رفتن به مطلب

ماكاروني و مرغ ليمويي


ارسال های توصیه شده

مواد لازم :

 

  • ماكاروني:180 گرم

 

  • آرد سفيد: 2 قاشق غذاخوري

 

  • روغن زيتون: 2 قاشق غذاخوري

 

  • موسير خرد شده:3 حبه

 

  • سير له شده:‌2 حبه

 

  • آب مرغ: 3 و يك چهارم ليوان

 

  • آب ليمو: 3 قاشق غذاخوري

 

  • نمك و فلفل: يك چهارم قاشق غذاخوري

 

  • جعفري ساتوري شده: 3 قاشق غذاخوري

 

  • پنير پارمسان: مقداري

 

  • سينه مرغ خرد شده:360گرم

 

 

 

روش تهیه :

 

ماكاروني را در آب جوش و كمي نمك بجوشانيد سپس در آبكش بريزيد و با آب سرد بشوييد و روي حرارت خيلي كم گرم نگه داريد. مرغ را در آرد بغلتانيد و در يك قاشق غذاخوري روغن داغ روي حرارت زياد 6 تا 8 دقيقه تفت دهيد تا مرغ‌ها سفيد رنگ شوند. روي حرارت متوسط سير و موسير را با يك قاشق غذاخوري روغن داغ يك دقيقه تفت دهيد تا نرم شوند. آب مرغ، آبليمو، نمك و فلفل را اضافه كنيد و 2 تا 3 دقيقه با درب باز بگذاريد تا كمي غليظ شوند و تقريبا حجم مواد دوسوم فنجان شود. مرغ و جعفري را اضافه كنيد تا گرم شوند. ماكاروني را به مخلوط داغ مرغ اضافه كنيد و اگر مايل بوديد با پنير پارمسان سرو كنيد. (4 نفر)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...