El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ (این یک تایپیک اجتماعی هست) لطفا کلمات و جملات تحریک آمیز و بر خلاف قوانین به کار نبرید فرض کنید ( هرچند میدونم خیلی سخته) شما در کشور X زندگی میکنید ، کشور X کشور خیلی ثروتمندی است ، موقعیت بسیار استراتژیکی دارد ، مورد توجه بسیاری از کشورهای ثروتمند هست که آرزوی سرمایه گذاری در کشور شما را دارد ،مردم این کشور میتوانند یکی از بهترین زندگی های دنیا را داشته باشند ، ولی اینگونه نیست ، ظلم و فساد غوغا میکند ، بیکاری روز افزون است ، بی فرهنگی به شدت خودنمایی میکند ، دزدیده شدن از شما عادی شده است ، مسئولین اکثرا متهم به فساد هستند و ادعای پاکی و قداست سر میدهند ، تمامی کشورهای ابر قدرت یا دشمن شما هستند یا برای کمترین برقراری رابطه باج میگیرند ، کشور روز به روز به سمت ویرانی میرود ، امنیت در این کشور بسیار کم هست ، دیدن پلیس در کشور x موجب ترس شما میشود ، دین شده ابزار کسب و کار ، دروغگویی مسئولین عادی شده است ، تورم روتین شده و اگر چیزی گران نشود مطمئن هستید که کیفیتش کم شده است ، اکثر تفریحات مرسوم در دنیا در این کشور ممنوع است ، خندیدن کم و اگر هم باشد سطحیست و مردم این کشور جزء غمگین ترین مردمان جهان هستند ، رشد اقتصادی نزدیک به صفر هست در عین حال کشور شما بزرگترین حامی تروریسم شناخته میشود، مردم این کشور در اکثر نقاط دنیا منفور هستند و تبعیض جنسی ، نژادی ، طبقاتی و ... غوغا میکند ، و ... سئوال اینجاست ، اگر در این کشور x چه اتفاق دیگری بیوفتد شما حاضر خواهید بود که جان خود را در کف دستتان بگیرید و برای تغییر شرایط تلاش کنید؟ (مدیران محترم اگر قصد پاک کردن دارید لطفا به من دلیلش رو بگید چون مشخص نمیشه کی حذف کرده که من دلیلش رو بپرسم) 21 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ :icon_pf (34): خوبه گفتم تحریک آمیز حرف نزنینا لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ :icon_pf (34): خوبه گفتم تحریک آمیز حرف نزنینا ا تحریک آمیز گفتم ؟ 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ بله 2 مین دیگه ترکوندن تایپیکو ؛ بابا بزارین 2 مین باشه بعد اینجوری بحرفین دیگه :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
اندیشه 2345 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ سئوال اینجاست ، اگر در این کشور x چه اتفاق دیگری بیوفتد شما حاضر خواهید بود که جان خود را در کف دستتان بگیرید و برای تغییر شرایط تلاش کنید؟ متاسفانه در کشور xاین جمله کلیشه ای شده اما تمام مواد لازم در همون کشوری که اسمشو بردی و خصایصشو گفتی برای نابود شدن فراهمه هر اتفاق تازه ای رخ بده بیشتر غرق میشه .... شاید فشار اقتصادی بیشتر باعث بشه 5 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ شهری که نظامی اش شهردار می شود ! مهندس برقش تاکسی دارد ! وزیر امور خارجه اش انگلیسی را با لهجه لری حرف می زند ! آدمها از دیدن پلیس می ترسند ! شهری که دل به دست آوردن سخت است و دل شکستن هنر می باشد ! شهری که در دانشگاهش فقط این را یادت می دهند که چگونه با حراست نرم صحبت کنی تا خوشش بیاید! شهری که ملت رسانه ای دارد اما رسانه ملی ندارد شهری که زبانش “پارسی” است اما می گویند “فارسی” چون زبان عربها “پ” ندارد ! شهری که من دوست دارم هوای تو را داشته باشم ، و تو هوای من را ، اما نه به معنی حمایت! به این معنی که هیچ کدام نمی خواهیم در هوای خودمان نفس بکشیم . شهری که عبدالمالک ریگی را از هوا پایین می کشند اما دزدان چند مجسمه را نمی توانند پیدا کنند ! شهری که مرگ حق است و حق گرفتنی! شهری که برنده یعنی کسی که کمتر از بقیه می بازد ! شهری که کف اتوبانش دست انداز دارد ! شهری که همه فکر می کنند فقط خودشان می فهمند ! شهری که مرگ بر آمریکا می گویند ولی آرزویشان این است که آمریکا را حداقل یکبار ببینند ! 14 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ هیچی چون مردم این کشور شاید لیاقتشون همونه. تنها بخشی از اینها برای نابودی کل دنیا کافیه چه برسه به این کشور خاک برسر x . 8 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ بیش از 25 میلیون ایرانی مشکلات روانی دارن اینم افتخاری دیگر در مملکت اسلامی و اغا امام زمانی شهری که زنانشونو تو مکه و کربلا دستکاری می کنن اما بازم برای حاجی شدن و کربلایی شدن له له میزنن شهری که از شرافت انسانی فقط گریه کردن برای حسینش رو بلدن شهری که تفرجگاهشون عصر پنجشنبه ها و صبح جمعه ها قبرستون هاشون هس 10 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ هیچی چون مردم این کشور شاید لیاقتشون همونه. تنها بخشی از اینها برای نابودی کل دنیا کافیه چه برسه به این کشور خاک برسر x . ببخشد اقای وحید خان من شما رو نمیشناسم.اما من یکم زیادی ناسیونالیست هستم.اگه میشه اون کلمه خاک بر سر رو پاک کن چون کوچکترین حرفی به کشورم منو عصبانی میکنه.میدونم نظرت معنی لفظی این کلمه نبوده.اما اگه لطف کنی پاکش کنی ممنون میشم 2 لینک به دیدگاه
jo0ojo0o 482 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ تو کشور xی که شما می گی همه ناراضین ولی میترسن نارضایتیشون رو نشون بدن بنابراین اگه 1000 بار از این بدتر هم بشه کسی قرار نیست کاری بکنه! مشکل این کشور مردمشن دوست عزیز! 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ (این یک تایپیک اجتماعی هست) لطفا کلمات و جملات تحریک آمیز و بر خلاف قوانین به کار نبرید فرض کنید ( هرچند میدونم خیلی سخته) شما در کشور X زندگی میکنید ، کشور X کشور خیلی ثروتمندی است ، موقعیت بسیار استراتژیکی دارد ، مورد توجه بسیاری از کشورهای ثروتمند هست که آرزوی سرمایه گذاری در کشور شما را دارد ،مردم این کشور میتوانند یکی از بهترین زندگی های دنیا را داشته باشند ، ولی اینگونه نیست ، ظلم و فساد غوغا میکند ، بیکاری روز افزون است ، بی فرهنگی به شدت خودنمایی میکند ، دزدیده شدن از شما عادی شده است ، مسئولین اکثرا متهم به فساد هستند و ادعای پاکی و قداست سر میدهند ، تمامی کشورهای ابر قدرت یا دشمن شما هستند یا برای کمترین برقراری رابطه باج میگیرند ، کشور روز به روز به سمت ویرانی میرود ، امنیت در این کشور بسیار کم هست ، دیدن پلیس در کشور x موجب ترس شما میشود ، دین شده ابزار کسب و کار ، دروغگویی مسئولین عادی شده است ، تورم روتین شده و اگر چیزی گران نشود مطمئن هستید که کیفیتش کم شده است ، اکثر تفریحات مرسوم در دنیا در این کشور ممنوع است ، خندیدن کم و اگر هم باشد سطحیست و مردم این کشور جزء غمگین ترین مردمان جهان هستند ، رشد اقتصادی نزدیک به صفر هست در عین حال کشور شما بزرگترین حامی تروریسم شناخته میشود، مردم این کشور در اکثر نقاط دنیا منفور هستند و تبعیض جنسی ، نژادی ، طبقاتی و ... غوغا میکند ، و ... سئوال اینجاست ، اگر در این کشور x چه اتفاق دیگری بیوفتد شما حاضر خواهید بود که جان خود را در کف دستتان بگیرید و برای تغییر شرایط تلاش کنید؟ (مدیران محترم اگر قصد پاک کردن دارید لطفا به من دلیلش رو بگید چون مشخص نمیشه کی حذف کرده که من دلیلش رو بپرسم) ارزش دارایی مردم هم در یک سال یک سوم بشه 2 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ استارتر کجایی که الان کشور X رو ببینی! نصف کاندیدای ریاست جمهوریش تحت تعقیب اینترپلن.:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ استارتر کجایی که الان کشور X رو ببینی!نصف کاندیدای ریاست جمهوریش تحت تعقیب اینترپلن.:icon_pf (34): اینجام 2 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ با این شرایطی که شما توصیف کردی دیگه جونی نمیمونه واسه آدم که بخاد کف دست بگیره و شرایط رو تغییر بده !!!! تو این شرایط ترجیح میدم خودکشی کنم تا زندگی هر چند الانش هم یه مرده ی متحرک هستم 3 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ اگه آدم واقعا ناراضی باشه یه کاری برای تغییر میکنه. نظر من اینه. من تو این کشور سعی میکنم یه کاری کنم. میدونم گفتنش آسونه و انجامش سخته،خیلیم سخته... 4 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ 33 سال پيش پدرم وظيفش رو انجام داد نتيجش رو هم گرفت 5 سال روزگارش رو سياه كردن! همين كنار تماشا كردن اتفاقات بهتر تره! كاري هم از دست كسي برنمياد اميدوارم سال اينده همين موقع كمي وضعيت معيشتي بهتر باشه! ناجيمون هم يزدي بود اشكال نداره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده