afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ مواد لازم جهت 6 تا 7 نفر: بادمجان قلمی : 2 تا 3 عدد پیاز متوسط 7 تا 8 عدد سیر سبز 1 بته فلفل سبز تند 3 تا 4 عدد فلفل دلمه ای سبز و قرمز 7 تا 8 عدد گشنیز و جعفری ساطوری شده درشت 1 پیمانه بادام خیسانده 1پیمانه زیره 1 قاشق مرباخوری سرکه ی انگور 3 قاشق غذاخوری لیمو 2 عدد روغن زیتون دو سوم پیمانه نمک به میزان لازم طرزتهیه: فر را روی 350 درجه سانتی گراد گرم کنید . پیاز و بادمجان را با پوست یکایک در ورق آلومینیوم ( فویل) بپیچید و 45 دقیقه در فر بگذارید . در این ضمن فلفل دلمه ای را 20 دقیقه و فلفل سبز تند و سیر را ( با ساقه سبز) 10 دقیقه در فر بگذارید . سپس همه این ها را از فر بیرون بیاوردید . پیازها را پوست بگیرید ، گوشت بادمجان را از پوست در آورید ، و تخم فلفل دلمه ای را بردارید . پیاز و فلفل سبز تند را روی تخته کار خرد کنید و با گوشت بادمجان در ظرف سالاد بپیچید . سیر کباب شده را با زیره در هاون بکوبید . سپس لیمو را آب بگیرید و با سرکه و روغن روی سیر کوبیده بریزید و نمک بپاشید و مخلوط کنید . بادام را در کنار ظرف بگذارید ، و جعفری یا گشنیز را با خمیر سیر روی سالاد پخش کنید . • تره بار این سالاد را به جای گذاشتن توی فر می توان با کمک صفحه شعله پخش کن روی شعله گاز هم کباب کرد . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده