Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ سلام بچه ها..:wubpink: ی سوال از کتابایی دارم مطالعه میکنم واسم پیش اومده گفتم ی تاپیک بزنم تا دوستان یاری کنن... دادگاه صالح برای صدور حکم حجر و نصب قیم کدوم دادگاهه؟ ص271 حقوق مدنی 1دکتر صفائیان نوشته: "بموجب قانون تشکیل دادگاههای عمومی و انقلاب مصوب 1373 دادگاه مدنی خاص منحل و دادگاه عمومی جایگزین آن گردیده.بنابراین امروزه صدور حکم حجر و نصب قیم در صلاحیت دادگاه عمومی است.برابر بند 10 ماده واحد قانون اختصاصی تعدادی از دادگاههای موضوع اصل 21 قانون اساسی(دادگاه خانواده) مصوب 1376 نصب قیم و ضم امین و عزل آنها در صلاحیت دادگاه خانواده قرار گرفت." ص 36 و 37 آیین دادرسی مدنی بنیادین جلد1.دکتر شمس هم نوشته "دعاوی داخل در صلاحیت دادگاه خانواده عبارتند از: 1. . . 10.دعاوی راجع به نصب قیم و ناظر،ضم امین و عزل آنها. الان من گیج شدم بالاخره در صلاحیت کدوم دادگاه هست؟ 3 نقل قول لینک به دیدگاه
patrix 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ سلام بچه ها..:wubpink: ی سوال از کتابایی دارم مطالعه میکنم واسم پیش اومده گفتم ی تاپیک بزنم تا دوستان یاری کنن... دادگاه صالح برای صدور حکم حجر و نصب قیم کدوم دادگاهه؟ ص271 حقوق مدنی 1دکتر صفائیان نوشته: "بموجب قانون تشکیل دادگاههای عمومی و انقلاب مصوب 1373 دادگاه مدنی خاص منحل و دادگاه عمومی جایگزین آن گردیده.بنابراین امروزه صدور حکم حجر و نصب قیم در صلاحیت دادگاه عمومی است.برابر بند 10 ماده واحد قانون اختصاصی تعدادی از دادگاههای موضوع اصل 21 قانون اساسی(دادگاه خانواده) مصوب 1376 نصب قیم و ضم امین و عزل آنها در صلاحیت دادگاه خانواده قرار گرفت." ص 36 و 37 آیین دادرسی مدنی بنیادین جلد1.دکتر شمس هم نوشته "دعاوی داخل در صلاحیت دادگاه خانواده عبارتند از: 1. . . 10.دعاوی راجع به نصب قیم و ناظر،ضم امین و عزل آنها. الان من گیج شدم بالاخره در صلاحیت کدوم دادگاه هست؟ سلام دادگاه مدنی خاص همون دادگاه خانواده هست پس الان همون دادگاه خانواده که شعب اختصاص یافته دادگاه عمومی حقوقی هست عهده دار ای امره 2 نقل قول لینک به دیدگاه
shahrsazism 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ خواهش میکنم کمک کنید :4564:سلام در مورد دادخواست تجدید نظر نسبت به حکم حجر ، کمک می خوام. لطفا کمکم کنید. :sad0: (یعنی برای یک فرد که دارای سلامت عقل است با هزار کلک حکم حجر گرفته اند، و من می خواهم دادخواست تجدید نظر بدهم.) شرح خواسته در متن دادخواست را چطور باید مطرح کرد و شامل چه چیزهایی باید باشد تا از سوی دادگاه ناقص تلقی نشود؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .