afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ مواد لازم : گوشت بياستخوان ران گوسفند: 750 گرم تا يك كيلو نمك و فلفل: كمي آبليمو: دوسوم فنجان پوست ليمو رنده شده: يك قاشق غذاخوري روغن زيتون:6 قاشق غذاخوري جعفري تازه ساطوري:يكدوم فنجان پنير فتا خرد شده: 60 گرم زيتون بيهسته خرد شده: يكچهارم فنجان دارچين: يكچهارم قاشق مرباخوري گوجهفرنگي خرد شده: يك كيلو ارگانو يا مرزنجوش و آويشن تازه ساطوري: يكسوم فنجان روش تهیه : چربي گوشت را پاك كنيد و گوشت را به صورت حلقههاي 2 سانتي ببريد. در پاكت يا كيسه ريخته و در بشقابي بگذاريد. پوست ليمو، يكسوم فنجان آبليمو، 4 قاشق غذاخوري روغن زيتون، ارگانو، نمك و فلفل را مخلوط كنيد و روي گوشتها بريزيد و 8 تا 24 ساعت در يخچال بگذاريد و گاهي گوشتها را زير و رو كنيد. يكسوم فنجان آبليمو، يك قاشق غذاخوري روغن زيتون، جعفري، پنير، زيتون، دارچين، نمك و فلفل را مخلوط كنيد و كنار بگذاريد. گوشت را در آورده و مواد را دور بريزيد. گوجهفرنگي را بايك قاشق غذاخوري روغن زيتون آغشته كنيد. اكنون براي كباب كردن گوشت اگر از كبابپز استفاده ميكنيد با در باز،گوشت و گوجهفرنگي را روي حرارت متوسط دستگاه بگذاريد تا گوشتها بپزند و گوجهفرنگيها كباب شوند. يكبار گوشتها را بچرخانيد تا هر دو طرف گوشت كاملا بپزد. (دركبابپز حدود 8 تا 10 دقيقه) اگر از فر استفاده كرديد فر را از قبل گرم كنيد و گوشت و گوجهفرنگي را روي پنجره سيمي با حرارت 150 درجه سانتی گرادحدود 10 دقيقه بگذاريد يكبار هم بچرخانيد. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده