842 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ سلام اتفاق بدي که براي من افتاده اينه که گوشيم خراب شده :pichak29: و اتفاق خوب اينه که گوشيمو خاموش کردم و چند روزه از دست اين و اون راحتم :دي حالا مي خوام گوشي بخرم، اما نميدونم چي. اصلا گوشي هارو نميشناسم اول اينکه اگه منبعي چيزي داريد بگيد تا برم بخونم مثلا فروم ها و ... امکاناتي که براي گوشيم مي خوام ايناس: بشه روش ويندوز فون 7 نصب کرد و برنامه هارو اجرا کرد بشه اگه امکانش هست اندرويد نصب کرد قيمتش 200 تا 300 باشه :4chsmu1: (بيشتر از اين ندارم) منتظر نظرات و پيشنهادادتتون هستم 7 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینجا اکثر گوشی ها به همراه مشخصات کامل و قیمت(البته یه مقدار بالاتر از بیرون) وجود داره 4 لینک به دیدگاه
sih092 1978 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ سلاماتفاق بدي که براي من افتاده اينه که گوشيم خراب شده :pichak29: و اتفاق خوب اينه که گوشيمو خاموش کردم و چند روزه از دست اين و اون راحتم :دي حالا مي خوام گوشي بخرم، اما نميدونم چي. اصلا گوشي هارو نميشناسم اول اينکه اگه منبعي چيزي داريد بگيد تا برم بخونم مثلا فروم ها و ... امکاناتي که براي گوشيم مي خوام ايناس: بشه روش ويندوز فون 7 نصب کرد و برنامه هارو اجرا کرد بشه اگه امکانش هست اندرويد نصب کرد قيمتش 200 تا 300 باشه :4chsmu1: (بيشتر از اين ندارم) منتظر نظرات و پيشنهادادتتون هستم دوست عزیز با این رنج قیمتی که شما معرفی کردی و امکاناتی میخوای فکر نمیکنم مدل به درد بخوری پیدا کنی بازهم من بین مدل های سامسونگ میگردم بهت ی مدل معرفی میکنم 4 لینک به دیدگاه
842 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ دوست عزیز با این رنج قیمتی که شما معرفی کردی و امکاناتی میخوای فکر نمیکنم مدل به درد بخوری پیدا کنیبازهم من بین مدل های سامسونگ میگردم بهت ی مدل معرفی میکنم مرسی تا 400 میتونم بالا بیام البته دوستم یه مدل سامسونگ رو پیشنهاد کرده. نمیدونم خوبه یا نه. :flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
sih092 1978 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ مرسیتا 400 میتونم بالا بیام البته دوستم یه مدل سامسونگ رو پیشنهاد کرده. نمیدونم خوبه یا نه. :flowerysmile: خوب مدلی که پیشنهاد کرده بده ی نگاهی بهش بندازم 3 لینک به دیدگاه
842 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ خوب مدلی که پیشنهاد کرده بده ی نگاهی بهش بندازم راستش اونو يادم رفت :دي اما ديشب دوستم يک پيشنهاد بيشرمانه کرد گفت htc مدل vyبخرم. نميدونم خوبه يا نه مرسي 1 لینک به دیدگاه
842 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ منم که میدونین چی پیشنهاد میکنم!! چي پيشنهاد مي کني؟:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ چي پيشنهاد مي کني؟:JC_thinking: Galaxy Ace گوشی خودم تنهایی تو قیمتی که تو گفتی البته 1 لینک به دیدگاه
842 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ Galaxy Ace گوشی خودم تنهایی تو قیمتی که تو گفتی البته OMG خيلي خوبه ها:4chsmu1: اما قيمتش که تورنج قيمت من نيست که، اين 405تومنه اما من 400 مي خواستم دست گلت درد نکنه ، عالي بود. راستي من اون صفحه رو کامل نخوندم، روش ميتونم ويندوز فون 7 نصب کنم آيا؟ لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ OMGخيلي خوبه ها:4chsmu1: اما قيمتش که تورنج قيمت من نيست که، اين 405تومنه اما من 400 مي خواستم دست گلت درد نکنه ، عالي بود. راستي من اون صفحه رو کامل نخوندم، روش ميتونم ويندوز فون 7 نصب کنم آيا؟ الان خیلی قیمتش پایین تر اومده خواهج میشه این سیستم عاملش اندورید هاااااااااااااااااااا ویندوز فون 7 میخوای چیکار خو!!؟؟ بیخیال بابا 1 لینک به دیدگاه
842 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ الان خیلی قیمتش پایین تر اومدهخواهج میشه این سیستم عاملش اندورید هاااااااااااااااااااا ویندوز فون 7 میخوای چیکار خو!!؟؟ بیخیال بابا جدی میگی؟ ایول. خداییش 400 نداشتم بدم بابا ویندوز فون خداس! درسته که برنامه هاش کمه، اما خوب حداقل من میتونم براش برنامه بنویسم. البته برای اندرویدم میتونم، اما باید یک سرویس ران کنم که فقط میشه رو ویندوز ران کرد. :flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ جدی میگی؟ ایول. خداییش 400 نداشتم بدمبابا ویندوز فون خداس! درسته که برنامه هاش کمه، اما خوب حداقل من میتونم براش برنامه بنویسم. البته برای اندرویدم میتونم، اما باید یک سرویس ران کنم که فقط میشه رو ویندوز ران کرد. :flowerysmile: اوهوم من که خوشم نیاد فکر کنم به احتمال خیلی زیاد میشه!!! 1 لینک به دیدگاه
842 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ اوهوممن که خوشم نیاد فکر کنم به احتمال خیلی زیاد میشه!!! چرا جمله هات اینجوریه؟ الان توی این جمله آخر چی زیاد میشه؟:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
842 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ راستی بهم این چیزارو پیشنهاد دادن فکر میکنی قیمتش چند باشه؟ HTC HD HTC desire HTC Legend :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ چرا جمله هات اینجوریه؟ الان توی این جمله آخر چی زیاد میشه؟:JC_thinking: شرمنده یعنی میتونی روش ویندوزو نصب کنی به احتمال زیاد راستی بهم این چیزارو پیشنهاد دادنفکر میکنی قیمتش چند باشه؟ HTC HD مینیش 365 تومن HTC desire 405 تومن HTC Legend 380 تومن :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ اگه خواستی بگو واست مشخصات این گوشیارو بزارم 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ این سایتم خوبه هاا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میتونی گوشی هارو به صورت 3بعدی ببینی .. بچرخونی (360 ) _ با فلش نشون دادم تمام اطلاعات گوشی رو هم میده .. در کل چیز جالبیه تو این قسمت هم مدل گوشیو وارد میکنی 2 لینک به دیدگاه
842 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ شرمندهیعنی میتونی روش ویندوزو نصب کنی به احتمال زیاد اگه خواستی بگو واست مشخصات این گوشیارو بزارم مرسی تو نت پیدا کردم.:flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
842 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ این سایتم خوبه هاا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میتونی گوشی هارو به صورت 3بعدی ببینی .. بچرخونی (360 ) _ با فلش نشون دادم تمام اطلاعات گوشی رو هم میده .. در کل چیز جالبیه ممنون، عالی بود:flowerysmile: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده