رفتن به مطلب

کیک پپرونی با یــوفکا


ارسال های توصیه شده

مواد لازم:

 

 

  • خمیر یوفکا مخصوص باقلو ا : به میزان لازم

 

  • کره : یک قاشق غذاخوری

 

  • پپرونی:حدود 12 ورق

 

  • پنیر خامه ای: 100 گرم

 

  • فلفل سياه: به میزان لازم

 

  • فلفل دلمه ای ریز شده: یک قاشق غذاخوری

 

 

روش تهیه :

 

این کیک را در قالب تارت کوچک به قطر 10 سانتی متر و در اندازه ای برای 2 نفر آماده می کنیم.

 

ابتدا کف قالب را مقداری کره چرب کرده خمیر ها را در ابعاد مربع 15*15 سانتی متر برش می دهیم و 2 تا 3 لایه خمیر را کف قالب قرار می دهیم سپس روی آنها را مقداری پنیر خامه ای پخش کرده و 2 ورق پپرونی قرار می دهیم و این کار را تکرار می کنیم تا قالب با پنیر و پپرونی پر شود . در بین تمامی لایه ها پنیر قرار می‌دهیم تا خوب به هم بچسبند در نهایت یک قاشق کره ذوب شده روی مواد ریخته و به مدت 45 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کرده ایم می پزیم. برای تزئین پس از پخت مقداری پنیر خامه ای وسط کیک قرار می دهیم. تعدادی پپرونی برای تزیین در نظر می گیریم. پپرونی ها را از وسط نصف کرده و به دور هم می پیچیم و روی پنیر قرار می دهیم تا شبیه به گل رز شوند.

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...