goddess_s 16415 ارسال شده در 15 بهمن، 2011 برای جاسوسی،نقشه برداری از مناطق صعب العبور، کاربرد نظامی و... چه لزومی داره بال بزنه؟ 1
Ehsan 112346 مالک ارسال شده در 15 بهمن، 2011 چه لزومی داره بال بزنه؟ وقتی بال میزنه نگهبان مرز فکر میکنه پرنده است و جاسوس نیست. 1
goddess_s 16415 ارسال شده در 15 بهمن، 2011 وقتی بال میزنه نگهبان مرز فکر میکنه پرنده است و جاسوس نیست. از یک مهندس مکانیک بعیده اسی:icon_pf (34): 1
O-N 10553 ارسال شده در 16 بهمن، 2011 هنوز نمیتوانم یک موشک کاغذی درست کنم. مهندس مکانیک کشور مارو باش و مهندس مکانیک آنجارو باش....... هدف چيه ... شايد وسيلهي متناسب با هدف رو نداريم! 2
Ehsan 112346 مالک ارسال شده در 16 بهمن، 2011 هدف چيه ... شايد وسيلهي متناسب با هدف رو نداريم! هدف گویا تنها رفتن از این مرز و بوم است...... شما چه چشم اندازی دارین؟ 2
O-N 10553 ارسال شده در 16 بهمن، 2011 هدف گویا تنها رفتن از این مرز و بوم است...... شما چه چشم اندازی دارین؟ سه تا راه هست. ساختن، ساخته شدن و بي تفاوتي! اگه قصد ساختن باشه كه اون رفتن از مرز و بوم با برگشته... با اين فكر كه شايد بشه از يه جايي يه سنگي و برداشت و جايي رو ساخت... ولي وقتي مسئله به آدماي ديگه ميرسه احتمال شكست خيلي بيشتره. اين ميشه كه اين گزينه خيلي احتمالش پايين مياد. مگه اينكه اونقدر قدرت وجود داشته باشه كه كار مفيدي انجام داد يا اينكه محدودش كرد به محيطي كه تحت كنترل باشه. اگه ساخته شدن مطرح باشه كه برگشتن يعني هدر دادن وقت و انرژي و ... اينجوري آدم حداقل خودش به چيزي كه مي خواد ميرسه... با تلاشي خيلي كمتر از قبلي به چيزاي خيلي بهتري مي رسه. بي تفاوتي هم يعني رفتن و برگشتن يا حتي موندن ولي بدون اينكه واقعا زندگي كنيم. من هنوز نتونستم رفتن رو براي خودم توجيه كنم، از طرفيم واقعا موندن با اين امكانات و سطح علمي و ... رو نميتونم بپذيرم. چشم اندازي ندارم واقعا! 2
ارسال های توصیه شده