Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۸ در این پروژه با نحوه بدست آوردن فاصله از طریق امواج آلتراسونیک به وسیله میکروکنترلر آشنا می شوید. حداقل فاصله محسابه شده توسط این مدار 28 سانتی متر و حداکثر آن 3.6 متر است. فایل PDF این پروژه رو می تونید از لینک زیر دانلود کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۸ در این مقاله PDF در مورد سنسورهای آلتراسونیک و کاربری آن در اندازه گیری فاصله و همچنین طراحی و ساخت مدار فاصله یاب آلتراسونیک می باشد که میتوانید از لینک زیر دانلود کنید: تهیه کننده: میثم فنودی دانلود مقاله 4 لینک به دیدگاه
elahe.t 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۸۹ سلام بچه ها من تازه وارد این گروه شدم خواستم ببینم میتونین به من تو ساخت فاصله سنج آلتروسنیک کمک کنید؟ مرسی 2 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ سلام بچه ها من تازه وارد این گروه شدم خواستم ببینم میتونین به من تو ساخت فاصله سنج آلتروسنیک کمک کنید؟ مرسی الهه جان اگه کمکی از دستم بربیاد خوشحال میشم دقیقا چی میخوای بسازی چه فاصله ای با چه دقتی رو میخوای سنس کنی؟از چه کنترلری استفاده میکنی 1 لینک به دیدگاه
maede 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ dar morede osole sakhte flame detector ba teyfe uv va ir age komak konid mamnon misham merc لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ سلام بچه ها من تازه وارد این گروه شدم خواستم ببینم میتونین به من تو ساخت فاصله سنج آلتروسنیک کمک کنید؟ مرسی سلام دوست عزیز فکر کنم تو این لینک مطالب مفیدی برات باشه لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ dar morede osole sakhte flame detector ba teyfe uv va ir age komak konid mamnon misham merc سلام در مورد flame detector ها از اونجایی که تکنولوژی اونها فعلا ایران نیومده تنها از تجهیزاتی که در کشورهای پیشرفته ساخته شده جهت استفاده در کارخانه های ایران استفاده شده چندان مطلب قابل توجهی پیدا نکردم فقط 3تا pdf که فکر کنم بتونه بهت کمک کنه برات اینجا میذارم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام pdf 3 1 لینک به دیدگاه
8060 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ سلام دوستان بارای پایان نامه دانشگاه احتیاج به یه مقاله در مورد فاصله سنج آلترا سونیک دارم . اگه چیزی سراغ دارید یه کمکی به من کنید. دمتون گرم. لینک به دیدگاه
vanika 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ سلام.من يه پروژه گرفتم در مورد طراحي وساخت فاصله ياب زير اب به روش آلتراسونيك.اگه ميشه كمكم كنيد مرسي لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۳ مطلبی آموزشی در مورد سنسور آلتراسونیک نویسنده داود منصوری تعداد صفحات : 64 صفحه فهرست مطالب فصل اول : سنسور آلتراسونیک فصل دوم: استفاده از سنسورهای آلتراسونیک برای اندازه گیری فاصله فصل سوم : اندازه گيري سطح مايعات با استراسونيك فصل چهارم : بلوک دیاگرام ها 4 لینک به دیدگاه
zakzar 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ سلام دوستان روزتون بخیر منم تازه عضو این سایت شدم ولی هر مقاله ای رو که میخوام دانلود کنم نمیشه، اگه لطف کنید راهنماییم کنید ممنونتون میشم. لینک به دیدگاه
amin202 13418 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ سلام دوستان روزتون بخیرمنم تازه عضو این سایت شدم ولی هر مقاله ای رو که میخوام دانلود کنم نمیشه، اگه لطف کنید راهنماییم کنید ممنونتون میشم. وارد سایت 4shared که میشید رو دکمه Download(عکس ابر روشه) رو بزن....میری یه صفحه ی دیگه...اونجا Free downloadرو انتخاب کن. ازت میخواد با یکی از اکانت های Facebook ، tweeter یا گوگل وارد بشی.(بهترینش همون گوگله که فیلتـر نیست) وارد که شدی شمارش معکوس شروع میشه....به محض اتمام شماره معکوس لینک دانلود آمادست. 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ سلام دوستان روزتون بخیرمنم تازه عضو این سایت شدم ولی هر مقاله ای رو که میخوام دانلود کنم نمیشه، اگه لطف کنید راهنماییم کنید ممنونتون میشم. سلام میشه بگید توی کدوم بخش مشکل دارین من که توی همین بخش رو تست کردم مشکلی نداشت 2 لینک به دیدگاه
Kurama 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ سلام خدمت دوستان عزیز من یسری اطلاعات کامل در مورد سنسور التراسونیک hc-sr04 میخواستم ممنون میشم کمک کنید. 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ سلام خدمت دوستان عزیز من یسری اطلاعات کامل در مورد سنسور التراسونیک hc-sr04 میخواستم ممنون میشم کمک کنید. سلام چ جور اطلاعاتی میخواید؟ خب الان ماژول آماده این مدل تو بازار موجوده.... راه اندازیش رو میخواید؟ لینک به دیدگاه
Kurama 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ سلام اطلاعات Hc-Sr04 رو برا یه مقاله میخواستم طرز کارش و قطعاتی که داخلش به کار رفته و کار هر بخش مدارش خیلی ممنون میشم اگه کمک کنید.http://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/icons/icon_gol.gif 1 لینک به دیدگاه
Kurama 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ بببخشید یه سوال چطور میتونم برا اینجا عکس ارسال کنم 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ سلام اطلاعات Hc-Sr04 رو برا یه مقاله میخواستم طرز کارش و قطعاتی که داخلش به کار رفته و کار هر بخش مدارش خیلی ممنون میشم اگه کمک کنید.http://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/icons/icon_gol.gif برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام امیدوارم این فایل بدردتون بخوره فایل اصلی پروژه و شماتیک پروتئوس.... 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ بببخشید یه سوال چطور میتونم برا اینجا عکس ارسال کنم این مورد رو تو این تاپیک گفتم به چه شکلیه http://www.noandishaan.com/forums/thread103931.html واسه گذاشتن فایل هم اگه نیاز داشتین این تاپیک هست: http://www.noandishaan.com/forums/thread143570.html 1 لینک به دیدگاه
Kurama 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ چیزی از تاپیک نفهمیدم چون کادر تایپ من مثل اون نیست اون گزینه ها رو نداره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده