Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ در مورد 3G کیندل There are no charges for using the 3G on the Kindle. For buying and downloading of books, and web browsing, the 3G service on the Kindle costs nothing. Of course, the web browsing experience is a pretty poor one. Very slow and tedious to navigate. If you email your Kindle documents, they do charge a small fee to convert those documents to Kindle file format and send it to you. But they do that regardless if it's delivered via wi-fi or 3G. 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ جالب بود خوشم اومد!! تا کی قسمت بشه این طرفام دیده بشه... 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ جالب بود خوشم اومد!!تا کی قسمت بشه این طرفام دیده بشه... بابا تو ایران هست ها... 1 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ عهههههههه سلام آجی......... دزززززززگاه بسیار خوبیه........... :flowerysmile: این هم چند مورد در رابطه با مشخصاتش: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ بابا تو ایران هست ها... جدا؟ پس چرا من نیدونستم!! مرسی .. باهد تحقیقات کنم ببینم چیجوریه! 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ با این دستگاه کار نکردم ولی من آیپاد رو با هیچی عوض نمیکنم تمام نیازهام رو برطرف میکنه... 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ تبلت این کار و انجام نمیده مگه؟ لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ تبلت این کار و انجام نمیده مگه؟ میده ...ولی آیپد گرونه 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ میده ...ولی آیپد گرونه کیندل ارزونه؟ 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ کیندل ارزونه؟ 1میلیون ودویست->آیپد 300-400هزار->کیندل یا اونی که من دارم قضاوت با شما..! 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ بابا آی پد خیلی سوسوله...بعدشم تو نور رنگش یه جوری می شه عینه مانیتوره....ولی کیندل عین ورق کاغذه بعدشم خیلی گرونه 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ منم اصلا خوشم نمیاد از این سیستم های اپل به شدت گران هستند و فوق العاده انحصار طلب... در ضمن این رو هم عرض کنم که هیچ کدوم از این سیستم ها لذت کتاب خوندن با کیندل رو ندارند... مخصوصا آیپاد... 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ منم اصلا خوشم نمیاد از این سیستم های اپل به شدت گران هستند و فوق العاده انحصار طلب... در ضمن این رو هم عرض کنم که هیچ کدوم از این سیستم ها لذت کتاب خوندن با کیندل رو ندارند... مخصوصا آیپاد... دخیخا". با تشکر از سامان عزیز 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ دخیخا". با تشکر از سامان عزیز خواهش میکنم مهناز خانوم... بعدا اگر خواستید تاپیکی میزنیم و کتاب های مخصوص کیندل رو هم در اون قرار میدیم... 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ خواهش میکنم مهناز خانوم... بعدا اگر خواستید تاپیکی میزنیم و کتاب های مخصوص کیندل رو هم در اون قرار میدیم... به به...دیگه عالیه. دست به دست هم دهیم به مهر...کیندل خود را کنیم آباد 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ به به...دیگه عالیه.دست به دست هم دهیم به مهر...کیندل خود را کنیم آباد امیدوارم یه روزی همه کیندل دار بشیم... 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ باز من نظرمو خودمو گفتم همه ریختن سرم:w888: من که گفتم باهاش کار نکردم...من که ازآیپادم لذت میبرم... خودتون میدونید همه کارم میکنه برام،نون هم هم میگیره تازه اگه اینجوری خوب میشه که بگم ایپاد سوسولی و انحصار طلب و آشتی میکنید میگم 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ باز من نظرمو خودمو گفتم همه ریختن سرم:w888:من که گفتم باهاش کار نکردم...من که ازآیپادم لذت میبرم... خودتون میدونید همه کارم میکنه برام،نون هم هم میگیره تازه اگه اینجوری خوب میشه که بگم ایپاد سوسولی و انحصار طلب و آشتی میکنید میگم حالا قهر نکن. نظر منو سامان یه نظر شخصی بود. من کلا" از اپل خوشم نمی یاد...بیشتر همه به دلیل گرونیشه و جینگیلانسهاییه که داره. شاید خیلی امکانات داشته باشه و من نوعی کلا" ازش استفاده نکنم. مثلا" من اصلا" تو خط بازی و اینا نیستم...برای همین اصلا" فرقی نمی کنه برام که آیپاد باشه یا هر چیز دیگه. موبایلم رو 3 ساله دارم...همه 5454321 تا موبایل عوض کردن...من با همین راحتم. حالا باهامون دوست می شی؟ 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ حالا قهر نکن.نظر منو سامان یه نظر شخصی بود. من کلا" از اپل خوشم نمی یاد...بیشتر همه به دلیل گرونیشه و جینگیلانسهاییه که داره. شاید خیلی امکانات داشته باشه و من نوعی کلا" ازش استفاده نکنم. مثلا" من اصلا" تو خط بازی و اینا نیستم...برای همین اصلا" فرقی نمی کنه برام که آیپاد باشه یا هر چیز دیگه. موبایلم رو 3 ساله دارم...همه 5454321 تا موبایل عوض کردن...من با همین راحتم. حالا باهامون دوست می شی؟ من که دوست بودمقهر هم نیستم شوما هی با تشکرا یه کار میکنید آدم دیگه حرفی نزنه و نظرشو نگه فقط باهاش بازی نمیکنند که...کل فرمتهای صوتی و ویدئویی روبرای اجرا داره...وخاصیت های دیگه سعی میکنم کیندل رو هم تجربه کنم و نظرمو بگم اونوقت 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده