خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ در این مجموعه تعدادی از بازیگران سینمای ایران با هم به رقابت پرداختهاند که از میان آنها میتوان به شقایق دهقان.... با پایان تصویربرداری 10 قسمت از مجموعه «بفرمایید شام ایرانی» به کارگردانی بیژن بیرنگ و تهیهکنندگی مؤسسه سینما 24 به زودی سری اول مجموعه در شبکه نمایش خانگی توزیع خواهد شد. در این مجموعه تعدادی از بازیگران سینمای ایران با هم به رقابت پرداختهاند که از میان آنها میتوان به شقایق دهقان و مهدی پاکدل اشاره کرد. تدوین قسمتهای ضبط شده این برنامه، همزمان با تصویربرداری گروههای جدید در حال انجام است. در آینده نزدیک، چگونگی حضور عموم علاقهمندان به شرکت در این برنامه، از طریق رسانههای جمعی اعلام میشود. تعدادی از عواملی که در ساخت این برنامه همکاری دارند، عبارتند از کارگردان: بیژن بیرنگ / دستیار اول کارگردان: رضا یزدانی / مدیر برنامهریزی: ثمره نیک سرشت/ طراح صحنه: صحرا بیرنگ/ طراح چهرهپردازی: مریم شکرایی/ تصویربرداران: هادی پویان، مهدی قنبرزاده/ نور: یدالله بشک/ صدابردار: کامران کیان ارثی/ مدیر تولید: حسین عباسی/ تدوین: ناصر فخری. 7 نقل قول لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ در این مجموعه تعدادی از بازیگران سینمای ایران با هم به رقابت پرداختهاند که از میان آنها میتوان به شقایق دهقان.... با پایان تصویربرداری 10 قسمت از مجموعه «بفرمایید شام ایرانی» به کارگردانی بیژن بیرنگ و تهیهکنندگی مؤسسه سینما 24 به زودی سری اول مجموعه در شبکه نمایش خانگی توزیع خواهد شد. در این مجموعه تعدادی از بازیگران سینمای ایران با هم به رقابت پرداختهاند که از میان آنها میتوان به شقایق دهقان و مهدی پاکدل اشاره کرد. تدوین قسمتهای ضبط شده این برنامه، همزمان با تصویربرداری گروههای جدید در حال انجام است. در آینده نزدیک، چگونگی حضور عموم علاقهمندان به شرکت در این برنامه، از طریق رسانههای جمعی اعلام میشود. تعدادی از عواملی که در ساخت این برنامه همکاری دارند، عبارتند از کارگردان: بیژن بیرنگ / دستیار اول کارگردان: رضا یزدانی / مدیر برنامهریزی: ثمره نیک سرشت/ طراح صحنه: صحرا بیرنگ/ طراح چهرهپردازی: مریم شکرایی/ تصویربرداران: هادی پویان، مهدی قنبرزاده/ نور: یدالله بشک/ صدابردار: کامران کیان ارثی/ مدیر تولید: حسین عباسی/ تدوین: ناصر فخری. عجب با چادر آشپزی می کنن توش؟ 4 نقل قول لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ عجب با چادر آشپزی می کنن توش؟ نه خیر چرا تا یه چی میشه به این مسائل ربطش میدیم:vahidrk: مگخ بده یه برنامه واسه سرگرمیه مردم میسازن.. بعدشم موضوع این برنامه صرفا تفریح و سرگرمی و چیزای دیگس نه تبلیغ بی حجابی و داشتن حجاب... مهم کیفیت برنامه از لحاظ پرطرفدار بودنشه که گویا اینگونه خواهد بود اینو کلا گفتم تا بقیه نیان بحثایی را بندازن که به موضوع تاپیک رطبی نداره:4chsmu1: 3 نقل قول لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ نه خیر چرا تا یه چی میشه به این مسائل ربطش میدیم:vahidrk:مگخ بده یه برنامه واسه سرگرمیه مردم میسازن.. بعدشم موضوع این برنامه صرفا تفریح و سرگرمی و چیزای دیگس نه تبلیغ بی حجابی و داشتن حجاب... مهم کیفیت برنامه از لحاظ پرطرفدار بودنشه که گویا اینگونه خواهد بود اینو کلا گفتم تا بقیه نیان بحثایی را بندازن که به موضوع تاپیک رطبی نداره:4chsmu1: نه بد که نیست خیلی هم خوبه ولی آخه بعضی آقایون سخنرانی هایی داشتن در مورد این برنامه واسه همین تعجب کردم وقتی شنیدم تو ایران هم داره ساخته میشه 1 نقل قول لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ من که عمرا واسه همچین چیزی پول بدم 3 نقل قول لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ باز اینا کپی زدن؟؟ چیکار کنن دیگه... چاره ای نیست 2 نقل قول لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ بترسیم از روی که سریال همسایه ها و ویکتوریای ایرانی هم در بیاد. شبکه اسلام1 به جای فارسی1 و شبکه انا و انت 1 به جای شبکه من و تو 1 ، در حال شکل گیری است !!! فتـــنه غرب در حال گسترش در ایران اسلامی است. هیهات من الذله.... 8 نقل قول لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ بترسیم از روی که سریال همسایه ها و ویکتوریای ایرانی هم در بیاد. شبکه اسلام1 به جای فارسی1 و شبکه انا و انت 1 به جای شبکه من و تو 1 ، در حال شکل گیری است !!! فتـــنه غرب در حال گسترش در ایران اسلامی است. هیهات من الذله.... تقدیر یک فرشته و عاصی روهم بهش اضافه کن 2 نقل قول لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ بترسیم از روی که سریال همسایه ها و ویکتوریای ایرانی هم در بیاد. شبکه اسلام1 به جای فارسی1 و شبکه انا و انت 1 به جای شبکه من و تو 1 ، در حال شکل گیری است !!! فتـــنه غرب در حال گسترش در ایران اسلامی است. هیهات من الذله.... شبکه اسلام1 به جای فارسی1 و شبکه انا و انت 1 به جای شبکه من و تو 1 ، در حال شکل گیری است !!! اینو باحال اومدی 3 نقل قول لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ تقدیر یک فرشته و عاصی روهم بهش اضافه کن اسم این ها عوض میشه پسر جان. مثلا سریال تقدیر یک طلبه،تقدیر یک فرشته دیگه چیه !!! :zadan: 2 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .