.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ معماری سردرش باید خاص باشه یا مهارت عکاسیش مهمه؟! هر چیزی که عکس رو قشنگ کنه معماری خوب سر در حتما عکس خوبی هم از آب درمیاد 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ دو تا عکس داریم نوبت همه تونم محفوظه لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ از اونجایی که من هر بار فکر می کنم فلان عکس مناسب نیست و نمی فرستم، بعد می بینم شبیه همون عکس یا اول می شه یا دوم ، باید مطمئن باشم به عکسم.هی می گم از این عکس خوششون نمیاد رای نمی دن بعد میبینم نفرات اول عکساشون تو همون مایه هاس:banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ از اونجایی که من هر بار فکر می کنم فلان عکس مناسب نیست و نمی فرستم، بعد می بینم شبیه همون عکس یا اول می شه یا دوم ، باید مطمئن باشم به عکسم.هی می گم از این عکس خوششون نمیاد رای نمی دن بعد میبینم نفرات اول عکساشون تو همون مایه هاس:banel_smiley_4: ای جانم 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ از اونجایی که من هر بار فکر می کنم فلان عکس مناسب نیست و نمی فرستم، بعد می بینم شبیه همون عکس یا اول می شه یا دوم ، باید مطمئن باشم به عکسم.هی می گم از این عکس خوششون نمیاد رای نمی دن بعد میبینم نفرات اول عکساشون تو همون مایه هاس:banel_smiley_4: دقیقا!!! اینقد ناراحت میشم که نگو!!!! 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ من عکس ندارم. خوب دو هفته وقت دادم واسه چی؟؟؟؟؟؟ برو عکس بگیر لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ هنوز وقت هست برای عکس فرستادن؟ 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ هنوز وقت هست برای عکس فرستادن؟ بله عزیزم تا 31 تیر وقت هست!!!!! 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ خوب دو هفته وقت دادم واسه چی؟؟؟؟؟؟برو عکس بگیر 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ من یه عکس خوشگل داشتم چرا پیداش نمی کنم؟؟؟ اصلا غیب شده :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ تا الان چن تا عکس فرستادن؟ :دی 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ 2 تاااااااااااااااااااااااااااااااااا!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ منم هستم؛:62izy85: مهلت تا کی هست؟؟؟؟؟:62izy85: میشه بعد 1 مرداد هم باشه:62izy85: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده