goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ برای جاسوسی،نقشه برداری از مناطق صعب العبور، کاربرد نظامی و... چه لزومی داره بال بزنه؟ 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ چه لزومی داره بال بزنه؟ وقتی بال میزنه نگهبان مرز فکر میکنه پرنده است و جاسوس نیست. 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ وقتی بال میزنه نگهبان مرز فکر میکنه پرنده است و جاسوس نیست. از یک مهندس مکانیک بعیده اسی:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ هنوز نمیتوانم یک موشک کاغذی درست کنم. مهندس مکانیک کشور مارو باش و مهندس مکانیک آنجارو باش....... هدف چيه ... شايد وسيلهي متناسب با هدف رو نداريم! 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ هدف چيه ... شايد وسيلهي متناسب با هدف رو نداريم! هدف گویا تنها رفتن از این مرز و بوم است...... شما چه چشم اندازی دارین؟ 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ هدف گویا تنها رفتن از این مرز و بوم است...... شما چه چشم اندازی دارین؟ سه تا راه هست. ساختن، ساخته شدن و بي تفاوتي! اگه قصد ساختن باشه كه اون رفتن از مرز و بوم با برگشته... با اين فكر كه شايد بشه از يه جايي يه سنگي و برداشت و جايي رو ساخت... ولي وقتي مسئله به آدماي ديگه ميرسه احتمال شكست خيلي بيشتره. اين ميشه كه اين گزينه خيلي احتمالش پايين مياد. مگه اينكه اونقدر قدرت وجود داشته باشه كه كار مفيدي انجام داد يا اينكه محدودش كرد به محيطي كه تحت كنترل باشه. اگه ساخته شدن مطرح باشه كه برگشتن يعني هدر دادن وقت و انرژي و ... اينجوري آدم حداقل خودش به چيزي كه مي خواد ميرسه... با تلاشي خيلي كمتر از قبلي به چيزاي خيلي بهتري مي رسه. بي تفاوتي هم يعني رفتن و برگشتن يا حتي موندن ولي بدون اينكه واقعا زندگي كنيم. من هنوز نتونستم رفتن رو براي خودم توجيه كنم، از طرفيم واقعا موندن با اين امكانات و سطح علمي و ... رو نميتونم بپذيرم. چشم اندازي ندارم واقعا! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده