـ داخل کامپیوتر

15e91cz.jpg

دو ـ داخل کامپیوتر

6en6mw.jpg

23toahx.jpg

2hfla1x.jpg

اگر ممکن است بفرمائید با توجه به توضیحات و تصاویر این رم به کامپیوتر من میخورد و اگر پاسخ مثبت است آیا کامپیوتر من تا دو گیگابایت (

) جواب میدهد؟

لینک به دیدگاه

کامپیوتر قدیمی من dell dimension 3000 32 bit است با 256mb ram میخواستم رم را ارتقا بدهم تا یک یا اگر میسر باشد تا دو گیگابایت. آنچه در اینترنت دیده ام و خیال دارم آنرا بخرم این است:

تصویر:

1 gb ram - dell dimension 3000 - ddr 400 udimm non-ecc

تصویر:

سی پی یو

مادربرد

رم

کارت گرافیک

یک ـ داخل کامپیوتر

دو ـ داخل کامپیوتر

) جواب میدهد؟

سلام

راستش من توو اینترنت در مورد مادربورد شما کلی گشتم ولی مشخصات کلی این مادربورد رو پیدا نکردم و نمیدونم حداگثر تا چه مقدار رم رو ساپورت میکنه.

اما چیزی که واضحه اینه که ماژول رم فعلی شما از نوع 333 مگاهرتزی و با زمان تاخیر 2.5 هست.

اگه بخواین این رم یک گیگابایتی رو در کنار همین ماژول فعلی استفاده کنید ، رم یک گیگابایتی حتما باید در فرکانس 333mhz کار کنه ولی رمی که شما قصد خرید دارین 400 مگاهرتزی هست .

اما اگه قصد دارین رم 256 مگابایتی رو از سیستم حذف کنید، رمی که شما انتخاب کردین مشکلی نداره و میتونید استفاده کنید.

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...