afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ مواد لازم : روغن پیاز عدس قُرمِه * زردچوبه نمک فلفل سیاه بَرگه ی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام گوجه ( گوجه فرنگی خشک شده ) رُب سیب زمینی طرز تهیه : اول پیاز را خورد کرده و بعد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در روغن سرخ می کنیم ، بعد ادویه ها را ( زردچوبه ، نمک ، فلفل سیاه ) را با رب مخلوط کرده و به روغن و پیاز می افزاییم و کمی تفت می دهیم تا مزه خامی رب گرفته شود . بعد عدس ، سیب زمینی و قُرمه را به آن می افزاییم و بعد قابلمه را پر آب کرده و می گذاریم تا به جوش آید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بعد زیر اجاق را کم کرده تا غذای ما به اصطلاح در دل بخوش و بپزد و خوب جا بیفتد. این غذای خوشمزه با سبزی تازه و ترشی سرو می شود. * : قُرمه به گوشت گوسفندی اتلاق می شود که با نمک و کمی آب و چربی خود گوشت تفت داده شده است . این عمل را در قدیم که برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یخچال نبود انجام می دادند و قرمه را در محل خنک تر خانه نگه می داشتند تا برای طول سال سالم بماند و استفاده کنند. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده