Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ حالا kindle بهتره یا sony ??? Kindle 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ Kindle آخه سونی یه سایت درست و حسابی داره محصولاتش رو معرفی کرده ولی کیندل نه... 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ آخه سونی یه سایت درست و حسابی داره محصولاتش رو معرفی کرده ولی کیندل نه... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آره اینو رفته بودم ولی عکس و ویدئوهاش واسه من لود نمیشه. ممنون... :flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ احیانا اینجا کسی از t.mobile چیزی میدونه؟ مثه تبلته؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ احیانا اینجا کسی از t.mobile چیزی میدونه؟مثه تبلته؟ بله بله. ببین تی موبایل یه شرکت تلفنه همراهه...مثل ایرنسل و اینا. کلا" تو امریکا چند تا شرکت برای موبایل هست at&T T. mobile Verizon Sprint و یکی دوتا دیگه. اصلا" ربطی به تبلت نداره... هر کدون از اینا یه سری گوشی دارن. مثلا" گوشی من که بلک بریه مال at&t ...فقط سیم کارت at &t می خوره. اما بعضی از این شرکتها اومدن تبلت و آیفون رو هم ارائه می دن با شناسه ی خودشون. سئوالت رو جواب دادم؟ 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ بله بله.ببین تی موبایل یه شرکت تلفنه همراهه...مثل ایرنسل و اینا. کلا" تو امریکا چند تا شرکت برای موبایل هست at&T T. mobile Verizon Sprint و یکی دوتا دیگه. اصلا" ربطی به تبلت نداره... هر کدون از اینا یه سری گوشی دارن. مثلا" گوشی من که بلک بریه مال at&t ...فقط سیم کارت at &t می خوره. اما بعضی از این شرکتها اومدن تبلت و آیفون رو هم ارائه می دن با شناسه ی خودشون. سئوالت رو جواب دادم؟ مرسی عزیزم!! بلی بلی!:aghosh: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ بچه ها کسی سایت خوب کتاب برای کیندل سراغ نداره؟ 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ بچه ها کسی سایت خوب کتاب برای کیندل سراغ نداره؟ مجانی یا پولی؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ مجانی یا پولی؟؟ ترجیحا" مجانی 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام If Google Trends are anything to go by, a fair number of you were fortunate enough to unwrap a برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام this Christmas (currently, “free kindle books” is trending at number 9). As such, we thought we’d alert you to some of the following resources for getting free Kindle books on your new device (as well as your برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام and برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ). For all but the برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , you’ll need to transfer the books manually using a computer and USB cable. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام : 33,000 free e-books, including all of the classics, available in Kindle, HTML and simple text formats. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام : The free section is filled with thousands of free, scanned copies of books, available in Kindle-friendly PDF formats. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام : Millions of primarily rare, out-of-print works in multiple languages and formats (including Kindle), especially useful for academic work. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام : 20 million user-contributed items in multiple editions and formats (including Kindle). برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام : Nearly 30,000 titles, many of which have been pulled from Project Gutenberg. Has a good collection of little-known Creative Commons works. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام : Thousands of free audiobooks. Looking for more Kindle resources? Check out our complete guide برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام . 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ این نرم افزار هم pdf رو به فرمتی تبدیل می کنه که کیندل بتونه بخونه ( البته کیندل pdf رو می خونه ها...اشتباه برداشت نکنید) Caliber 2 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ دستگاه جالبيه .نميدونستم !!!!! ebook زياد ميخونم ، اما گاهي كتاب يه جور ديگه مطلب رو ميرسونه ........... در حال حركت هم مطالعه ضرر داره 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ دستگاه جالبيه .نميدونستم !!!!! ebook زياد ميخونم ، اما گاهي كتاب يه جور ديگه مطلب رو ميرسونه ........... در حال حركت هم مطالعه ضرر داره فکر کنم با من بودی 2 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ فکر کنم با من بودی نه كلا گفتم .......... من خودم به هيچ وجه در حال حركت مطالعه نميكنم ، شايد چشاي من ضعيفه ، سردرد ميشم 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ دانلود نرم افزار calibre برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده