shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ رولت گوشت فرانسوی مواد لازم: گوشت چرخ کرده کم چرب=600 گرم فیله مرغ=2 عدد جعفری و شوید=200 گرم تخم مرغ=3 عدد پنیر موتزارلای رنده شده=50 گرم زعفران=2 قاشق غذاخوری نمک و فلفل=به میزان لازم روغن مایع=1 پیمانه پیاز=2 عدد متوسط طرز تهیه: 1.گوشت چرخ کرده را همراه سبزیجات خرد شده،پیاز،نمک،فلفل و تخم مرغ و زعفران حل شده مخلوط کنید. 2.گوشت را پهن کرده و به شکل مستطیل داخل کاغذ فویل چرب شده قرار دهید. 3.فیله مرغ و پنیر موتزارلای رنده شده را روی گوشت بچینید و گوشت را رول کنید. 4.رولت را در فر با حرارت 250 درجه سانتیگراد یا 464 درجه فارنهایت به مدت 35 دقیقه قرار دهید. در نهایت می توانید این غذا را همراه برش های لیمو و گوجه فرنگی و جعفری سرو کنید. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده