pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ تیر، ۱۳۹۰ ملت کفر تر باز میشن این دختر شتر مرغ باز میشه :jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ تیر، ۱۳۹۰ من اومدم... جز اولین نفراتی بود که من تو مهندسان باهاش اشنا شدم... دختر خوب . خانم . گل . مهربون . شوخ . شیطون و ... (یعنی کلیه صفات حسنه را دارا میباشد) کلا مثل خانواده مجازیش اسپمر خوبی هست... تو دنیای مجازی هم من مامانشم خلاصه خیلی گله 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ تیر، ۱۳۹۰ Atishpare_Shahi گفته است: من اومدم...جز اولین نفراتی بود که من تو مهندسان باهاش اشنا شدم... دختر خوب . خانم . گل . مهربون . شوخ . شیطون و ... (یعنی کلیه صفات حسنه را دارا میباشد) کلا مثل خانواده مجازیش اسپمر خوبی هست... تو دنیای مجازی هم من مامانشم خلاصه خیلی گله :aghosh: مرررسی مامانی خانوادگی اسپمر دنیا اومدیم:4chsmu1: تو خونمونه 2 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ تیر، ۱۳۹۰ آجی خودمه دخمله خوبیه عینه خودم :دی خون گرم و مهربونه و دوسش دارم صاف و سادس فقط یکم قضاوت عجولانه داره که اون برا من قابل قبوله کلا تا اونجایی که من شناختمش دخمله خوفیه و دوسش می دارم 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ تیر، ۱۳۹۰ rahajo۰on گفته است: آجی خودمه دخمله خوبیه عینه خودم :دی خون گرم و مهربونه و دوسش دارم صاف و سادس فقط یکم قضاوت عجولانه داره که اون برا من قابل قبوله کلا تا اونجایی که من شناختمش دخمله خوفیه و دوسش می دارم به به آجی رها:4chsmu1: بهتل از توام:2525s: :girl_blush2: اون قضاوت هم تخسیره خودته :aghosh: منم خیلی دووووست دارم اجی 2 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ تیر، ۱۳۹۰ setiya گفته است: به به آجی رها:4chsmu1: بهتل از توام:2525s: :girl_blush2: اون قضاوت هم تخسیره خودته :aghosh: منم خیلی دووووست دارم اجی خوب بایدم بهتر باشی تو آجی بزرگه منی قلبونت عزیزه دلمی پیش میاد بگیر که دارم میام :دی 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ تیر، ۱۳۹۰ rahajo۰on گفته است: خوب بایدم بهتر باشی تو آجی بزرگه منی قلبونت عزیزه دلمی پیش میاد بگیر که دارم میام :دی حرف اجیتو گوش کن سعی کن دیگه پیش نیاد:3384s::4chsmu1: جا خالی میدم بخوزی زمین:gnugghender::2525s: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده