pari daryayi 22938 مالک ارسال شده در 18 مهر، 2011 شرایطش چیه .. اینجا گفتم دیگه خب طرح های بالا اول به شکل آزمایشی اجرا می شن اما شروط لازم برای شرکت شرط اصلی توانایی بالا برای صبر و انتقادپذیری حتی تا درجه رفیع شهادت ثبت نام برای هر کدام به صورت خصوصی به من رعایت اصول مباحثه و نقد و پرهیز از نوشتن تعریف یا تجمید های محض در تاپیک های صندلی داغ (ورژن تازه تحلیل شخصیت) کاربران فعال از امتیاز ویژه بر خوردارند ببینم چه می کنید 3
*Sanaz* 10640 ارسال شده در 10 تیر، 2012 این بخش مدت زیادیه خالی هست. یکی بیاد درخواست نشستن روی صندلی رو بده. وگرنه خودمون انتخابش میکنیم. 2
pari daryayi 22938 مالک ارسال شده در 11 تیر، 2012 روانشناس که ساناز بانوست ولی روان خراش اگه خواستی در خدمتم 4
*Sanaz* 10640 ارسال شده در 17 تیر، 2012 روانشناس که ساناز بانوستولی روان خراش اگه خواستی در خدمتم منم برای خراش هستم. 2
meysam62 4529 ارسال شده در 12 مهر، 2012 داوطلب جدید می طلبیم اگه از نظر خودتون مشکلی نداره، من هستم!!! 1
pari daryayi 22938 مالک ارسال شده در 12 مهر، 2012 اگه از نظر خودتون مشکلی نداره، من هستم!!! اختیار دارین چه مشکلی؟ شما تاپیک رو کامل خوندین؟ آشنایی پیدا کردین با نحوه کار و نمونه بچه هایی که شرکت کردن؟ (تاپیکهاشون هنوز موجوده تو همین تالار)
meysam62 4529 ارسال شده در 12 مهر، 2012 اختیار دارین چه مشکلی؟شما تاپیک رو کامل خوندین؟ آشنایی پیدا کردین با نحوه کار و نمونه بچه هایی که شرکت کردن؟ (تاپیکهاشون هنوز موجوده تو همین تالار) نه نخوندم و متاسفانه الانم حسش نیست بخونم. فعلا شرمنده
ارسال های توصیه شده