Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ دروووووووود به همه ی دوستان چند روز پیش داشتم با یکی از همکارام صحبت می کردم... گفتم من واقعا" نمی فهمم چرا توی همه جای امریکا ...در همه ی اقلیم ها خونه هاتون یه مدله؟ گفتم الان یه دلیل میاره که رسما" چیزی نتونم بگم. گفت: دلیلش نگه داشتن اون پوسته ی تاریخی هست...یعنی سنت! اما در داخل بنا مدرن هست. امروز داشتم با مصطفی ( ~m~o~j) حرف می زدم در مورد طرح روستاش....یه خونه طراحی کرده بود که واقعا" عالی بود...از هر نظر...اما استادشون گفته بود چون این خونه تو روستاست باید سرویس بهداشتی بیرون از خونه باشه ...تو حیاط اینجایت که طرح می شه سنتی....تو دلم گفتم یه کم می گذشت می گفت: اجاق گاز نمی خواد...با هیزم آتیش روشن می کنیم حالا به نظر شما گدوم بهتره؟ سنت یا مدرنیته یا ترکیبشون؟ 16 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ هیچکدوم به طور صرف جواب نمیده.... به نظر من فقط پست مدرن...خوبه... یعنی: احترام به سنت و استفاده ار تکنولوژی مدرن..... 12 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ هیچ کدوم صرفا جواب نمی ده سنتی صرف یه سری مشکلاتی داره که با جامعه امروز نمی خونه و نیاز به بروز شدن داره و مدرن یک سری عواقب دیگه داره که محیط اطراف رو در سلطه خودش می گیره و در واقع بهش اهمیت نمی ده طبیعتی که توی ذات آدماست و بهش احتیاج دارن ترکیبشون شاید بتونه مفیدتر باشه ولی به نظرم همیشه هر کاری که بکنی یه سری ایراداتی داره کار مطلق خوب هیچ وقت نداریم همیشه نسبیت مطرحه! 11 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ بستگی به مکان و زمانش داره و آنچیزی که محیط بهت پیشنها میده. معمولا محیط توی حوزه ی طراحی خودش بهت پیشنهاد میده چه سبکی طراحی کنی. 12 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ به نظرم گذشته براي برطرف كردن نياز هاش بوده... من خيلي فك كردم... : چون به نظرم سرويس بهداشتي بيرون بود تا از بوي بد به داخل جلو گيري... اون موقع با توجه به نبود امكانات تنها راه حل همين بود... ولي الان امكان گذاشتن سرويس داخل هس... . لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ به نظرم گذشته براي برطرف كردن نياز هاش بوده...من خيلي فك كردم... : چون به نظرم سرويس بهداشتي بيرون بود تا از بوي بد به داخل جلو گيري... اون موقع با توجه به نبود امكانات تنها راه حل همين بود... ولي الان امكان گذاشتن سرويس داخل هس... . هم اون دوست من. هم اعتقاد به پاکی کف کفش پس از ده قدم برداشتن. به طور عام فاصله ی میان در توالت تا در ورودی خانه 10 قدم است. 12 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ به نظر من ترکیبشون،چون ما الان تو زمانی هستیم که همه چیز مدرنه،یه سری از ویژگی های معماری سنتی واقعا خوبه،اما تو معماری مدرن از بین رفته،به نظر من ترکیب جفتش درسته البته استثناء هم وجود داره :icon_gol: 10 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ به نظرم توو دوران اومروز مدرن بیشتر جواب میده.......سنتی تعداد انگشت شمار و خاصی هستن که از این سبک استقبال میکنن..... به نظرم هر کدوم نکته مثبت خودشو داره..هرکدوم توو جا و مکان خودش میتونه اثر مثبت داشته باشه 8 لینک به دیدگاه
α.ž.ה.α.$ 517 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نمیشـه گفت کـدوم بهتـره بسـتگی داره امـا خو اگه نظـر شخصـی منـو بخـوای من خـودم معمـاری مـدرنـو بیشـتر دوسـت دارم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده