سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ سلام خوبید؟ فقط یه سواله از ظهر تا حالا چن بار روش فکر کردم گفتم براش تاپیک بزنم یا نزنم این سوال راستش از برنامه کوله پشتی به ذهنم رسید تو برنامه کوله پشتی (چن سال پیش ) از یه کارشناسی دعوت کرده بودن که ایشون کارشون ازمایش dna شهدای گمنام بود از این طریق اونطور که این اقا ادعا می کرد باقی مانده اجساد اون شهدایی که ازشون پلاک و نشونه ای نمونده رو شناسایی و به خونواده هاشون برمی گردوندند الان سوال من اینه اگه علم تا این حد پیشرفت کرده اگه میشه اینکار رو برای مقبره های فراعنه مصر انجام داد پس چرا اینکاررو درمورد قبر اماما و امام زاده ها و پیامبر انجام نمیدن؟ توجه کنید نمیخوام به اعتقادات کسی توهین بشه فقط دنبال جواب منطقی برای سوالم هستم سپاس 26 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ این آزمایش رو وقتی می تونن انجام بدن که نمونه دی ان ای طرف مورد نظر رو داشته باشن در غیر اینصورت عملی نیست. برای اینکار هم باید از امامان یا فرزندان امامانی که نصب این امامزاده ها به اونها میرسه نمونه برداری بشه که عملا غیرممکن است که هیچ بلکه می شه گفت محال ممکنه. 7 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ این آزمایش رو وقتی می تونن انجام بدن که نمونه دی ان ای طرف مورد نظر رو داشته باشن در غیر اینصورت عملی نیست. برای اینکار هم باید از امامان یا فرزندان امامانی که نصب این امامزاده ها به اونها میرسه نمونه برداری بشه که عملا غیرممکن است که هیچ بلکه می شه گفت محال ممکنه. یه سوال ؟ وقتی به الفرض نبش قبر کردن یه اثری چیزی ازشون مگه نمی مونه؟ یه طرف محمد رو داریم به عنوان پیامبر یه طرف هم بالفرض امام حسین رو تو قبر هر دو باید هنوز نشونه هایی باشه دیگه از روی ازمایش این دو نشونی وتطبیق اونا نمیشه به نتیجه رسید؟ 8 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ چرا میشه به نتیجه رسید. بحث سر اون نیست مسئله اینه که کسی جرات در خواست نبش قبر و نمونه گیری از این اشخاص رو نداره. به همین دلیل گفتم این کار محاله حتی بحث در موردش جنجال به پا می کنه. 8 لینک به دیدگاه
Spento data_3j 675 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ برای اینکه به دلیل تعداد بالا باید بوجه 4 شایدم 5 سال ایرانو بذارن واسش....................... 4 لینک به دیدگاه
m.mahnaz 1020 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ منم خیلی دوست دارم بدونم...... خودم سیدم و شجره نامه هم داریم. اون جد گراممون هم توی روستای مکه دین امامزاده داره. حاضرم برم آزمایش DNAبدم. اگه واقعیت داشته باشه پس باید با DNA امام موسی همخوانی داشته باشه...... ولی بنظرم چون میترسن که واقعیت نداشته باشه اینکارو نمیکنن.......:persiana__hahaha: اگرم کردن درست نبوده که اعلام نکردن....:icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ برای اینکه به دلیل تعداد بالا باید بوجه 4 شایدم 5 سال ایرانو بذارن واسش....................... خب دلیل هاتونو بگید لطفا؟ چرا مگه ازمایشاتش خیلی گرونه؟ 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ منم خیلی دوست دارم بدونم...... خودم سیدم و شجره نامه هم داریم. اون جد گراممون هم توی روستای مکه دین امامزاده داره. حاضرم برم آزمایش dnaبدم. اگه واقعیت داشته باشه پس باید با dna امام موسی همخوانی داشته باشه...... ولی بنظرم چون میترسن که واقعیت نداشته باشه اینکارو نمیکنن.......:persiana__hahaha: اگرم کردن درست نبوده که اعلام نکردن....:icon_pf (34): اتفاقا به همون قضیه سید بودن هم فکر می کردم خب چرا ترس؟ مگه ادعای حقانیت ندارن مگه نمیگن از جانب خدان اینا دیگه چرا ترس الان که علم ابزاری شده برای اثبات حقانیت این موضوع 4 لینک به دیدگاه
m.mahnaz 1020 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ اتفاقا به همون قضیه سید بودن هم فکر می کردم خب چرا ترس؟ مگه ادعای حقانیت ندارن مگه نمیگن از جانب خدان اینا دیگه چرا ترس الان که علم ابزاری شده برای اثبات حقانیت این موضوع اینا ادعای خیلی چیزا رو دارن....... و چون با توسل به امامزاده ها و...... خیلی چیزارو به افکار و عقاید مردم چسبوندن دیگه نمیان که عکسشو ثابت کنن......:icon_pf (34): اینا حقیقتی رو اعلام میکنن که 100% به نفعشون باشه...:icon_pf (34): پس حتما به ضررشونه که این کارو نمیکنن. منم یهمدت به این فکر میکردم که اگر میگن اجسادشون سالم میمونه پس چرا ازشون عکسی نیست......؟!:thk: :45645: 6 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ یه نمور نقدپذیری تو این جماعت کمه. طرف یه کاریکاتور از پیغمبر کشید چه بلایی سرش آوردن! یا سلمان رشدی! حالا تو میخوای به این جماعت بگی بیاید تست dna بگیریم؟ هم ایران، هم عربستان هم هر کشوری که این مقبره ها توشه کل وجودشون به این مقبره ها وابسته است، حالا میخوای بگی اجازه میدی پایه های حکومتتون رو بلرزونم؟! 7 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ سارا خانوم باز گیر دادی به این امامزاده های بیچاره کلا خیلی با این امامزاده ها مشکل داری ها.مگه چه هیزم تری بهت فروختن؟ ولشون کن بیچاره هارو.بذار کاسبیشونو بکنن. یه سفره ای باز شده ه دیگه.... 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ سارا خانوم باز گیر دادی به این امامزاده های بیچارهکلا خیلی با این امامزاده ها مشکل داری ها.مگه چه هیزم تری بهت فروختن؟ ولشون کن بیچاره هارو.بذار کاسبیشونو بکنن. یه سفره ای باز شده ه دیگه.... نه بابا یه سوال بود که پرسیده شد ولی انگار سوال ممنوعه ای کردم 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ لا اقل اونایی که علامه دهرن بیان بگن اصلا چنین چیزی ممکنه یا نه؟ بعد علمی رو بحث کنید بعد مذهبی رو نخواستیم 5 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ نه بابا یه سوال بود که پرسیده شد ولی انگار سوال ممنوعه ای کردم نه! ممنوعه نیست. ولی خب فک کن این پیشنهادتو یه نفر رسمی اعلام کنه ، مطمئن باش این هفته بعد از نماز جمعه مراسم میذارن واسش. از طرف دیگه، من فک میکنم اصل قضیه این نیست.یعنی این که اون ها واقعا نواده های امامان هستن یا نه مهم نیس واسه خیلی ها. ملت ما اصلا کاری به این کارا ندارند. دنبال اینن که یه جا یه گنبد و پارچه سبز (سبز از نوع علوی)ببینن و برن بچسبن بهش و از بدبختی هاشون بگن. این که میگم ملت ما خیلی هاشون از نزدیکای خودم هم هستن.دیدم که دارم میگم. بعد حالا این موضوع که شما گفتید به کنار. یکی نیست ازشون بپرسه مگه صرف فرزند یا نواده ی کسی بودن واسه آدم ارزش ایجاد میکنه؟ شما که نمیشناسید طرف رو ، هیچ چیزی دربارش توی تاریخ نیست ، آخه واسه چی میرید متوسل میشید بهش؟ 7 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ نه!ممنوعه نیست. ولی خب فک کن این پیشنهادتو یه نفر رسمی اعلام کنه ، مطمئن باش این هفته بعد از نماز جمعه مراسم میذارن واسش. از طرف دیگه، من فک میکنم اصل قضیه این نیست.یعنی این که اون ها واقعا نواده های امامان هستن یا نه مهم نیس واسه خیلی ها. ملت ما اصلا کاری به این کارا ندارند. دنبال اینن که یه جا یه گنبد و پارچه سبز (سبز از نوع علوی)ببینن و برن بچسبن بهش و از بدبختی هاشون بگن. این که میگم ملت ما خیلی هاشون از نزدیکای خودم هم هستن.دیدم که دارم میگم. بعد حالا این موضوع که شما گفتید به کنار. یکی نیست ازشون بپرسه مگه صرف فرزند یا نواده ی کسی بودن واسه آدم ارزش ایجاد میکنه؟ شما که نمیشناسید طرف رو ، هیچ چیزی دربارش توی تاریخ نیست ، آخه واسه چی میرید متوسل میشید بهش؟ قبول ولی اگه چنین چیزی صورت بگیره خیلیا رو می تونه از خواب بیدار کنه بعضیا واقعا بهش اعتقاد دارن نذر و دخیل بستن نازا رو بچه دار کردن و بخت وا کردنو غیره 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ قبول ولی اگه چنین چیزی صورت بگیره خیلیا رو می تونه از خواب بیدار کنهبعضیا واقعا بهش اعتقاد دارن نذر و دخیل بستن نازا رو بچه دار کردن و بخت وا کردنو غیره خب مشکل همینه که قرار نیست خیلی ها از خواب بیدار بشن این بیداری میتونه خواب خیلی ها رو آشفته کنه... 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ جالبه ها شیطونه میگه برم این تاپیک رو تو باشگاه مهندسان بزنم خیلی دلم میخواد جواب بچه های قطره بشنفم برم؟ 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ جالبه هاشیطونه میگه برم این تاپیک رو تو باشگاه مهندسان بزنم خیلی دلم میخواد جواب بچه های قطره بشنفم برم؟ حواست باشه با موج عظیم هجمه مواجه نشی فقط.... زدی جوابارو اینجا هم کپی کن یکم بخندیم 2 لینک به دیدگاه
masisabz 228 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ کاش یه روزی همچین کاریو بکنن، خیلیا از گیجی در میاااااااان! 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ شما قبل از انجام هر کاری باید هدفت را مشخص کنی. انسانیکه به یک قدیسی باور پیدا کرد تا خودش نخواد،اون قدیس را رها نمیکنه. دلایل عقلانی بر رد قدیس ها به اندازه کافی هست که کسی سراغ این چیزها نره. کسیکه دوست داره در این خواب بماند،با این چیزها بیدار نمیشود. 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده