رفتن به مطلب

قُرمِه جُوش (سبزوار )


afa

ارسال های توصیه شده

مواد لازم :

  • روغن
  • پیاز
  • عدس
  • قُرمِه *
  • زردچوبه
  • نمک
  • فلفل سیاه
  • بَرگه ی
    برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
    گوجه ( گوجه فرنگی خشک شده )
  • رُب
  • سیب زمینی

 

طرز تهیه :

 

 

اول پیاز را خورد کرده و بعد

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
در روغن سرخ می کنیم ، بعد ادویه ها را ( زردچوبه ، نمک ، فلفل سیاه ) را با رب مخلوط کرده و به روغن و پیاز می افزاییم و کمی تفت می دهیم تا مزه خامی رب گرفته شود . بعد عدس ، سیب زمینی و قُرمه را به آن می افزاییم و بعد قابلمه را پر آب کرده و می گذاریم تا به جوش آید
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
بعد زیر اجاق را کم کرده تا غذای ما به اصطلاح در دل بخوش و بپزد و خوب جا بیفتد.

 

این غذای خوشمزه با سبزی تازه و ترشی سرو می شود.

 

* : قُرمه به گوشت گوسفندی اتلاق می شود که با نمک و کمی آب و چربی خود گوشت تفت داده شده است . این عمل را در قدیم که

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
یخچال نبود انجام می دادند و قرمه را در محل خنک تر خانه نگه می داشتند تا برای طول سال سالم بماند و استفاده کنند.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...