afa 18,504 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ مواد لازم : گوشت بياستخوان ران گوسفند: 750 گرم تا يك كيلو نمك و فلفل: كمي آبليمو: دوسوم فنجان پوست ليمو رنده شده: يك قاشق غذاخوري روغن زيتون:6 قاشق غذاخوري جعفري تازه ساطوري:يكدوم فنجان پنير فتا خرد شده: 60 گرم زيتون بيهسته خرد شده: يكچهارم فنجان دارچين: يكچهارم قاشق مرباخوري گوجهفرنگي خرد شده: يك كيلو ارگانو يا مرزنجوش و آويشن تازه ساطوري: يكسوم فنجان روش تهیه : چربي گوشت را پاك كنيد و گوشت را به صورت حلقههاي 2 سانتي ببريد. در پاكت يا كيسه ريخته و در بشقابي بگذاريد. پوست ليمو، يكسوم فنجان آبليمو، 4 قاشق غذاخوري روغن زيتون، ارگانو، نمك و فلفل را مخلوط كنيد و روي گوشتها بريزيد و 8 تا 24 ساعت در يخچال بگذاريد و گاهي گوشتها را زير و رو كنيد. يكسوم فنجان آبليمو، يك قاشق غذاخوري روغن زيتون، جعفري، پنير، زيتون، دارچين، نمك و فلفل را مخلوط كنيد و كنار بگذاريد. گوشت را در آورده و مواد را دور بريزيد. گوجهفرنگي را بايك قاشق غذاخوري روغن زيتون آغشته كنيد. اكنون براي كباب كردن گوشت اگر از كبابپز استفاده ميكنيد با در باز،گوشت و گوجهفرنگي را روي حرارت متوسط دستگاه بگذاريد تا گوشتها بپزند و گوجهفرنگيها كباب شوند. يكبار گوشتها را بچرخانيد تا هر دو طرف گوشت كاملا بپزد. (دركبابپز حدود 8 تا 10 دقيقه) اگر از فر استفاده كرديد فر را از قبل گرم كنيد و گوشت و گوجهفرنگي را روي پنجره سيمي با حرارت 150 درجه سانتی گرادحدود 10 دقيقه بگذاريد يكبار هم بچرخانيد. نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .