Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۰ سلام اول از مديراي اين بخش ميخوام اون قفل سحرآميزشون رو بر در اين تايپيك نكوبند.....:w00: بعدشم منظورم از مملكت بيشتر رو موضوع كار و اشتغاله امروز يه آگهي كار بود داشتم ميخوندم.... زده بود فوق ديپلم مكانيك با 5 سال سابقه كار ميخوام بگم آخه يه باباي كه تازه فوق ديپلم گرفته از كجا بياره 5 سال سابقه كار؟؟!! آخه مگه بچه هاي مردم در هنگام تولد با سابقه كا از شيكمه مادرشون ميان بيرون؟؟!:mpr: يا مثلاً جاي ديگه زده بود مهندس مكانيك سيالات با حاقل سابقه كار 10 سال....ميخوام بينم اون كسي كه 10 سال يه جا مشغول كاره گيرم مهندس سيالات باشه مگه مخش تاپ داره كه كارش رو ول كنه بياد بره جاي ديگه؟؟!!! دوستام ميگفت رفتم براي مصاحبه تو يه شركتي ايشون هم مهندسي سيالات داره ميگفت مصاحبه كننده اولين سوالي كه پرسيد گفت معرف شما كي بوده؟؟ گفتم آغا خودم!! گفت اينطوري كه نميشه!! گفتم آغا شما مدرك ميخواين كه من دارم تخصص ميخواين كه نميگم 100% ولي 50% دارم ديگه چه لزومي به معرف داره؟؟!! دوستام ميگفت يارو بهش گفته آقا پاشو وقتمون رو نگير خب اين يعني چي؟؟!! يا هر جا هم ميري چون سابقه كار نداري دور از جون مهندسين عزيز ميخوان مثل ... براشون كار كني.... من خودم يه چند وقت پيش براي كار رفته بود يه شركت بزرگ كه كارشون توليد كاغذ و كارتون بود.... كه سرپرست شيفت ميخواست كه مهندسي مكانيك داشته باشه..... همه مراحلش رو رفتم يارو مصاحبه كننده تايدمون كرد ولي آخرسر گفت اينجا هر 3 يا 4 ماه يكبار حقوق ميده!!!! گفتم چي؟؟ گفت حقوق دير به دير ميده.. گفتم آغا بگو يهو نميده ديگه:zadan: بعد ميشينن ميگن ما دوميليون پانصد هزار شغل ايجاد كرديم...:smiley (18):..اگه من به جاي اون مجري باشم ميگم آقا ببخشيد يه ده تا از اين شغل هاي ايجاده شده رو برا بينندگان نام ببريد واقعاً مايه تاسف كه ايران با اين همه جوون تحصيلكرده اين همه بيكار داره 15 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۰ شما باید بری به عنوان تایپیست کارت رو شروع کنی ... اینجا هیچی سر جاش نیست ... 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۰ شما باید بری به عنوان تایپیست کارت رو شروع کنی ... اینجا هیچی سر جاش نیست ... مهندس من خير سرم كار دارم ولي زياد ازش راضي نيستم دارم حال و روزگارمون رو در كل ميگم 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۰ چون اوضاع شرکتها بسیار داغونه و همینجور دارن اخراج میکنن پس مهندس با 10سال سابقه کار پیدا میشه خیلی حرص نخور سعی کن فقط پارتی پیدا کنی چون تو این مملکت نه به مدرکت و نه به تخصصت اهمیت داده میشه بند پ همه کاری رو برات آسون میکنه 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۰ مهندس من خير سرم كار دارم ولي زياد ازش راضي نيستم دارم حال و روزگارمون رو در كل ميگم کار داری؟ پس وضعت خوبه ... برو خوش باش ... 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۰ یه پارتی خوب باید داشته باشی اونوقت نونت تو کره ست 5 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۰ یکی از دوستام مهندس کامپیوتره رفته تو یه شرکت مصاحبه کنه یه یارو بوده ازش می پرسیده : چرا دستات رو بهم قفل کردی؟ کدوم دستت رو رو گذاشتی؟ پس تو چپ دستی؟ به نقاشی علاقه داری یا موسیقی؟ بعد جواب گفته بعیده چپ دست باشی و نقاشی دوست نداشته باشی. و........ . حالا بقیش رو خودتون حساب کنین. 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۰ می دونم چی میگی منم الان سه روزه دنبال کار ام هر جا میرم پامو داخل نزاشتم از پنجره شوتم می کنن بیرون میگن برو سابقه کار بیار انقدر شوت کردن زیرم جا شوتیم درد می کنه 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۰ تا زمانی که آغا زاده ها هستن آدمای معمولی باید سماق بمکن و با قرارداد یک ماه به یک ماه کار کنن ولی آقا زاده ها از تو شکم مادرشون استخدام رسمی ارگانهای دولتی میشن 8 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۰ تا زمانی که آغا زاده ها هستن آدمای معمولی باید سماق بمکن و با قرارداد یک ماه به یک ماه کار کنن ولی آقا زاده ها از تو شکم مادرشون استخدام رسمی ارگانهای دولتی میشن آقا زاده ها کی بیدن؟؟ 6 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۰ آقا زاده ها کی بیدن؟؟ اره مشکل منم همینه دقیقا 2 لینک به دیدگاه
