afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ اگر بلغور نرم در دسترس نداشته باشيد بلغور درشت را هم مي توان در اين سالاد به كار برد ، گرچه زمان خيساندن آن بايد بيشتر باشد. .. مواد لازم برای 5 تا6 نفر: بلغور خام: یک پیمانه جعفری و گشنیز ساطوری شده 5-6 پیمانه نعنای تازه ی ساطوری شده 1 تا 2 پیمانه گوجه فرنگی خورد کرده 3 عدد کاهوی پیچ 1 بته پیاز چه با ساقه ی سبز ساطوری شده درشت 7-8 بته لیمو ترش 4عدد فلفل تازه ی ساییده 1 قاشق مرباخوری روغن زیتون نصف پیمانه نمک به میزان لازم طرز تهیه: نكته : اولا باید دانست بلغوری كه این سالاد ( سالاد بلغور ) را با آن درست می كنند از بلغور ایرانی نرم تر است ( تقریبا به نرمی شكر ) ، اما بلغور معمولی هم در این سالاد می توان به كار برد .ثانیا بلغور این سالاد پخته نمی شود و به نظر بسیاری از ما ایرانیان كه سخت به غذای پخته عادت داریم ممكن است غریب بیاید . ولی به شما اطمینان می دهیم كه از درست كردن این سالاد پشیمان نمی شوید. اگر بلغور نرم در دسترس نداشته باشید بلغور درشت را هم می توان در این سالاد به كار برد ، گرچه زمان خیساندن آن باید بیشتر باشد. همچنین بلغور درشت را می توان با گرداندن در مخلوط كن به بلغور نرم مبدل كرد . مخلوط گشنیز و جعفری ساطوری هم می توان در تبوله به كار برد . بلغور را 30 دقیقه در آب سرد بخیسانید . سپس در صافی بریزید و خوب فشار بدهید تا آب آن تماما گرفته شود. لیمو را آب بگیرید و با روغن زیتون در یك ظرف روی بلغور بریزید . پیازچه را همراه با جعفری و گشنیز و نعنا و فلفل قرمز روی بلغور بریزید ، نمك و فلفل بپاشید و زیر و رو كنید . چند برگ بزرگ كاهوی شسته و خشك كرده را در ظرف بازی پهن كنید و تبوله را روی آن بریزید . باقی كاهو را رشته رشته ببرید و گوجه فرنگی را خرد كنید و دور ظرف بچینید . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده