رفتن به مطلب

جنگ سایبری نکنید .جنگ نرم نکنید.دیگه خستم کردید .

ارسال های توصیه شده

ای کسانی که در فیسبوک صفحه رای نمیدهم میسازید.

ای کسانی که در بالاترین فعالیت میکنید .

نکنید اینکار ها را .

چون سربازی تا ساعت 6:30 غروب هیچ چیزی نخورده .چون بعد از ظهر جلسه جنگ سایبری برگزار میشه.جلسه جنگ نرم برگزار میشه

اون سرباز ساعت 7 غروب هم پست داره و باید تا فردا صبح نگهبانی زمینی را بده که سپاه باشهرداری مشکل داره.

این خاطره یک سرباز در 24 ساعت گذشته است.

او در این 24 ساعت 1 ساعت خوابیده و یک عدد سیب خورده.

اون هم به خاطر امثال شما که جنگ نرم و جنگ سایبری راه میندازید و تو فیسبوک و بالاترین لینک میدید و لایک میکنید.

چرا هیچ کس دلش برای این سرباز نمیسوزه اخه:ws28:

چرا باید سرباز ها هر روز به خاطر جنگ نرم و جنگ سایبری و جنگ هر کوفت وزهر و مار دیگه گرسنگی بکشند. :ws3:

اخه چرا؟ :ws3:

این ها چه گناهی کردند اخه.:ws3:

وقتی دارید سریال ساختمان پزشکان را میبینید .به قاسمی نخندید.فقط یک سرباز میدونه قاسمی چی میکشه.؟از این قاسمی ها تو کشو زیادند.

• Like 25
لینک به دیدگاه

ای کاش جنگ نرم و جنگ سایبری اقلا اثر داشت.....

مغزها چنان با کاه پر شده که هیچ جنگی از نرم و سخت و نیمه سخت بر آن کارگر نیست.

فقط باید منتظر بود چند نسل عوض بشه،تا نسل ترسوها و متحجرها و غرب زده ها و....... از این مملکت بر بیافته.

• Like 17
لینک به دیدگاه
ای کاش جنگ نرم و جنگ سایبری اقلا اثر داشت.....

مغزها چنان با کاه پر شده که هیچ جنگی از نرم و سخت و نیمه سخت بر آن کارگر نیست.

فقط باید منتظر بود چند نسل عوض بشه،تا نسل ترسوها و متحجرها و غرب زده ها و....... از این مملکت بر بیافته.

اکثر اعضای شرکت کننده اون جلسه از من اخر سر پرسیدند سایبری یعنی چی.

یکی پرسید بالاترین که داریم پایین ترین نداریم.؟؟

و اون سرباز بدبخت باید به خاطر لینکی که یک بچه 14 ساله تو بالاترین میده و یک مشت ادم نفهم که هیچی نمیفهمند و در موردش جلسه میزارند و جنگ سایبری برگزار میکنند.بدبختی بکشه.

• Like 9
لینک به دیدگاه
اکثر اعضای شرکت کننده اون جلسه از من اخر سر پرسیدند سایبری یعنی چی.

یکی پرسید بالاترین که داریم پایین ترین نداریم.؟؟

و اون سرباز بدبخت باید به خاطر لینکی که یک بچه 14 ساله تو بالاترین میده و یک مشت ادم نفهم که هیچی نمیفهمند و در موردش جلسه میزارند و جنگ سایبری برگزار میکنند.بدبختی بکشه.

ببین،من جدیدا فهمیدم خیلی ها گوسفند تر از اون هستند،که حتی ارزش این رو داشته باشند،براشون وقت بذاری بهشون آگاهی بدی.

وقتی طرف خوشه با تحجر و حماقت خودش،چه اصراریه یک عده جنگ سایبری میکنند،کسی که نمیخواد بفهمه،باید گذاشت تو نفهمی خودش بمونه.

جنگ سایبری و مجازی از اولش هم اشتباه بود،چون تحجری که با شمشیر شکل گرفته با شمشیر هم از بین میره....

• Like 8
لینک به دیدگاه

یک خبر خوش برای بسیجیان عزیز.

از این به بعد درست کردن سایت های خودجودش که برای حمایت از دولت و نظام و ولایت فقیه باشد از طرف بسیجیان عزیز احتیاج به داشتن هیچ مجوزی برای ان سایت و یا ان مطالب ندارند.

• Like 8
لینک به دیدگاه
ببین،من جدیدا فهمیدم خیلی ها گوسفند تر از اون هستند،که حتی ارزش این رو داشته باشند،براشون وقت بذاری بهشون آگاهی بدی.

وقتی طرف خوشه با تحجر و حماقت خودش،چه اصراریه یک عده جنگ سایبری میکنند،کسی که نمیخواد بفهمه،باید گذاشت تو نفهمی خودش بمونه.

جنگ سایبری و مجازی از اولش هم اشتباه بود،چون تحجری که با شمشیر شکل گرفته با شمشیر هم از بین میره....

همین دیروز 3:30 ساعت داشتند 20 نفر ادم در مورد همین جنگ سایبری بحث میکردند و تحلیل و انالیز میکردند .اون هم یک شهر کوچک که تو ایران نخود هم حساب نمیشه

حرف شما هم صحیح .لیاقت جامعه گوسفندی حکومت گرگان هست.

من قبلا تعجب میکردم که بعضی چرا اینقدر نفهم هستند.ولی بعدش دیدم انسان یک حیوون هست که در بعضی از فاکتور های هوشی و مغزی از حیوانات دیگر قدرتمندتر هست.

باید قبول کرد که تقصیر خودشون نیست .تقصیر ژنشون هست.حالا تو ژن بعضی ها یکم بعضی فاکتورهای هوشی بهتر عمل میکنه و میتونند چیزهایی را درک کنند و وبعضی ها متاسفانه خیر.

• Like 8
لینک به دیدگاه

حرف شما هم صحیح .لیاقت جامعه گوسفندی حکومت گرگان هست.

من قبلا تعجب میکردم که بعضی چرا اینقدر نفهم هستند.ولی بعدش دیدم انسان یک حیوون هست که در بعضی از فاکتور های هوشی و مغزی از حیوانات دیگر قدرتمندتر هست.

باید قبول کرد که تقصیر خودشون نیست .تقصیر ژنشون هست.حالا تو ژن بعضی ها یکم بعضی فاکتورهای هوشی بهتر عمل میکنه و میتونند چیزهایی را درک کنند و وبعضی ها متاسفانه خیر.

واقعا همینجوریه ها......

مثلا حساب کن بنده یک گله گوسفند دارم،میبینم چند تا از گوسفندهام جمع شده اند یک گوشه و به جای یونجه، کاغذ و مقوا میخورند. :sigh:

میگم گوسفند عزیز،مقوا و کاغذ برای معده ضرر دارند،گوسفند با زبان بی زبانی میگه، جد اندر جد من مقوا خورده اند و هیچ چیزشان نشده.

نیاز نیست دل شما به حال مقوا خوری ما بسوزد و نگرانی سیرابی ما باشی !!!!!

با این گله چه باید کرد به راستی،در عجبم !!!!

• Like 3
لینک به دیدگاه
واقعا همینجوریه ها......

مثلا حساب کن بنده یک گله گوسفند دارم،میبینم چند تا از گوسفندهام جمع شده اند یک گوشه و به جای یونجه، کاغذ و مقوا میخورند. :sigh:

میگم گوسفند عزیز،مقوا و کاغذ برای معده ضرر دارند،گوسفند با زبان بی زبانی میگه، جد اندر جد من مقوا خورده اند و هیچ چیزشان نشده.

نیاز نیست دل شما به حال مقوا خوری ما بسوزد و نگرانی سیرابی ما باشی !!!!!

با این گله چه باید کرد به راستی،در عجبم !!!!

یا باید به دردشون بسوزیم و از حماقت این جماعت ضربه بخوریم.

یا باید از حماقتشون استفاده کنیم.

من به این نتیجه رسیدم که چرا از این حماقت به نفع خودم استفاده نکنم.؟؟؟؟//

• Like 3
لینک به دیدگاه
یا باید به دردشون بسوزیم و از حماقت این جماعت ضربه بخوریم.

یا باید از حماقتشون استفاده کنیم.

من به این نتیجه رسیدم که چرا از این حماقت به نفع خودم استفاده نکنم.؟؟؟؟//

چرا درست میگی،این جماعت عوام اینقدر راحت خر میشوند،که به هر بهانه مذهبی و دعا و منجی و.. میتونی ازشون میلیاردها پول در بیاری.

اما خوب از طرفی کل جامعه را به نابودی میکشه،چون این عوام کشور ما به خودشون نمیان،روز به روز هم زرنگ ها بیشتر ازشون استفاده میکنند.

چند وقت دیگه واقعا این کشور بیشه زار گرگ و گوسفند میشه و الان هم تقریبا شده.

• Like 4
لینک به دیدگاه

اسی... داری به حرف من میرسی...

مدتهاست دارم میگم این روش هایی که اکثریت مخالف پیش گرفتند بی فایده هستند... مشکل از جای دیگست...

من همیشه گفتم... یک ایدئولوژی در تفکر ایلومیناتی ها وجود داره که واقعا درسته... میگه تنها دوای حماقت آتش هست...

داریم میبینیم که هست...

شاید ما به انقلابی از نوع انقلاب فرانسه نیاز داریم...

• Like 8
لینک به دیدگاه
چرا درست میگی،این جماعت عوام اینقدر راحت خر میشوند،که به هر بهانه مذهبی و دعا و منجی و.. میتونی ازشون میلیاردها پول در بیاری.

اما خوب از طرفی کل جامعه را به نابودی میکشه،چون این عوام کشور ما به خودشون نمیان،روز به روز هم زرنگ ها بیشتر ازشون استفاده میکنند.

چند وقت دیگه واقعا این کشور بیشه زار گرگ و گوسفند میشه و الان هم تقریبا شده.

بیشه زار گرگ و گوسفند

چه تشبیه زیبا و درستی

• Like 3
لینک به دیدگاه
بچه ها مطمئنید خودمون جزو اون گوسفندا نیستیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ws38:

فعلا داریم از دست گرگ فرار میکنیم،امیدوارم چهارپا به دو پا تبدیل شود..... :JC_thinking:

• Like 2
لینک به دیدگاه
بچه ها مطمئنید خودمون جزو اون گوسفندا نیستیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ws38:

این را مطمئن هستم که حداقل خودم جز گوسفند ها نیستم.

ولی مثل گوسفند ها دارم زندگی میکنم.

ارزو میکنم که کاش گوسفند بودم و نمیفهمیدم و مثل بقیه گوسفند ها فکر میکردم اون علفی که چوپان به من میده از روی ترحم و دلسوزی.

کاش که گوسفند بودم

ای کاش !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Like 5
لینک به دیدگاه

این را مطمئن هستم که حداقل خودم جز گوسفند ها نیستم.

ولی مثل گوسفند ها دارم زندگی میکنم.

ارزو میکنم که کاش گوسفند بودم و نمیفهمیدم و مثل بقیه گوسفند ها فکر میکردم اون علفی که چوپان به من میده از روی ترحم و دلسوزی.

کاش که گوسفند بودم

ای کاش !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

قبول دارم جامعه ما ادم عوام زیاد داره ولی اینکه اسم گوسفند روشون بزاریم وخودمون رو هم علامه دهر و بی عیب یه خرده چیز نیس؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

من خودم را علامه دهر و بی عیب نمیدونم.ولی حداقل این را میدونم که عوام و گوسفند نیستم.

در ضمن به نظر من داریم به گوسفند توهین میکنیم که به این مردم عوام نسبتش میدیم

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...