b-d 2058 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۰ جایی که خوده ملت دوست داره اینطوری باشه بهتر از این نمی شه. 2 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۰ متاسفانه تا بوده همين بوده به اين نوع زندگي كردن با دغدغه عادت كرديم و انگاري تو اين جامعه اكثريت راضين كه هيچكي صداش در نمياد 2 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۰ اصن اعصابم خرده یکساله برای یه جا فرم پر کردم بهم گفتن استخدام فعلا نیست تیر خرداد بیا امروز رفتم فهمیدم جلسه ی استخدامی هم هست خانمه یه فرم داد پر کردم خیلی با ملایمت گفتم اینو قبلا پر کردم گفت نه حالا پر کن شماره تماس هم بنویس دو ساعت دیگه بیا دو ساعت بعد رفتم یکی دیگه بود دوباره براش ماجرا رو گفتم همون فرم داده پر کرده باز متذکر شدم پر شده امروز 5 بار یه فرم رو پر کردم اخرش هم دست از پا دراز تر برگشتم رفت و برگشت هم با بی ار تی رفتم اگه خبر داشته باشین دیگه وجه نقد نمی گیرن فقط کارت جلوی چشمم 5/6 نفر به هوای اینکه یه بار استفاده می کنن از اتوبوس از شهرستان اومدن لازمشون نمیشه پیرن و... بدون هیچ بلیط یا پولی سوار شدن رفتن از شانس بد من کارتم از بس یه مسیر رو ده بار رفتم برگشتم ته کشید پول دادم از 100 تومن شده 168 تومن 200 دادم بقیشو برنگردوندن هر بار که سوار شدم وضع همین بود سوار تاکسی شدم خانمه پوله خرد داده راننده راننده هم قورت دادش که ادم پولو بندازه خیابون با این کرایه دادنت بعد خودش به من خرد برگردونده مردم هم که هزار ماشالله روز به روز وحشتی تر و بی فرهنگتر و بی شخصیت تر میشن مسیر صافو هل میدن من اعصاااابم خردههههههههههه 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۰ من قهوه تلخ رو نگاه نمی کنم اما سری 22 یا 23 بود فکر می کنم یه بخشش رو نگاه کردم که مستشار می ره دنبال کار و همون موقع کس دیگه ای هم میاد برای استخدام در مورد سطح سواد و تحصیلات . مورد اطمینان بودن . ساعی بودن توی کار و ...... از هر دو سوال می کنن که مستشار همه رو داشته و اون یکی هیچ ! اما باز هم فرد دوم انتخاب می شه چون ازش می پرسه کدومتون پارتی دارین ؟دومی جواب مثبت می ده و انتخاب می شه متــــــــــــــــاسفانه این عین واقعیت جامعه ماست :icon_pf (34): الان تمام کسانی سر کار هستن که یه وابستگی با آقایون داشته باشن و یا این که خودشون سرمایه کلانی داشته باشن که بتونن از اون طریق گلیم خودشون رو از آب بیرون بکشن 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۰ اصن اعصابم خرده یکساله برای یه جا فرم پر کردم بهم گفتن استخدام فعلا نیست تیر خرداد بیا امروز رفتم فهمیدم جلسه ی استخدامی هم هست خانمه یه فرم داد پر کردم خیلی با ملایمت گفتم اینو قبلا پر کردم گفت نه حالا پر کن شماره تماس هم بنویس دو ساعت دیگه بیا دو ساعت بعد رفتم یکی دیگه بود دوباره براش ماجرا رو گفتم همون فرم داده پر کرده باز متذکر شدم پر شده امروز 5 بار یه فرم رو پر کردم اخرش هم دست از پا دراز تر برگشتم رفت و برگشت هم با بی ار تی رفتم اگه خبر داشته باشین دیگه وجه نقد نمی گیرن فقط کارت جلوی چشمم 5/6 نفر به هوای اینکه یه بار استفاده می کنن از اتوبوس از شهرستان اومدن لازمشون نمیشه پیرن و... بدون هیچ بلیط یا پولی سوار شدن رفتن از شانس بد من کارتم از بس یه مسیر رو ده بار رفتم برگشتم ته کشید پول دادم از 100 تومن شده 168 تومن 200 دادم بقیشو برنگردوندن هر بار که سوار شدم وضع همین بود سوار تاکسی شدم خانمه پوله خرد داده راننده راننده هم قورت دادش که ادم پولو بندازه خیابون با این کرایه دادنت بعد خودش به من خرد برگردونده مردم هم که هزار ماشالله روز به روز وحشتی تر و بی فرهنگتر و بی شخصیت تر میشن مسیر صافو هل میدن من اعصاااابم خردههههههههههه کباب شدم :ws44: 2 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۰ نگو خودمم دلم واسه خودم کبابه انقد حالم داغون بود یکیشون میگفت برو بگو من معرفیت کردم ولی نگو اینجا بودی اخرین امید هم تا من رفتم تو اتاق اون رفت بیرون از اتاق من نفهمیدم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۰ منم الان دنبال کار ام تازه اول راههم و سر حال یه ماه دیگه مثل تو میشم 1 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۰ الهییییییییییییی من بمیرم برای همه جووونا تازه یادم رفت بگم انگشت پام انقد رفتم اومدم تاول زده 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۰ الهییییییییییییی من بمیرم برای همه جووونا چرا تو بمیری پیش مرگ زیاد داریم یه نمونه ممد ادمین اون بمیره بهتره هم انجمن از دستش خلاص میشه هم جامعه هم یه نفر جویای کار کمتر میشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده