رفتن به مطلب

كباب گوسفند يوناني


afa

ارسال های توصیه شده

مواد لازم :

 

  • گوشت بي‌استخوان ران گوسفند: 750 گرم تا يك كيلو

 

  • نمك و فلفل: كمي

 

  • آبليمو: دوسوم فنجان

 

  • پوست ليمو رنده شده: يك قاشق غذاخوري

 

  • روغن زيتون:‌6 قاشق غذاخوري

 

  • جعفري تازه ساطوري:‌يك‌دوم فنجان

 

  • پنير فتا خرد شده: 60 گرم

 

  • زيتون بي‌هسته خرد شده: يك‌چهارم فنجان

 

  • دارچين: يك‌چهارم قاشق مرباخوري

 

  • گوجه‌فرنگي خرد شده: يك كيلو

 

  • ارگانو يا مرزنجوش و آويشن تازه ساطوري: يك‌سوم فنجان

 

 

 

روش تهیه :

 

چربي گوشت را پاك كنيد و گوشت را به صورت حلقه‌هاي 2 سانتي ببريد. در پاكت يا كيسه ريخته و در بشقابي بگذاريد. پوست ليمو،‌ يك‌سوم فنجان آبليمو،‌ 4 قاشق غذاخوري روغن زيتون، ارگانو، نمك و فلفل را مخلوط كنيد و روي گوشت‌ها بريزيد و 8 تا 24 ساعت در يخچال بگذاريد و گاهي گوشت‌ها را زير و رو كنيد. يك‌سوم فنجان آبليمو، يك قاشق غذاخوري روغن زيتون، جعفري، پنير، زيتون، دارچين، نمك و فلفل را مخلوط كنيد و كنار بگذاريد. گوشت را در آورده و مواد را دور بريزيد. گوجه‌فرنگي را بايك قاشق غذاخوري روغن زيتون آغشته كنيد.

 

اكنون براي كباب كردن گوشت اگر از كباب‌پز استفاده مي‌كنيد با در باز،گوشت و گوجه‌فرنگي را روي حرارت متوسط دستگاه بگذاريد تا گوشت‌ها بپزند و گوجه‌فرنگي‌ها كباب شوند. يك‌بار گوشت‌ها را بچرخانيد تا هر دو طرف گوشت كاملا بپزد. (دركباب‌پز حدود 8 تا 10 دقيقه) اگر از فر استفاده كرديد فر را از قبل گرم كنيد و گوشت و گوجه‌فرنگي را روي پنجره سيمي با حرارت 150 درجه سانتی گرادحدود 10 دقيقه بگذاريد يكبار هم بچرخانيد.

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...